Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Benimde tup bebek ilk denemem tuttu. 2 .buçuk yaşında oğlum var. 2016 da ilaçlara iğneler hemen cvp vermisti. Şimdi birdaha tup bebek denedik yumurtalarım eskisi gibi cvp vermedi. 2 yumurta koydular transfer ici kan sonucu nu bekliyorum 3 kere test yaptım negatif çıktı.
Allah bağışlasın oğlunuzu! İnşeallah tutar, bazen testler göstermiyor.. 5-6 cı günü bazen göstere bilir ama yinede yanıltır..

Allah bağışlasın oğlunuzu! İnşeallah tutar, bazen testler göstermiyor.. 5-6 cı günü bazen göstere bilir ama yinede yanıltır..
Pek umudum kalmadı. Bugün 11 günü yine yaptım negatif. Cıktı. Allah herkese versin tattirsin. Yarın nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum.

Merhabalar ben de mayıs ayında tedaviye başladım 5. Güne 4 embriyo ulaştı genetik test sonucu 1 i transfer edilebilir durumda geldi bugün adet oldum... İnş bu ay transferim olacak

Pek umudum kalmadı. Bugün 11 günü yine yaptım negatif. Cıktı. Allah herkese versin tattirsin. Yarın nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum.
Hakkında hayırlısı olur, sıkma canını. Allah büyüktür!

Merhabalar ben de mayıs ayında tedaviye başladım 5. Güne 4 embriyo ulaştı genetik test sonucu 1 i transfer edilebilir durumda geldi bugün adet oldum... İnş bu ay transferim olacak
İnşeAllah ,hayırlı olur . Pozitif olun! :KK54:

Merhaba arkadaslar henuz 1 yillik evliyim.. 1 ocakda fsh degerim 12.49 ciktiginda benim maceramm da baslamis oldu. Ankarada murat sonmeezerle ilk denememi yaptim.5 yumurta toplanti 2 a kalite embriyoyu yerlestirdi ama tutmadi.daha sonra genart tüp bebek merkezinde Aysun hoca kalan1 adet 5 gune ulasmis embriyoyu 5 temmuz da yerlestirdi. Bugün 4.gunum ve heycanla hafta sonunu bekliyorim cunků regl gunum pazar. Oncesinde idrar testi almicam tek cizgi gormek beni daha cokertiyor tabi insallah bekleyebilirimm. Belirtide yok gogus lerim sisti ama baya bide ara karin da agri olusuyor. Rabbim hepimize hayirli guzel sonuclar veriiri

Merhaba arkadaslar henuz 1 yillik evliyim.. 1 ocakda fsh degerim 12.49 ciktiginda benim maceramm da baslamis oldu. Ankarada murat sonmeezerle ilk denememi yaptim.5 yumurta toplanti 2 a kalite embriyoyu yerlestirdi ama tutmadi.daha sonra genart tüp bebek merkezinde Aysun hoca kalan1 adet 5 gune ulasmis embriyoyu 5 temmuz da yerlestirdi. Bugün 4.gunum ve heycanla hafta sonunu bekliyorim cunků regl gunum pazar. Oncesinde idrar testi almicam tek cizgi gormek beni daha cokertiyor tabi insallah bekleyebilirimm. Belirtide yok gogus lerim sisti ama baya bide ara karin da agri olusuyor. Rabbim hepimize hayirli guzel sonuclar veriiri
İnşeallah güzel haberler alırsınız... Göğüslerin şişmesi normal çünkü hormon iğneler yapılıyor ve karında kasılmalar ve ağrı normal karşılanıyormuş, rahim büyümeside ola bilir...

Inşallah pozitif çıkar. Ilk denemeniz herhalde. Hiç devlet hastanesinde tup bebek denediniz mi. Ankarada.

Ben ilk iğnemi yaptırdım 3 toz olduğu için 225lik ağır olurmuş kalçadan yaptır dediler. Üstüne oturamiyorum bir hafta kalçadan nasıl vurduracagim önerileriniz varmı pazartesi de yaninda cetrotide getir dedi galiba onada başlayacağım ikisi bir arada veya gerek görmezse sadece cetrodite kullanacağım karnımdan oda yakiyormus önerileriniz var mı çok canım yanacak yardimlarinizi önerilerinizii bekliyorum
Kalçadan değil de göbekten vurulmak acı hissini geçirir daha rahat olur senin için.Benim de kullandığım Menapour iğnesinin ilacı yakıyor ama çok uzun sürmüyor.Dayanmalısın sonuçta güzel şeyler olacak bunu düşün olur mu?

Benimde tup bebek ilk denemem tuttu. 2 .buçuk yaşında oğlum var. 2016 da ilaçlara iğneler hemen cvp vermisti. Şimdi birdaha tup bebek denedik yumurtalarım eskisi gibi cvp vermedi. 2 yumurta koydular transfer ici kan sonucu nu bekliyorum 3 kere test yaptım negatif çıktı.
Hayırlısı ile olumlu olur inşlh, benimde bir oğlum var ikinci için tedaviye başladım hayırlısı ile, ilk önce olmayanlara sonra tekrar bize nasip etsin rabbim

İnşlh hayırlısı ile güzel sonuç alırsın, en güzeli zaten kan testinde öğrenmek, diğer testler yanılttığı için can sıkıyor

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum aklıma bişey takıldı hep taze mi dondurulmuş mu diye sormuşsunuz taze transfer daha iyi olduğu için yoksa çok farkı yok mu?

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum aklıma bişey takıldı hep taze mi dondurulmuş mu diye sormuşsunuz taze transfer daha iyi olduğu için yoksa çok farkı yok mu?
Taze daha iyi diye biliyorum ben. Çözülen embriyonun yasama şansı %50 azalıyor diye biliyorum. Ama tabi bu nasip işi biraz da.

Merhaba bende 3 yıllık evli 2 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum lakin olmuyor. Temmuz başında Kocaeli Araştırmada Emek hocaya gidip sonuçlara göre aşılama veya tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin:emir_bebek:

Merhaba. Doktorların söylediğine göre kalite aynı. Sadece rahim dinlendirmek için bazen aynı ayda transfer değil, oluşmuş embriyonu donduruluyor ve bir sonraki ay transfer ediliyor.

Back
X