Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Yas gectikce zorlasiyo demek bende tam tersi bi kac kez dogum olursa beden toplar daha iyi saglikli yumurtalari kendi uretir diyodum :KK43:
Maalesef yas ilerledikçe yumurtalık rezervimiz azalıyor ve doğal olarak da yumurtalar kalitesizlesiyor. O yüzden yas ilerledikçe anne olma ihtimali azalıyor. Geçmişte ne kadar Söğütyanı olursanız olun :(

Kızlar beta 65 e düşmüş, ilaçları kes dedi dr, maalesef bebekleri kaybettik😢
Canım çok üzgünüm en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim, bende kimyasal gebelik yaşamıştım, o zaman hemşire üzülme bak hamile kalabildiğini gördük demişti biraz kızmıştım o zaman ama çok şükür ondan sonraki ilk tedavimde oğluma kavuştum, rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşlh

Kızlar beta 65 e düşmüş, ilaçları kes dedi dr, maalesef bebekleri kaybettik😢
Üzülme... belki bize söylemesi kolay ama rabbimiz en doğrusunu bilir 5-6 aylık olup kaybedenler, 9 ay taşıyıp doğumda kaybeden, doğduktan sonra kaybeden, kimyasal ya da dış gebelikle kaybeden hepsi hepsi çok zor biliyorum,rabbimiz ol derse hemen olur ona zor hiç bir şey yoktur hislerini hissediyorum ama bil ki böylesi hayırlıymış...hepimizin imtihanı var... ben de en son ki aşılamamda kimyasal yaşamıştım değeri düşmüştü çok zordu o günler ama şuna biliyorum benim için böylesi hayırlıydı sağlıklı olsa tutunurdu gülüm.allah ferahlatsın yüreğini.

Arkadaslar, çatlatma iğnesinden sonra erken çatlama gibi bir şey olmaz, değil mi? Her kosulda tam 36.saatte mi çatlıyor?
Korkuyorum opudan önce çatlayacak diye. Bugun kasık agrım ve biraz da akıntım var.

Bugün transfer dahil 6.günüm duygularım o kadar karışık ki bi oldu diyorum bi olmadı diyorum. Bi ağlıyorum bi mutluyum ilaçlardan mı bilmiyorum ama duygu geçişlerim çok hızlı. 😐😐

Bugün transfer dahil 6.günüm duygularım o kadar karışık ki bi oldu diyorum bi olmadı diyorum. Bi ağlıyorum bi mutluyum ilaçlardan mı bilmiyorum ama duygu geçişlerim çok hızlı. 😐😐
Ilaclardan ben daha transfer olmadim koku hassasiyetim artdi , duygusal olarak piklerdeyim :)

Back
X