Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Bende bugun gonal f ve merional ignelerine basliycam transferim haziran sonu veya temmuz basi gibi olacak herhalde umarim bi aksilik cikmaz hepimiz mutlu sona ulaşırız 😊
Bende yarın gidiyorum reglin2. Günü ultrason ve kan var başlıyoruz tedaviye ayın sonu veya ağustosun başı transfer olur gibi inşallah tutarlar meleklerimiz ♥😊🙏

Bende yarın gidiyorum reglin2. Günü ultrason ve kan var başlıyoruz tedaviye ayın sonu veya ağustosun başı transfer olur gibi inşallah tutarlar meleklerimiz ♥😊🙏
inşeAllah. Her şey güzel geçerse bu ay transfer olacak.. Ağustosu göremez...

Pimp my eggs i anlatırmısın? İnternette türkçe pek bişi bulamadım tesekkurler

Bu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
  • Q10 Ubiquinol 200 mg
  • Zink 30 mg
  • Vitamin D 2000 IE
  • Omega 3 1000 mg
  • Selenyum 200 mcg
  • Folikasit 800 mcg

Bu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
  • Q10 Ubiquinol 200 mg
  • Zink 30 mg
  • Vitamin D 2000 IE
  • Omega 3 1000 mg
  • Selenyum 200 mcg
  • Folikasit 800 mcg
Bunları kullanıp normal gebelık ile ozaman cogul gebelık bile olabilir? Dimi tabi nasipse

Bunları kullan
  • Q10 Ubiquinol 200 mg
  • Zink 30 mg
  • Vitamin D 2000 IE
  • Omega 3 1000 mg
  • Selenyum 200 mcg
  • Folikasit 800 mcg

ıp normal gebelık ile ozaman cogul gebelık bile olabilir? Dimi tabi nasipse

Merhaba Kızlar, bende Hazıran ayında tedaviye başladım ama muhtemel op ve transfer süreci bu ay olcak. Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ve aranıza katılmaya karar verdim. Benim daha önce 2 başarısız aşılamam oldu. Bizimkisi sebepsiz infertil. Bu ay ilk defa tüp bebek deneyimiz olacak. Bu sürece başlamadan önce vitamin takviyeleri almaya başladım ve yurt dışında bazı tüp bebek hastaların uyguladıkları "pimp my eggs" kürünü denedim. Daha önce gonal f ile aşılama için sadece 1 tane yumoş gelişirken, bu ay 4 adet yumoşum gelişmektedir. Yarın doktor kontrolüm var, yumoşlar ölçülcek. Bu sonuca göre çatlatma iğnesi için zaman belirliycez
Ya hepsi tutarsa dördüz olursa😱 aşılama için 4 çok degılmı

Back
X