Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kizlar sizlere guzel haberim var 👼 bugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺💜🌹
Çok sevindim adına. Böyle haberler beni çok mutlu ediyor, moral oluyor♥️

Kizlar sizlere guzel haberim var 👼 bugun agrilarimdan korkup test yapmak istedim 5.gun embriyosu transfer gunuyle beraber 10.gunum test sonucum 219 ❤❤ cok mutluyum rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin rabbim beni sevindirdigi gibi sizleride sevindirsin☺💜🌹
Hayırlı olsun canım, 🤲🤲, oh maşaşllah maşalllah rabbim tamamına erdirsin

Ay maşallah olsun. Darısı başımıza🥰🐣🙏

Canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin

Tebrik Edeeim canim sagliklq katlansin insqllah

Ay çok sevindim hayırlı olsun. 🤗. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benimde kasık ağrılarım arttı bende ümitlendim birden okuyunca yarın 8.gün 😇

Ay çok sevindim hayırlı olsun. 🤗. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benimde kasık ağrılarım arttı bende ümitlendim birden okuyunca yarın 8.gün 😇
Tesekkur ederim canim benimde agrilarim artinca bi korktum hemen test yapmak istedim cok sukur pozitif cikti cuma yine tekrarlitacaz insallah hizlica yukselir degerler 💜😘🙏

Kızlar dün kahverengi akıntım geldi demiştim bu saat oldu kırmızılar gelmedi daha ümitleneyimmi napayım bilemedim merkezi aradım birazdan dönecekler bana akıntı çok afedersiniz sümük gibiydi kahverengi

Kızlar dün kahverengi akıntım geldi demiştim bu saat oldu kırmızılar gelmedi daha ümitleneyimmi napayım bilemedim merkezi aradım birazdan dönecekler bana akıntı çok afedersiniz sümük gibiydi kahverengi
Bence korkma, normalde doktorlar diyor ki embriyon yerleştiğinde ola biliyor.. Kaçıncı gün ?

Ben hiçbir şey his etmiyorum ilk gün oldu ama şimdi hiç bir şey yok..

Pozitifi gören arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲 Benim gibi genetik sonucunu bekleyen Yok sanırım. Transfer sonucunu beklemek kadar zor. İnşallah sağlıklı gelen embriyom olurda ben de transfer olurum. Bana dua edin kızlar 🤲
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım. En kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun

Back
X