Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Ben de fizyolojik çok bir etki yok da, normalde asla sinirlenmeyecegim seylere takılıp cok hızlı asabileşiyorum. Ya hormonlar ayarımı bozdu, ya da stresten kafa gitmeye başladı 😂😂
Evet hormon ilaçlardandır)))) normaldir sinirlenmen . Bende ilk tranaferde öyleydi)))) şümdi daha sakinim

Benimde 6. günüm heyecanla bekliyorum. Sivilce çıktı yüzümde 2-3 tane aylardır çıkmıyordu hiç neye yormalıyım bilmiyorum 🤔 Stres mi yaptım diyorum. Yaklaştıkça daha bir heyecanlanıyor insan ilk günler daha rahattım. Hayırlı haberler alırız inşallah 🤗
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

BEnde Dün Meryem süresi okudum kendime ve burda emek veren herkese dua ettim rabbim kucaklarımızı HAYırlısı ile doldursun
Bravo cnm,hergün oku Meryem suresini, 7 tanede ayetel kürsi oku mutlaka, karnına üfle,buradaki arkadaşlarımıza da gönder🌺🤲Allah kabul etsin inşallah 🤲

Son düzenleme:
Kızlar ben ne kadar şanssız bir insanım ya geçen gün yazmıştım bu ay kendimiz deneyecektik çatlatma iğnesini vuruldum doktor günaşırı 3 kere birlikte olsan yeter dedi ben 2 kere olabildim çünkü yatılı misafirim geldi şimdide 3 gündür antibiyotik kullanıyorum sistit oldum bu ayda umudum kalmadı bu durumda tutmamıştır değilmi sizce şansım hala varmı?

BEnde Dün Meryem süresi okudum kendime ve burda emek veren herkese dua ettim rabbim kucaklarımızı HAYırlısı ile doldursun
Canım bende dün okudum Meryem suresi ve hepiniz için önce size sonra kendim için istedim! Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah

Kızlar ben ne kadar şanssız bir insanım ya geçen gün yazmıştım bu ay kendimiz deneyecektik çatlatma iğnesini vuruldum doktor günaşırı 3 kere birlikte olsan yeter dedi ben 2 kere olabildim çünkü yatılı misafirim geldi şimdide 3 gündür antibiyotik kullanıyorum sistit oldum bu ayda umudum kalmadı bu durumda tutmamıştır değilmi sizce şansım hala varmı?
Rabbim ol dedikten sora olur, üzme kendini

Merhaba arkadaşlar, transferim 26temmuzda oldu. Aksam 5te. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. Bazı arkadaşlar transfer gününü sayıyor bazıları saymıyor. Aslına bakarsanız bende saymıyorum 😊 bu sebeple 5. Gündeyim. Ara sıra adet olacakmışım gibi geliyor. Ama adete de çok var. 8 gün var. Acaba tutmadı mı ki.? Off beklemek gerçekten zor. Birde sürekli olarak yatıyor musunuz?

Ömrümüz beklemekle geçecek bu daha ne ki :)

Benim lekelenme devam ediyor. Çok yoğun değil ama var sonuçta. Yarına kadar durmazsa yine merkezi arayacağım. Hemşireler benden bıktı :)
Ben de sürekli kan veren olarak tanıniyorum. Millet bir kere yapar ben transferden sonra 3 kere yaptırdım.

Back
X