Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kızlar dondurulmuş icin 1 ay sonrasına mi atiyorlar ben de 3.de kimyasal gebelik olmuştu bu sefer blast embriyom oluştu fakat tutunamadı eğer öyleyse ben de temmuz da ya Allah diyip yeniden baslicam bakalım

Ben opu sonrası taze transfer olmadım kendi istegımle.opudan ıkı aysonradondurulmus kalıtelı ıkı embrıyo transferı oldum ,dr ve biz baya hayal korıklıgına ugradık,kesin gibi konusmustu.. şimdi yeniden dondurulmus denicez.dr ıkı sebep olabılır dedi1-rahımde sıkıntı olabilir 2) embrıyolarda genetıksıkıntıolsbilir kalitelı olsalarda dedi. .dondurulmuslars genetık test yapılmıyormus oyuzden 1.konunun ustune gıttık.histereskopi oldum rahme bir baktı.biraz traslado rahmım bıraz kucukmus.bir de amnıyosıst diye bişi gördü .bu da rahım kasılmasını artırarak embrıyonun tutunmasını engeleyyebılıyormus.ıkı uc ay benı menopoza sokup bunun etkısını azaltcak galıba .2-3 ay sonrada trabsfer sanırım
Canım peki rahim içi filmi çekilmiş miydin daha önce onda çıkmadı mı kasılmalar ve rahmin küçük.olduğu

Kızlar bende negatifi 3 gün önce aldım 4.denemem yıkıldım ama dondurulmuş embriyom oluştu ilk kez çok mutsuzum bir birimize destek olalim şimdi aramalarıni bekliyorum ne zaman çağirirlar diye
BEnim ilk tedavim doktor yarım bıraktı bu ay az olur yumurta diye çok üzüldüm rabbim senin yardımcın olsun. Canım ya bu sefer tutar inşallah

Merhaba Kızlar, bende Hazıran ayında tedaviye başladım ama muhtemel op ve transfer süreci bu ay olcak. Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve aranıza katılmaya karar verdim. Benim daha önce 2 başarısız aşılamam oldu. Bizimkisi sebepsiz infertil. Bu ay ilk defa tüp bebek deneyimiz olacak. Bu sürece başlamadan önce vitamin takviyeleri almaya başladım ve yurt dışında bazı tüp bebek hastaların uyguladıkları "pimp my eggs" kürünü denedim. Daha önce gonal f ile aşılama için sadece 1 tane yumoş gelişirken, bu ay 4 adet yumoşum gelişmektedir. Yarın doktor kontrolüm var, yumoşlar ölçülcek. Bu sonuca göre çatlatma iğnesi için zaman belirliycez
MErhaba ne gibi vitaminler ve pimp my eggs açıklayabilir misin canım

BEnim ilk tedavim doktor yarım bıraktı bu ay az olur yumurta diye çok üzüldüm rabbim senin yardımcın olsun. Canım ya bu sefer tutar inşallah
Inş canım dua ile inşallah olacak güçlü olmak lazım başarisiz bir tedavidense bence böylesi daha iyi hiç canını sıkma kaç yaşındasın

Kızlar ben dün akşam iğnelere başladım.

Tedavi şimdilik su şekilde:

75 mg merinol 150 mg
Gonal f 150 mg
Femara tablet 5 gün boyunca sabah akşam

5. Gün cetradite i yanıma alıp kontrole gidecekmişim

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba kizlar ben de bu ay adetimle tup bebek surecine başlıyorum. Umarım gönlümüzdeki muradimizı verir Rabbim. Ben biraz gerginim ve korkularım var yumurta toplama olayindan korkuyorum daha once aşılama da oldum. Agri oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebeğe başladım. Sorunumuz erkek interfilitesi. İlk denememde 8 haftalık ikizlerimin kalbi durdu. 2. Defa dondurulmuşlarla denedim o da tuttu ama 6 haftalık düşük oldu. 3 dondurulmuşum kaldığı halde sil baştan tekrar tedaviye başladım. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Ben de ilk tedavımı dondurulmus ıkı embrıyo ılr oldumtutmadı.histereskopi oldum şimdi.iki ay gecıcı menopoza gırecegım galıba sonra tedavı.beklemek okadar zor ki zamsn durdu sanki..
Bir az sakin olun, olumlu düşünün. Bu işler zaman ve sabır gerektiriyor. Her şey gönlünüzce olur Allah'ın izniyle.

Merhaba kizlar ben de bu ay adetimle tup bebek surecine başlıyorum. Umarım gönlümüzdeki muradimizı verir Rabbim. Ben biraz gerginim ve korkularım var yumurta toplama olayindan korkuyorum daha once aşılama da oldum. Agri oluyor mu?
Allah yar ve yardımcınız olsun.. Kısa süreli anestezi yapılıyor ve hiç bir şey his etmiyorsun...

Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebeğe başladım. Sorunumuz erkek interfilitesi. İlk denememde 8 haftalık ikizlerimin kalbi durdu. 2. Defa dondurulmuşlarla denedim o da tuttu ama 6 haftalık düşük oldu. 3 dondurulmuşum kaldığı halde sil baştan tekrar tedaviye başladım. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Yüreğini ferah tut, her şey gönlünce olur. :KK15:

MErhaba ne gibi vitaminler ve pimp my eggs açıklayabilir misin canım
3 aydır prowomen kullaniyorum ve ilave olarak söz ettiğim kurdan pimp my eggs yapiyorum. Yunurta sayisi ve kalitesi artmasini vaat ediyor. Sadece vitamin takviyesinden oluşuyor, mesela vitamin d, zink, selenyum gibi. Istersen yarın sana tam listesini yarın yazayim

3 aydır prowomen kullaniyorum ve ilave olarak söz ettiğim kurdan pimp my eggs yapiyorum. Yunurta sayisi ve kalitesi artmasini vaat ediyor. Sadece vitamin takviyesinden oluşuyor, mesela vitamin d, zink, selenyum gibi. Istersen yarın sana tam listesini yarın yazayim
Prowomen transfer için de iyi mi ? Benım dondurulmus yumurtam var,dr a vitamın olarak ne kullansam dedim bunu dedi ?

Prowomen transfer için de iyi mi ? Benım dondurulmus yumurtam var,dr a vitamın olarak ne kullansam dedim bunu dedi ?

Valla transfer için bilmiyorum...benim doktor yumurta sayisini ve kalitesini artırmak için önerdi. Ki aşılamada hep tek yumurtam olmuştu, bu defa 5 yumurtam var. Vitaminle alakali mi değil mi orasını bilmiyorum tabi

Pimp my eggs i anlatırmısın? İnternette türkçe pek bişi bulamadım tesekkurler

Back
X