Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Arkadaslar bir sey soracagım, İğneleri hep dakikası dakikasına her gun aynı saatte mi yaptınız? İğne aralıkları nasıldı?

16 17 arası dediler ben 16 30 civarı yapmaya çalıştım
Ben calıstıgım için, iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.
Dün gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılar 😞 nasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse 😞

Ben calıstıgım için, iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.
Dün gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılar 😞 nasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse 😞
Cetrotide sabah 10 da vuruluyordum. Kendiniz yapamıyor musunuz

Kanamam çok, pıhtılar geldi Bi sürü, Bi sürü iğne yapıldı, serum, bebek falan kalmamıştır bu kanamayla😭

Kanamam çok, pıhtılar geldi Bi sürü, Bi sürü iğne yapıldı, serum, bebek falan kalmamıştır bu kanamayla😭
Ya ne kanama görüyor bazıları sapasağlam bebişi doğuruyor. Olumsuzu düşünme bebeğin seninledir öyle düşün ki sana sımsıkı tutunsun canım. Allah yardımcın olsun canım 🤲

Kızlar selam dün idrar testi yaptım çoook silik çizgi çıktı merkezden aradılar pazartesiyi bekle dediler bu arada lekelenmemde kesildi ağrımda yok duphaston kullandım on gün hatta bugün bitcek akşam o ilacı bitir dediler o ilaç yüzündenmi adet olmuyorum yoksa hamilemiyim anlıyamadım

Back
X