- Konu Sahibi Anya Mamedova
Amin bugün de ben okuyacağım inşallah herkese ve kendimeCanım bende dün okudum Meryem suresi ve hepiniz için önce size sonra kendim için istedim! Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bugün de ben okuyacağım inşallah herkese ve kendimeCanım bende dün okudum Meryem suresi ve hepiniz için önce size sonra kendim için istedim! Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
Kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Ben de sürekli kan veren olarak tanıniyorum. Millet bir kere yapar ben transferden sonra 3 kere yaptırdım.
Bende ara sıra adet sancısı bazende iyne batar gibi hisler var ...Benim de 9. Gün lekelenmem oldu. Hemen test yaptırdım pozitif çıktı. Endişelenmeyin.
İlk günlerde oluyor onlar çok takılmamıştım ben. Şiddetli bel agrim oldu hatta :)Bende ara sıra adet sancısı bazende iyne batar gibi hisler var ...
Evet ya.. sonuçta vücutta farklı prosesler gidiyor)))) Bende takmayacamİlk günlerde oluyor onlar çok takılmamıştım ben. Şiddetli bel agrim oldu hatta :)
Benim göğüslerim büyüdü ve çok hassaslar ama transferden önce aldığım iğnelerin etkisi de olabilir. Vücudum genişlemiş, pantolona zor sığıyorum.Kuzum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
Benim defalarca beta önce yukseldi sonra düştü. İsteyen istediğini desin valla. Ben şüpheleniyorsam veririm kanı.
Sende durumlar nasıl. Belirti vs ya su heyecanı bir atlatsak
Aynı gün öğreneceğiz benimde o gün kan tahlili günüm. Günler geçmek bilmiyor.Günler geçmiyor bir türlü şu ayın 6 sı olsa da bir öğrenebilsek.
Hadı hayırlısı olsun...Kızlar kontrolden geldim, haftaya salı çarşamba en geç opu gözüküyor. İğneler arttı, gonalf ‘e ek olarak, menapur ve cetroid gibi bir iğne daha eklendi.
15 e yakın yumurta var, boyutları istenilen seviyedeymiş![]()
Ben o gün keseyi görebilirim diye umut ediyorum. Kan tahlili şükür katlanarak artıyor. Bende göğüsler büyüdü ve hassaslasti ama iğnelerin etkisi mi bilmiyorum.Aynı gün öğreneceğiz benimde o gün kan tahlili günüm. Günler geçmek bilmiyor.Herhangi bir belirti var mı canım. Yani ekstra hissettiğin ya da hissetmediğin...
İğnenin etkisi kalmamıştır canım çok oldu iğne yapalıBenim göğüslerim büyüdü ve çok hassaslar ama transferden önce aldığım iğnelerin etkisi de olabilir. Vücudum genişlemiş, pantolona zor sığıyorum.
Kızlar kontrolden geldim, haftaya salı çarşamba en geç opu gözüküyor. İğneler arttı, gonalf ‘e ek olarak, menapur ve cetroid gibi bir iğne daha eklendi.
15 e yakın yumurta var, boyutları istenilen seviyedeymiş![]()
Ben de ayni gün kese kontrolüne gideceğim :)Aynı gün öğreneceğiz benimde o gün kan tahlili günüm. Günler geçmek bilmiyor.Herhangi bir belirti var mı canım. Yani ekstra hissettiğin ya da hissetmediğin...
Sizleri okudukça ben heyecanlanıyorum..İğnenin etkisi kalmamıştır canım çok oldu iğne yapalı
Gözün aydın tatlim.
Ben de ayni gün kese kontrolüne gideceğim :)
Canim sende durum ne?Sizleri okudukça ben heyecanlanıyorum..![]()
Kızlar tedavi süresince, kullandıgımız ilaçların iğnelerin herhangi bir yan etkisini gören var mı?
[/QUOTEgonal f 225 doz kullandim 5 yumurtam olustu cok iyi kalitede ve 3.gunu hepsi donduruldu iggneleri kullanirken yoksunluk hissi oldu mide bulantisi varla yok arasindaydi isteksizlik vardi yoksunluk krizi geldiginde hemen uyuyodum baska turlu gecmiyodu icim titriyodu kaslarimin titredigini hissediyodum
Bende durum bugün 2 ci gün. Sadece hafif kasılmalar var o kadar.. Bol su içiyorum... Sabah -akşam bir bardak süt))) Kabak çekirdek. bol meyve sebze yiyorum..Canim sende durum ne?
Hakkında hayırlsı. Üzme kendini. her şey iyi olur.Kuzlar allah hepinizin kucağını doldursun benim iki kere doldu ama birini malesef kaybettik şimdi kardeş istiyoruz ama yaş var yumurta yok olanda geçen ay boş çıktı bu ay sonradan kendiliğinden büyüyen bir yumurtam oldu onu değerlendirelim dedik üsttede anlattığım gibi başıma gelmeyen kalmadı şuan tuvalete gitmeye korkuyorum inanın kanama görcem diye demiz kıyısındayım eşimle oğlum denizde ben korkuma giremiyorum bunlar son umutlarım ama galiba yine olmadı bu arada ilk oğlum tüp bebek 2. Kızım yani vefat eden kendiliğinden oldu
Yanlış anlamışım tarihi o zamanBen o gün keseyi görebilirim diye umut ediyorum. Kan tahlili şükür katlanarak artıyor. Bende göğüsler büyüdü ve hassaslasti ama iğnelerin etkisi mi bilmiyorum.
İnşallah değerlerin iyi çıkar ve burada hamileliğinden bahsederiz canım.