- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
İnsallah ucu de güzelce dollenir ve bebeklerine kavuşursun.Merhaba kızlar bugün op oldum, 5 yumurta vardı, 3 adet dolu çıktı
İnsallah ucu de güzelce dollenir ve bebeklerine kavuşursun.
Ben de bugün muayene oldum. İğnelerimin üzerinden 4 gün geçmişti. Bu surede dağda bir solda 2 olmak üzere 3 yumurta gelişmiş. Cuma yeni kontrol var bakalım. Hayırlısıyla
MAŞallah tek kim çift mi koydura biliyorsunuz yada istiyorsunuzMerhaba kızlar bugün op oldum, 5 yumurta vardı, 3 adet dolu çıktı
Hebüz bugün toplandı biz iki embryo istediğimizi söyledik ama doktor transfer zamanı karar vereceğimizi söyledi. Muhtemelen kalitesine göre tekrar görüşecez.MAŞallah tek kim çift mi koydura biliyorsunuz yada istiyorsunuz
Gonalf gibi iğneler yerine vitamınlerle yumurta gelıstırmek doktorunuzun mu tercihi sizin mi ,hormon almamıs mı oluyoruz dedıgınız vitamınlerleHebüz bugün toplandı biz iki embryo istediğimizi söyledik ama doktor transfer zamanı karar vereceğimizi söyledi. Muhtemelen kalitesine göre tekrar görüşecez.
Hayırlı olsun canım ,ınsallah hepsi bebek olup saglıkla dogarHebüz bugün toplandı biz iki embryo istediğimizi söyledik ama doktor transfer zamanı karar vereceğimizi söyledi. Muhtemelen kalitesine göre tekrar görüşecez.
Gonalf gibi iğneler yerine vitamınlerle yumurta gelıstırmek doktorunuzun mu tercihi sizin mi ,hormon almamıs mı oluyoruz dedıgınız vitamınlerle
Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda darısı bize bende adeti bekliyorum 8 i sorun çıkmazsa ilk günümHebüz bugün toplandı biz iki embryo istediğimizi söyledik ama doktor transfer zamanı karar vereceğimizi söyledi. Muhtemelen kalitesine göre tekrar görüşecez.
yandan ilk defa duydum.. Cetrotide yakmıyor ki... Hakkında hayırlıs olsun SarışınBen ilk iğnemi yaptırdım 3 toz olduğu için 225lik ağır olurmuş kalçadan yaptır dediler. Üstüne oturamiyorum bir hafta kalçadan nasıl vurduracagim önerileriniz varmı pazartesi de yaninda cetrotide getir dedi galiba onada başlayacağım ikisi bir arada veya gerek görmezse sadece cetrodite kullanacağım karnımdan oda yakiyormus önerileriniz var mı çok canım yanacak yardimlarinizi önerilerinizii bekliyorum
Maşallah size... Darısı başımızaİyi akşamlar arkadaşlar, bende dün başladım iğnelere, benim tüp bebek yöntemiyle bir oğlum var şimdi kardeşi olsun istiyoruz, rabbim ilk önce olmayan arkadaşlarıma sonra bana da nasip etsin, inşlh beraber sayarız günleri
Sonunda bebeğim varsa katlanmaliyimyandan ilk defa duydum.. Cetrotide yakmıyor ki... Hakkında hayırlıs olsun Sarışın
Tum ignelerimi gobekten vuruldum gonalf225 3 gunde cetrotide gonalf le birlkte iksini ayni anda vuruldm hic biri yakmiyo korkmayinSonunda bebeğim varsa katlanmaliyimSaol cnmm
Ayyy çok korkuyordum saolunnnTum ignelerimi gobekten vuruldum gonalf225 3 gunde cetrotide gonalf le birlkte iksini ayni anda vuruldm hic biri yakmiyo korkmayin
Tabikii ben tum ignelerimi esime yaptirdim beceremem diye bide insanin kendine yapmasi var baskasina yapmasi var hemsire ignelerin yapilisini gosterdiginde esime sen bak sen yapicaksn dedm oda bakti ogrendi hepsini o yapti sagolsn kendine yapabilirmisin dedigimde yapamam drnisti baskasina yapmak farkli cunkuAyyy çok korkuyordum saolunnnpeki ben kendim yapabilir miyim
Tabii ki yapa bilirsiniz... Ben kendim yaptım hep... hemşire yaparsa psikolojim bozulur diye düşündüm...Ayyy çok korkuyordum saolunnnpeki ben kendim yapabilir miyim
super yaaa))))) benim eşimse ben bile yaptığımda çok hassas davranıyordu )))) aman amanT
Tabikii ben tum ignelerimi esime yaptirdim beceremem diye bide insanin kendine yapmasi var baskasina yapmasi var hemsire ignelerin yapilisini gosterdiginde esime sen bak sen yapicaksn dedm oda bakti ogrendi hepsini o yapti sagolsn kendine yapabilirmisin dedigimde yapamam drnisti baskasina yapmak farkli cunku
Çok şükür..Sonunda bebeğim varsa katlanmaliyimSaol cnmm
Ya benimki hemsireye yüz tane soru sordu şoylemi boylemi diyesuper yaaa))))) benim eşimse ben bile yaptığımda çok hassas davranıyordu )))) aman aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?