- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
- #1.001
Aaa. henüz transfer olmadı.. İnşallah her şey gönlünce olur..Canım bu ay biz denedik bir tane yumurtam vardı geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa. henüz transfer olmadı.. İnşallah her şey gönlünce olur..Canım bu ay biz denedik bir tane yumurtam vardı geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum
Amin canım daha aramadılar bekliyorum belki kan veririm bugünAaa. henüz transfer olmadı.. İnşallah her şey gönlünce olur..
Masallah mukemmel darisi bize ins ikiz olma ihtimali yuksek gibi ne dersin canimKızlar 15. Gün değerim 749.9
Geçmiş olsun bizi haberdar et. Kese muayenesi yaptılar miKızlar felaket kanamam var, hastaneye yatış yaptım, dualarınıza ihtiyacım var![]()
Gecmis olsun canimKızlar felaket kanamam var, hastaneye yatış yaptım, dualarınıza ihtiyacım var![]()
Cok gecmis olsunKızlar felaket kanamam var, hastaneye yatış yaptım, dualarınıza ihtiyacım var![]()
16 17 arası dediler ben 16 30 civarı yapmaya çalıştımArkadaslar bir sey soracagım, İğneleri hep dakikası dakikasına her gun aynı saatte mi yaptınız? İğne aralıkları nasıldı?
Ben calıstıgım için, iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.16 17 arası dediler ben 16 30 civarı yapmaya çalıştım
Cetrotide sabah 10 da vuruluyordum. Kendiniz yapamıyor musunuzBen calıstıgım için, iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.
Dün gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılarnasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse
![]()
Allah yardımcın olsun ! Haber et bizlereKızlar felaket kanamam var, hastaneye yatış yaptım, dualarınıza ihtiyacım var![]()
Canım korkma ben neler atlattım kaç kere hastanelerde yattım ama sonunda sağ salim doğurdum o sana sıkı tutunmuştur annesiKanamam çok, pıhtılar geldi Bi sürü, Bi sürü iğne yapıldı, serum, bebek falan kalmamıştır bu kanamayla![]()
Ya ne kanama görüyor bazıları sapasağlam bebişi doğuruyor. Olumsuzu düşünme bebeğin seninledir öyle düşün ki sana sımsıkı tutunsun canım. Allah yardımcın olsun canımKanamam çok, pıhtılar geldi Bi sürü, Bi sürü iğne yapıldı, serum, bebek falan kalmamıştır bu kanamayla![]()
Son durum ne merak ediyorum.Kanamam çok, pıhtılar geldi Bi sürü, Bi sürü iğne yapıldı, serum, bebek falan kalmamıştır bu kanamayla![]()
Hayır şart değil. Ama yanınızda biri bulunsa iyi olurGünaydın arkadaşlar transfer günü eşimizinde olması şartmı
Teşekkür ederimHayır şart değil. Ama yanınızda biri bulunsa iyi olur