Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kızlar selam dün idrar testi yaptım çoook silik çizgi çıktı merkezden aradılar pazartesiyi bekle dediler bu arada lekelenmemde kesildi ağrımda yok duphaston kullandım on gün hatta bugün bitcek akşam o ilacı bitir dediler o ilaç yüzündenmi adet olmuyorum yoksa hamilemiyim anlıyamadım
Hakkında hayırlısı olsun can. Ben bir tek Estrofem , Coraspirin ve Folbiol içiyorum. Progestan vajinal ve Hibor iyne...

Kızlar selam dün idrar testi yaptım çoook silik çizgi çıktı merkezden aradılar pazartesiyi bekle dediler bu arada lekelenmemde kesildi ağrımda yok duphaston kullandım on gün hatta bugün bitcek akşam o ilacı bitir dediler o ilaç yüzündenmi adet olmuyorum yoksa hamilemiyim anlıyamadım
Duphaston kullanırken bende de sorun olmadı. 8. Gün sonuncuyu içtim 9. Gün akşam lekelenmem oldu. Kan verdim pozitifti. Geçen tekrar lekelenmem oldu devam ederse duphastona devam ediyor ederiz dediler

Duphaston kullanırken bende de sorun olmadı. 8. Gün sonuncuyu içtim 9. Gün akşam lekelenmem oldu. Kan verdim pozitifti. Geçen tekrar lekelenmem oldu devam ederse duphastona devam ediyor ederiz dediler
Dyufastna ne içindir?

Kızlar bugün 17 gibi eve geldim, çok kötü Bi geceydi, çok kanamam oldu koca koca pıhtılar geldi, ilaçla kanamayı durdurdular, ama dün 1559 olan beta, bugün 361 e düşmüş, bebek gittimi bilmiyoruz, pazar tekrar kan vericem, bekliycez dedi dr

Kızlar bugün 17 gibi eve geldim, çok kötü Bi geceydi, çok kanamam oldu koca koca pıhtılar geldi, ilaçla kanamayı durdurdular, ama dün 1559 olan beta, bugün 361 e düşmüş, bebek gittimi bilmiyoruz, pazar tekrar kan vericem, bekliycez dedi dr
Geçmiş olsun allah hakkında hayırlısını versin

Ben calıstıgım için, iğneleri aksam saatleri yapıyoruz. 21.00 - 21.30 civarı.
Dün gittigimizde, cetrotide ‘i diğer iğnelerle aynı anda yapmayın, arada biraz zaman farklı olsun ve gün içinde yapın dediler. Ben de en azından bunu gündüz yaptırayım diye iş yerinde yanımda getirdim, gündüz hastaneye gittim yaptırmaya ama receteyi yanıma almadığım için yapmadılar 😞 nasıl unuttum reçeteyi bilmiyorum. Çok gerildim o anda. Hemen doktorla konustum, aksam diger igneleri yaptıgınız saatten 1 saat sonra cetrotide’i yapın dedi. Yani cetrotide bayagı bayagı gece 22.30 23.00 e kalacak nerdeyse 😞
Cetrotide çok önemli onun saati çok önemli yoksa tüm tedavi boşa gider demişlerdi bize , ben önce Gonal f merional sonra cetrotideyi yapıyordum peş peşe hepsi her gün 13-14 arası oluyordu . Ve defalarca hatırlattılar yumurtanın erken çatlamasına engel oluyor cetrotide diye bunu hiç ihmal etme saatini de şakın farklı saatte yapma diye

Cetrotide çok önemli onun saati çok önemli yoksa tüm tedavi boşa gider demişlerdi bize , ben önce Gonal f merional sonra cetrotideyi yapıyordum peş peşe hepsi her gün 13-14 arası oluyordu . Ve defalarca hatırlattılar yumurtanın erken çatlamasına engel oluyor cetrotide diye bunu hiç ihmal etme saatini de şakın farklı saatte yapma diye
Dün cetroide’yi tam 23.00 de vuruldum, bugun de 23.00 de vurulucam. Gonalf ve meripon u 21.00 da vuruluyorum.

Rabbim yardımcın olsun, hayırlısını versin hakkınızda.

Büyük gecmis olsun, hersey de vardır bir hayır 😞

Arkadaslar iğneleri oldugunuz süre boyunca, az da olsa kahverengi lekelenme yaşadınız mı?
Benim adetim sanki hiç bitmemiş gibi. Çok az da olsa, hep lekelenmem oluyor. Yarın kontrolum var, soracagım doktora

Bendeki şans kimsede yok makina bozulmuş servis çağırmışlar benim kan ne oldu bilmiyorum birdaha vermeme gerek varmı dedim yok dediler daha sonuç yok

Back
X