- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
Bu başlık altında yazdığım yazı Temuz ayına Tüp Bebek yapanlara destek ,bir-birimize moral vermek amaçlıdır :) İlk denemem negatif, ikinci denemeyi planlıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Büyüktür! İn şe Allah her şey güzel olucak... İçinizi ferah tutun...Benim de ilk denemem yumurtam gelişmediği için sonlandırıldı. Adetimin ilk günü 7mm olan yumurtam geliştirici iğnelere rağmen ancak 8mm oldu. 2 sene önce Gonal f ile 18-20 mm yumurta elde ederken Gonal f+Menepour ile hiç gelişme yaşanmadı. Çok üzgünüm ve telaşlıyım elimde değil. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım doğal yollarla hamile kaldım ama bu yıl ne yazık ki kalamayınca, tüp bebeğe karar verdik. Ancak bu ay yumurtalığım büyümedi gelecek aya kaldı. Yaşım 43, amh düşük. Umarım bir mucize olur, dua etmeye devam....
İnşaallah bende bu yolda emek veren herkese dua ediyorumİnşallah sonuç olumlu olur dua ediyorum herkese...m
Bu sefer olacak inşallahMerhabalar bende Temmuz da transfer olacağım 4. Denemem olacak inşallah
İnşallahBu sefer olacak inşallah![]()
Merhaba! Benimde bugün ilaç raporum çıktı doktor Cuma günü ilaç yazacakmış çok heyecanlıyım nsl bi süreç olcak hiç bilmiyorum Allah isteyen herkesin kucağını doldurmayı nasip etsinBu başlık altında yazdığım yazı Temuz ayına Tüp Bebek yapanlara destek ,bir-birimize moral vermek amaçlıdır :) İlk denemem negatif, ikinci denemeyi planlıyorum...
Çok üzüldüm inşlh bu sefer tedaviniz iyi sonuçlanır benimde kistim var ve tüp bebek tedavisine başlayacağız bende Temmuz hastalığımı bekliyorum Cuma günü Dr ilaç yazıcakMerhabalar bende başlamıştım ama tedavim durduruldu Temmuz adeti ile başlayacağım inşallah çok yıkıldım bende iki tane 1,5 ve 2 cm çikolata kistim var başta 5 yumurtam vardı klomen kullandım 3 gün sonra gittim 2 yumurtam büyümüş 8 küçük oluşmuş doktorum hormon değerlerden dolayı durdurmuş![]()
YA ben birşeyi merak ediyorum herkes muayene gittiğinde yumurta takibi yapılırken kan verip hormon değerlerine de bakılıyor mu