- Konu Sahibi Anya Mamedova
5 yumurtayla normal yolla mı deneyeceksın? Aşılama yada tüp mü olacak?Pimp my eggs i anlatırmısın? İnternette türkçe pek bişi bulamadım tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yumurtayla normal yolla mı deneyeceksın? Aşılama yada tüp mü olacak?Pimp my eggs i anlatırmısın? İnternette türkçe pek bişi bulamadım tesekkurler
Bende yarın gidiyorum reglin2. Günü ultrason ve kan var başlıyoruz tedaviye ayın sonu veya ağustosun başı transfer olur gibi inşallah tutarlar meleklerimiz ♥Bende bugun gonal f ve merional ignelerine basliycam transferim haziran sonu veya temmuz basi gibi olacak herhalde umarim bi aksilik cikmaz hepimiz mutlu sona ulaşırız![]()
inşeAllah. Her şey güzel geçerse bu ay transfer olacak.. Ağustosu göremez...Bende yarın gidiyorum reglin2. Günü ultrason ve kan var başlıyoruz tedaviye ayın sonu veya ağustosun başı transfer olur gibi inşallah tutarlar meleklerimiz ♥![]()
Güzel heyacanlar bunlar... Ama yinede sakin olmaya çalışın... İğneleri kendiniz yapmıyor musunuz?Benim de yarin kontrolüm var. Bugün 4. İğnelerimi vurulacağım. Çok heyecanlıyım
Kendim yapıyorum ama kontrol günü yanında getir dediler. Hayırlısı bakalimGüzel heyacanlar bunlar... Ama yinede sakin olmaya çalışın... İğneleri kendiniz yapmıyor musunuz?
Hayırlısı olsunKendim yapıyorum ama kontrol günü yanında getir dediler. Hayırlısı bakalim
Bende bunu merak ettim aradım bulamadımPimp my eggs i anlatırmısın? İnternette türkçe pek bişi bulamadım tesekkurler
Sevinirim canım3 aydır prowomen kullaniyorum ve ilave olarak söz ettiğim kurdan pimp my eggs yapiyorum. Yunurta sayisi ve kalitesi artmasini vaat ediyor. Sadece vitamin takviyesinden oluşuyor, mesela vitamin d, zink, selenyum gibi. Istersen yarın sana tam listesini yarın yazayim
34 yaşındayım canım millet tek yumurtlayla tek denemede hamile kalıyor biz denemedik bileInş canım dua ile inşallah olacak güçlü olmak lazım başarisiz bir tedavidense bence böylesi daha iyi hiç canını sıkma kaç yaşındasın
Doktorunuz kim?Ay hayırlısı olsun.![]()
Pimp my eggs i anlatırmısın? İnternette türkçe pek bişi bulamadım tesekkurler
Bunları kullanıp normal gebelık ile ozaman cogul gebelık bile olabilir? Dimi tabi nasipseBu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
- Q10 Ubiquinol 200 mg
- Zink 30 mg
- Vitamin D 2000 IE
- Omega 3 1000 mg
- Selenyum 200 mcg
- Folikasit 800 mcg
Bunları kullan
Bu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
- Q10 Ubiquinol 200 mg
- Zink 30 mg
- Vitamin D 2000 IE
- Omega 3 1000 mg
- Selenyum 200 mcg
- Folikasit 800 mcg
ıp normal gebelık ile ozaman cogul gebelık bile olabilir? Dimi tabi nasipse
Ya hepsi tutarsa dördüz olursaMerhaba Kızlar, bende Hazıran ayında tedaviye başladım ama muhtemel op ve transfer süreci bu ay olcak. Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve aranıza katılmaya karar verdim. Benim daha önce 2 başarısız aşılamam oldu. Bizimkisi sebepsiz infertil. Bu ay ilk defa tüp bebek deneyimiz olacak. Bu sürece başlamadan önce vitamin takviyeleri almaya başladım ve yurt dışında bazı tüp bebek hastaların uyguladıkları "pimp my eggs" kürünü denedim. Daha önce gonal f ile aşılama için sadece 1 tane yumoş gelişirken, bu ay 4 adet yumoşum gelişmektedir. Yarın doktor kontrolüm var, yumoşlar ölçülcek. Bu sonuca göre çatlatma iğnesi için zaman belirliycez
Bunları kullanıp normal gebelık ile ozaman cogul gebelık bile olabilir? Dimi tabi nasipse
Ya hepsi tutarsa dördüz olursaaşılama için 4 çok degılmı