tepkiler

drmavili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
62
36
30
Merhabalar. Ben henuz ameliyat olmadim. Kismetse ayin yirmisinde olcagim. Eyluldede okulum aciliyor. Sorunlu bir burnum var. Deviasyonla beraber duzeltmede olacak.Malesefki ben insanlar ne der diye biraz kaygiliyim.keske boyle bir yapiya sahip olmasaydim ama oyleyim. Eminimki arkamdan ameliyat olmus bidi bidi diye dedikodu yapanlar, ya da yuzume elestirel konusanlar olacaktir. siz kotu tepkiler aldiniz mi:110:

Başkalarının tepkilerine göre yaşıyorsan.. Vay halineee :) İnsanların görüşlerini bu kadar kafana takmaa :KK66:

Ameliyat olduğumu beni bandajlı görmeyen insanlar anlamadı, sadece sende bir değişiklik var dediler. Bir kaç kişi ne gerek vardı dedi o kadar. Benim kimseyi takmayan, kendi doğrularım olan biri olduğumu çoğu insan bilir, belki de o yüzden yorum yapmadılar bilmiyorum. Zaten gayet doğal ve yüzüme uygun bir estetik yapıldı, kötü yorum yapacak bir durum olmadı. Siz beğendikten sonra gerisi boş. Ameliyattan sonra siz beğenirseniz , etrafınızdan olumsuz konuşan olursa kıskananlar çatlasın diyip geçin :))))

Merhabalar. Ben henuz ameliyat olmadim. Kismetse ayin yirmisinde olcagim. Eyluldede okulum aciliyor. Sorunlu bir burnum var. Deviasyonla beraber duzeltmede olacak.Malesefki ben insanlar ne der diye biraz kaygiliyim.keske boyle bir yapiya sahip olmasaydim ama oyleyim. Eminimki arkamdan ameliyat olmus bidi bidi diye dedikodu yapanlar, ya da yuzume elestirel konusanlar olacaktir. siz kotu tepkiler aldiniz mi:110:
Bende bazen sizin gibi düşünmeden edemiyorum ama çok yanlış bir düşünce aslında bizimkisi :KK66: kime olacaksınız ameliyat bi de deri tipiniz neymiş

Bence hic takma bile. Benim umrumda degil mesela. Laf soz duymadim ama insan oglu bu arkadan illa konusan vardir. Duysam da umrumda olmaz. Ben eski burnumdan rahatsizdim nefes problemimde vardi. Ameliyat oldum nefes problemim cozuldu ve cok daha guzel goruntuye sahip bir burnum oldu. Cok da mutluyum. Bence onemli olan da bu. Aynaya baktiginda bir oz guven gelecek ve bu insanlarin ne dedigine onem vermemeni saglayacak bence :))

Henüz ameliyat olmadım ama sadece şunu söyleyebilirim size kimseyi duymayın, görmeyin onlar (elalem) sizden önemli değil. Dedikodu işi gücü olmayanın uğraşıdır.

Siz düştüğünüzde onlar mı sizi kaldıracak ? Ağladığınızda onlar mı sizi güldürecek ? Yardım istediğinizde onlar mı koşacak ? HA-YIR.
O yüzden takmayın, kendinizi düşünün.

Tevfik Sözen ile ilgili tecrübenizi paylaşır mısınız onu düşünüyorum da :)

Henüz ameliyat olmadım ama sadece şunu söyleyebilirim size kimseyi duymayın, görmeyin onlar (elalem) sizden önemli değil. Dedikodu işi gücü olmayanın uğraşıdır.

Siz düştüğünüzde onlar mı sizi kaldıracak ? Ağladığınızda onlar mı sizi güldürecek ? Yardım istediğinizde onlar mı koşacak ? HA-YIR.

Çok haklisiniz. Iki gun sonra ameliyatim var sonrasinda tabiki de resimlerle yardimci olmaya calisirim:)

Ayni problemlerden dolayi bende ameliyat oldum ameliyati kimseye söylemedim sadece evde yasadigm ailem biliyo. Bu hafta insan icine ciktim nihayet ve herzaman gorustugm amcam yengem komsularmiz kimse ameliyat olduğumu anlamadi zayıflamissin dediler :) halbuki degisim de baya var bakmak istersen albumume ekledim ama tamamini gormek icin izlemen gerekiyo . Canim ne kadar konusursa konussunlar sonra unutulacak bublar ve eski halini bile hatirlamayacak kimse bence takma bunlari senin ne istedigin onemli

Ayni problemlerden dolayi bende ameliyat oldum ameliyati kimseye söylemedim sadece evde yasadigm ailem biliyo. Bu hafta insan icine ciktim nihayet ve herzaman gorustugm amcam yengem komsularmiz kimse ameliyat olduğumu anlamadi zayıflamissin dediler :) halbuki degisim de baya var bakmak istersen albumume ekledim ama tamamini gormek icin izlemen gerekiyo . Canim ne kadar konusursa konussunlar sonra unutulacak bublar ve eski halini bile hatirlamayacak kimse bence takma bunlari senin ne istedigin onemli
Doktorun ellerine sağlık başarılı bir iş çıkarmış ortaya.

iyi geçtiğine sevindim canım. Ben de burnumun değişince etrafımdan garip tepkiler alırmıyım diye korkuyodum, Baki Çokneşeli yaptı ameliyatımı Kadıoğlunda, walla inanır mısınız, sen de bir gariplik var çok güzelleşmişsin ama çözemedik dediler :)

tevfik sözen ankara hacettpede :KK48: deri tipimi bilmiyorum. :eek: siz oldunuz mu ?
Ne kadara oldunuz peki öğrenebilir miyim? Ben de düşünüyorum da kafam karışık

Ben de senle aynı duyguları yaşıyordum. Millet ne der dedikodumu yapar mı vs ama şu anda o kadar çok burnumun şekliyle ilgileniyorum ki milletin ne dediği umrumda değil. Hatta süper bir burnum olsaydı da varsın millet dedikodumu yapsaydı diyorum.

X