Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

çok iyi .. Ne kadar güzel ama. Allah ağız tadınızı hiç bozmasın... Bir şey söğliycem transfer sonra bir yerden duydum D2 yapıyormuşsun tutunması için iyiymiş.. Hiç duydunuz mu?

Oyle tabiki

Daha önce iki kere transfer oldum ama duymadım, olmadımda iki transferimde tuttu şükür,
Merhabalar! Maşallah. Allah bağışlasın.

İlk defa 2 embriyon denedik , ilk 3-4 gün karın kasılmaları oldu, vücudum şişti. Daha sonra son günlerde hiç bir şey his etmedim ve sonuç 14 gün (2 çıktı kan değeri..) Birde ben hiç koruyamadım kendimi transfer günü akşama misafirlerim oldu, bütün gün ayakta yemek yaptım,ev temizledim... ne bilim dedim olur sa böylede olur.
Siz peki tutunmak için transfer sonrası ne yaptınız?. Paylaşma şansınız var mı?

Merhaba arkadaslar bende 2.ci asilamami yaptirdim ama malesef hasta oldum tutmadi simdi temmuz ayinin sonunda hastalanmami beklicem tüp bebek icin sureci bilmiyorum ne yapmam lazim adetin kacinci gunu gidilir cunku hicbir sorun yok 2 asilama da tutmadi 3 tup bebek yapariz dediler. Yardimci olursaniz sevinirim süreç icin

MErhaba sebepsiz infertlite mi sizin
Bende tek aşılama olmadı direk tüp istedim adetin ikinci günü gidiyorsun ilk Kısım aşılama gibi yumurta durumuna göre büyütülüyor çoğaltılıyor sonra toplama işlemi toplanan yumurta eşin spermi ile embrio durumuna getiriliyor 3 yada 5. Gün sana yerleştirme işlemleri yapılıyor gerisi bekleme
Adetime az kaldı beş gün bende başlayacağım bakalım hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşeAllah

Merhabalar benim transferinde dün oldu. Heyecanlıyım ilk transferin bu 15dakika bekledikten sonra wc çıktım. Birazda bu konuda endişeliyim inşallah tutar
Ayyy sizin yerinize ben heyacanlandım... Allah yardımcın olsun... Bilmiyorum her kesin nancı kendisine ama Meryem suresi okuyun... Rahat olun çok düşünmeyin.. İnşeAllah her şey gönlünce olur... Hayırlısı olsun... haber bekliycem sizden.

Devlet hastanesi oldugu icin 2 asilamadan sonra tüp bebek yapıyorlar evet sebepsiz infertilite tüp bebek süreci daha zor diyorlar yeni hasta oldum ay sonunda tekrardan oldugumda gidicem seninde hayirlisi olur insaallah rabbim utandirmasin

Çok teşekkür ederim, rabbim tez zamanda nasip etsin inşlh, aslında hiç birşey yapmaya gerek yok, normal hayatımıza devam etmemiz tutunması açısından daha iyi, tabiki çok fazla yorulmadan, bir yerlere uzanmadan, bu konuda kendinizi suçlamayın lütfen tutunacaksa tutunuyor, rabbm ol desin yeter ki, ben transferlerim sonrası dinlendim herhangi bir şey yapmadım, ama bu sefer öyle olmayacak oğlum var, bende genelde ayakta olacağım, inşlh bu sefer ki transferinizde dinlenme imkanınız olur, ama tekrar söylüyorum alakası yok sadece çimiz daha rahat ediyor

Hiç üzülme canım, üç kere aşılama oldum olmadı, çok şükür tüp bebekle oğluma kavuştum, adetinin ikinci günü gidiyorsun hastaneye, muayene edip ignelere başlıyorsun sonra gerisi geliyor hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…