Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
canım senin son durumun ne oldu göremdim, bende 8. gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı bana umut oldun 9. gün değerin 4.6ymış sanırım sonrada arttığını belirtmişsin çok merak ettim artmaya devam etti miii?

Bugün transfer dahil 6.günüm duygularım o kadar karışık ki bi oldu diyorum bi olmadı diyorum. Bi ağlıyorum bi mutluyum ilaçlardan mı bilmiyorum ama duygu geçişlerim çok hızlı. 😐😐
Benim de 8.gün bugün aynı durumdayım iki saate bi değişiyor ya ilaçlardan sanırım iğnen bar mı acaba

Bende biraz önce geldim merkezden bu ay yine başlıyamıyoruz kist varmış ama yumurtamda varmış sen yinede dene şansını dedi bol bol tatil yap kafanı boşalt dedi bir hap daha verdi o kisti eritip yumurtayı kalitelileştircekmiş ayın 29 unda gel bakalım dedi 🤔

Arkadaslar siz bilirsiniz diye düşünüyorum, 3.gün ve 5.gün arasında nasıl bir fark var? Embriyologla görüştüm az önce, 3.günde dondurabiliriz dediler.
Dün 13 tane toplanmıştı, 13’ü de döllenmiş, bugun 9’a düşmüş sayı.

Arkadaslar siz bilirsiniz diye düşünüyorum, 3.gün ve 5.gün arasında nasıl bir fark var? Embriyologla görüştüm az önce, 3.günde dondurabiliriz dediler.
Benim 2. Gün idi tuttu. Güne bakmıyor yani takılma sen

Bana sormadılar kaliiteliler 5. Güne ulaşıyor diye onlar beklediler 5. Güne yoksa 3. Günde benim de 13 taneydi 5. Gün 6 ya indi sayısı , 6. Güne de bir tanesi

Back
X