Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandan🙈sonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim🤲🌺
Ayyyy çook sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah❤ismim fatma☺

Evet oldu canım bir iki gün hafif derecede olabilir agrı olması da normal ama geçer bir kaç güne. Hatta ben pkoluyum benden çok yumurta toplandığı için yataktan kalkamıyordum.
Doktor yumurta toplamadan sonra size kaç gün istirahat önerdi? Bir de adetin kacıncı günü opu oldu acaba?

Doktor yumurta toplamadan sonra size kaç gün istirahat önerdi? Bir de adetin kacıncı günü opu oldu acaba?
Normalde bana bir iki günden sonra normal hayatına dönebilirsin diyordu da dediğim gibi ben pkoluyum çok yumurtam olduğu için çok şiştim, sanki ameliyat olmuşum gibi agrım vardı bi hafta boyunca dogru dürüst yürüyemedim ama adet olunca geçeceğini bildiğim için dert etmedim dinlendim bol su ve protein tükettim. Hafif derecede Ohss sendromuydu benimki herkesin öyle geçmiyor yani yumurta sayısı 15ten fazla olunca sonrasında şişlik gaz oluyor . Biraz sıkıntılıydı ama çok şükür o da gecti. Benim adetin 11. Günü opum oldu.

Selam kızlar benm 17 yumurtam toplanmıştı 7 sini 3.gün donduruldu 4 üde 5.gün donduruldu size sorum opudan en geç kaç gün sonra adet oldunuz

Kızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandan🙈sonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim🤲🌺
Allah tamamina erdirsin insallah bana ve 2 tane arkadasim var pinar onlara da dua eder misin 3umuzunde cani cok yandi anne olma yolunda Allah agladigimizdan fazla gulmeyi nasip etsin ins

Yok kuzum Pazartesi test icin çağırdılar. Normalde Cumartesi yapılması lazım ama yokuz Pazartesi sabah gel dediler. Es engelini aşabilirsem cts veririm ama aşamazsan Pazartesi gününü bekleyeceğim mecburen.
Ne yaptın kan verebildin mi bugün ?

Merhaba kızlar aranızda oksapar kullanan/kullanmış olan var mı? Ve doktorunuz ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?

Ben kullanıyorum, daha önceki gebeliklerimde doktorum Doğuma kadar kullanacaksın demişti. Tüp bebek merkezi ne der bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.
Doğuma kadar mı😳😳😳😳 bu oksapar yüzünden bu işi bırakacağım nerdeyse karnımda mor olmayan yer kalmadı, oksaparla beraber prolutex de yapıyorum onda hiç sıkıntı yok ama bu oksapar hem yapılırken canımı çok yakıyor hem de sonrasında karnım mosmor oluyor 😢

Back
X