Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Ben de sürekli kan veren olarak tanıniyorum. Millet bir kere yapar ben transferden sonra 3 kere yaptırdım.
Kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

Benim defalarca beta önce yukseldi sonra düştü. İsteyen istediğini desin valla. Ben şüpheleniyorsam veririm kanı.

Sende durumlar nasıl. Belirti vs ya su heyecanı bir atlatsak

Kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

Benim defalarca beta önce yukseldi sonra düştü. İsteyen istediğini desin valla. Ben şüpheleniyorsam veririm kanı.

Sende durumlar nasıl. Belirti vs ya su heyecanı bir atlatsak
Benim göğüslerim büyüdü ve çok hassaslar ama transferden önce aldığım iğnelerin etkisi de olabilir. Vücudum genişlemiş, pantolona zor sığıyorum.

Kızlar kontrolden geldim, haftaya salı çarşamba en geç opu gözüküyor. İğneler arttı, gonalf ‘e ek olarak, menapur ve cetroid gibi bir iğne daha eklendi.
15 e yakın yumurta var, boyutları istenilen seviyedeymiş 🥳🎉
Hadı hayırlısı olsun... :dua:

Aynı gün öğreneceğiz benimde o gün kan tahlili günüm. Günler geçmek bilmiyor. 😔 Herhangi bir belirti var mı canım. Yani ekstra hissettiğin ya da hissetmediğin...
Ben o gün keseyi görebilirim diye umut ediyorum. Kan tahlili şükür katlanarak artıyor. Bende göğüsler büyüdü ve hassaslasti ama iğnelerin etkisi mi bilmiyorum.
İnşallah değerlerin iyi çıkar ve burada hamileliğinden bahsederiz canım.

Benim göğüslerim büyüdü ve çok hassaslar ama transferden önce aldığım iğnelerin etkisi de olabilir. Vücudum genişlemiş, pantolona zor sığıyorum.
İğnenin etkisi kalmamıştır canım çok oldu iğne yapalı
Kızlar kontrolden geldim, haftaya salı çarşamba en geç opu gözüküyor. İğneler arttı, gonalf ‘e ek olarak, menapur ve cetroid gibi bir iğne daha eklendi.
15 e yakın yumurta var, boyutları istenilen seviyedeymiş 🥳🎉

Gözün aydın tatlim.
Aynı gün öğreneceğiz benimde o gün kan tahlili günüm. Günler geçmek bilmiyor. 😔 Herhangi bir belirti var mı canım. Yani ekstra hissettiğin ya da hissetmediğin...
Ben de ayni gün kese kontrolüne gideceğim :)

Benim göğüs hassasiyeti transferden önce başladı aldığımız hormonlardan oluyor. Şimdi baya azalmış 7. Günümdeyim. Dün gece adet olacakmışım gbi hafif kasık ağrım vardı bugün o da yok bakalım hayırlısı.

Kuzlar allah hepinizin kucağını doldursun benim iki kere doldu ama birini malesef kaybettik şimdi kardeş istiyoruz ama yaş var yumurta yok olanda geçen ay boş çıktı bu ay sonradan kendiliğinden büyüyen bir yumurtam oldu onu değerlendirelim dedik üsttede anlattığım gibi başıma gelmeyen kalmadı şuan tuvalete gitmeye korkuyorum inanın kanama görcem diye demiz kıyısındayım eşimle oğlum denizde ben korkuma giremiyorum bunlar son umutlarım ama galiba yine olmadı bu arada ilk oğlum tüp bebek 2. Kızım yani vefat eden kendiliğinden oldu

Kızlar tedavi süresince, kullandıgımız ilaçların iğnelerin herhangi bir yan etkisini gören var mı?
[/QUOTEgonal f 225 doz kullandim 5 yumurtam olustu cok iyi kalitede ve 3.gunu hepsi donduruldu iggneleri kullanirken yoksunluk hissi oldu mide bulantisi varla yok arasindaydi isteksizlik vardi yoksunluk krizi geldiginde hemen uyuyodum baska turlu gecmiyodu icim titriyodu kaslarimin titredigini hissediyodum

Kuzlar allah hepinizin kucağını doldursun benim iki kere doldu ama birini malesef kaybettik şimdi kardeş istiyoruz ama yaş var yumurta yok olanda geçen ay boş çıktı bu ay sonradan kendiliğinden büyüyen bir yumurtam oldu onu değerlendirelim dedik üsttede anlattığım gibi başıma gelmeyen kalmadı şuan tuvalete gitmeye korkuyorum inanın kanama görcem diye demiz kıyısındayım eşimle oğlum denizde ben korkuma giremiyorum bunlar son umutlarım ama galiba yine olmadı bu arada ilk oğlum tüp bebek 2. Kızım yani vefat eden kendiliğinden oldu
Hakkında hayırlsı. Üzme kendini. her şey iyi olur.

Ben o gün keseyi görebilirim diye umut ediyorum. Kan tahlili şükür katlanarak artıyor. Bende göğüsler büyüdü ve hassaslasti ama iğnelerin etkisi mi bilmiyorum.
İnşallah değerlerin iyi çıkar ve burada hamileliğinden bahsederiz canım.
Yanlış anlamışım tarihi o zaman 😊insallah canım.

Back
X