Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kızlar merhaba, gecen ay histereskopi oldum .sonrasında sadece bir defa ilişki oldu ( yumurtlama günü) .doktor histereskopi sonrası regl olmayabılırsın yada gecıkebilir dedi.uzun protokol uygulanacagı için regl olmam gereken tarıhte yanidün dr a gıttım.karnımdan rahmın kalınlıgına baktı iyi dedi. Bugunlucin depot kullan ve 3 ay boyunca adetın 2.gunleri kullan sonrakı adette gel dedi.( bende adenemyosis oldugu için uzun ptorokol yapıyoruz,onu baskılamak için sanırım) doktora gıtmeden 2 gun once normal gebelık testı yapmıstım negatıftı. Bugun sabah elımde gebelık testı olmadıgı için ovulasyon testı yaptım ,kopkoyu çiftçızgı cıktı.bazen ovulasyon testi gebelık testi gibi sonucverebılıyormus.ıkı secenek var ,normal ilişkiyle gebelik oldu (çok kucuk ıhtımal bence bu ) yada lucrin depot ignesi de lh yada hcg barındıryor? Lucrin depot iğnesi gebelıkte ciddi zararlara yol acabılıyormus.. bu konularda bilgisi olanarkadas var mı acaba

Kızlar merhaba, gecen ay histereskopi oldum .sonrasında sadece bir defa ilişki oldu ( yumurtlama günü) .doktor histereskopi sonrası regl olmayabılırsın yada gecıkebilir dedi.uzun protokol uygulanacagı için regl olmam gereken tarıhte yanidün dr a gıttım.karnımdan rahmın kalınlıgına baktı iyi dedi. Bugunlucin depot kullan ve 3 ay boyunca adetın 2.gunleri kullan sonrakı adette gel dedi.( bende adenemyosis oldugu için uzun ptorokol yapıyoruz,onu baskılamak için sanırım) doktora gıtmeden 2 gun once normal gebelık testı yapmıstım negatıftı. Bugun sabah elımde gebelık testı olmadıgı için ovulasyon testı yaptım ,kopkoyu çiftçızgı cıktı.bazen ovulasyon testi gebelık testi gibi sonucverebılıyormus.ıkı secenek var ,normal ilişkiyle gebelik oldu (çok kucuk ıhtımal bence bu ) yada lucrin depot ignesi de lh yada hcg barındıryor? Lucrin depot iğnesi gebelıkte ciddi zararlara yol acabılıyormus.. bu konularda bilgisi olanarkadas var mı acaba
Oncelikle gecmis olsun canim, bence testlere guvenme, asilama oldugum ay devamli olarak test yaptim ve catlatma ignesinin etkisinin gecmesine emindim, iki gun tamamen begativ oldumtan sonra normal test gunumebu gun kala iki taneside koyu kirmizi cikmisti testlerimin, her ikisi de hamilelik testiydi ve birine guvenemedigin icin yapmisdim, oysaki twst gunumde soluk cikti ertesi gunde de kan degerim 0.1 tabii bu bende boyle oldugu icin artik hic bi test yapmiyorum egerki ihtimal varsa direk kan ver derim, bide bende yumrta cok kalitesiz embrion olusupta bozulma ihtimali var cinki artik kacinci testimdi silik cikiyo ha da baya pembe fakat sonradan (diger gunler )siliklesib negative donuyo

Oncelikle gecmis olsun canim, bence testlere guvenme, asilama oldugum ay devamli olarak test yaptim ve catlatma ignesinin etkisinin gecmesine emindim, iki gun tamamen begativ oldumtan sonra normal test gunumebu gun kala iki taneside koyu kirmizi cikmisti testlerimin, her ikisi de hamilelik testiydi ve birine guvenemedigin icin yapmisdim, oysaki twst gunumde soluk cikti ertesi gunde de kan degerim 0.1 tabii bu bende boyle oldugu icin artik hic bi test yapmiyorum egerki ihtimal varsa direk kan ver derim, bide bende yumrta cok kalitesiz embrion olusupta bozulma ihtimali var cinki artik kacinci testimdi silik cikiyo ha da baya pembe fakat sonradan (diger gunler )siliklesib negative donuyo
Bencede iğneler zaten bisürü hormon içerıyor ,ondandır ,ilk defa çift gorunce korktum zaten ( lucrin depot zarar verıyor diye okuyunca) hayırlı saglıklı hamılelık ve dogum nasip olsun ınsallah hepımıze

İlk deneme de dondurulmuştu şimdiki de dondurulmuş canım 3. Gün embriyosu hepsi
Benim de ılk denemem dondurulmusla idi.ıkı tane 5.gun embrıyosu idi tutmadı.3 ay sonra yine dondurulmus embrıyo ole olacak ıns hepımız için hayırlı olur. Bu tedavınde farklı birsey yapacak mı doktorun ? Ara vercekmisin ,tek embrıyomuydu ? Tutmamasına ne diyor? Sebep

Benim de ılk denemem dondurulmusla idi.ıkı tane 5.gun embrıyosu idi tutmadı.3 ay sonra yine dondurulmus embrıyo ole olacak ıns hepımız için hayırlı olur. Bu tedavınde farklı birsey yapacak mı doktorun ? Ara vercekmisin ,tek embrıyomuydu ? Tutmamasına ne diyor? Sebep
İlk transfer tekti şimdi çift koyacak tutmaması için bişey demedi bende sormadım açıkçası. İkinci deneme için ara vermedik hafta içi transferm var hayırlısı olsun progestan verdi geçenki denemede almamıştım bu sefet aldım o yüzden belki tutmadı bilmiyorum

Bende ilk tedavim taze embriyo tek tranfer edildi . 3 ay doldu bu ay tane 10 güne kadar dondurulmuş çift transfer olacağım 5. Gün inşallah tutar şuan lucrin kullanıyorum iğne. Sizin neden tutmadı benim dondurulmuş ve çift olacağı için umudumçöktü suan terettutde kaldim

Arkadaşlar bugün tedavimin 9. Günündeyim. Salı günü opum var hayırlısıyla. Bakalım kaç yumurtam olacak ve kaçı döllenecek. Bizim embriyolarımız bu defa genetiğe gidecek. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲

Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebeğe başladım. Sorunumuz erkek interfilitesi. İlk denememde 8 haftalık ikizlerimin kalbi durdu. 2. Defa dondurulmuşlarla denedim o da tuttu ama 6 haftalık düşük oldu. 3 dondurulmuşum kaldığı halde sil baştan tekrar tedaviye başladım. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Canım 1.ve 2.denemendeki embrıyoların kalıtesı neydi ve kacıncı gun dondurulmustu? Bızım de kalıtelı olmasına ragmen tutmadı da ,oyuzden merak ettım

Arkadaşlar bugün tedavimin 9. Günündeyim. Salı günü opum var hayırlısıyla. Bakalım kaç yumurtam olacak ve kaçı döllenecek. Bizim embriyolarımız bu defa genetiğe gidecek. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲
Genetiğe gidip saglıklı gekenlerden taze transfer mi yapılıyor,dondurulup sonra mı transfer oluyor,surec nasıl ? Kaç gunde gelıyor

Ayyy sizin yerinize ben heyacanlandım... Allah yardımcın olsun... Bilmiyorum her kesin nancı kendisine ama Meryem suresi okuyun... Rahat olun çok düşünmeyin.. İnşeAllah her şey gönlünce olur... Hayırlısı olsun... haber bekliycem sizden. :KK15:
inşallah teşekkür ederim böyle güzel mesajları gördükçe motive oluyorum:KK200:öğreni öğrenmez haber edecem

Genetiğe gidip saglıklı gekenlerden taze transfer mi yapılıyor,dondurulup sonra mı transfer oluyor,surec nasıl ? Kaç gunde gelıyor
Canım benim ilk tüp bebek denememde sağlıklı kaliteli 7 embriyom oluştu iki transferimde tutuyordu ama devamı gelmiyordu. Genetiğe gidince 20 gün kadar anca sonuç geliyor. Bu yüzden dondurulup sonra sağlıklı gelenlerle transfer yapılıyor.

Amin inşeAllah... Güzel sonuçlarla gelin :KK54:

Benim de ilk denemem yumurtam gelişmediği için sonlandırıldı. Adetimin ilk günü 7mm olan yumurtam geliştirici iğnelere rağmen ancak 8mm oldu. 2 sene önce Gonal f ile 18-20 mm yumurta elde ederken Gonal f+Menepour ile hiç gelişme yaşanmadı. Çok üzgünüm ve telaşlıyım elimde değil. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım doğal yollarla hamile kaldım ama bu yıl ne yazık ki kalamayınca, tüp bebeğe karar verdik. Ancak bu ay yumurtalığım büyümedi gelecek aya kaldı. Yaşım 43, amh düşük. Umarım bir mucize olur, dua etmeye devam....

Benimde tup bebek ilk denemem tuttu. 2 .buçuk yaşında oğlum var. 2016 da ilaçlara iğneler hemen cvp vermisti. Şimdi birdaha tup bebek denedik yumurtalarım eskisi gibi cvp vermedi. 2 yumurta koydular transfer ici kan sonucu nu bekliyorum 3 kere test yaptım negatif çıktı.

Back
X