Terk edildiim çok seviyorum arkadaşlar desteğini bekliyorum lütfen :((

unutulmusmuydum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
22
0
öncelikle merhaba forumda yeniyim arkadaşlar şimdiden hepinize TEŞEKKÜR EDERİM dert ortağım olanada olmayanada.ben hemen konuya girmek istiyorum biraz uzun olcak ama okursanız çok sevinirim detaylı anlatmadan olmucak gibi 24 yaşındayım okuduğum kadarıyla bi çok kişyle aynı kaderi paylaşıyorum terkedildim:KK43: 3 bucuk yıllık ilişkim bana göre çok sebepsiz bi şekilde bitti nerden başlasam bilemiyorum bile kendimi okadar yorgun acılar içinde hisediyorum ki o eski neşemi kaybettim tahammülsüz bir insan oldum çıktım :KK43: bir buçuk aydır ayrıyız 2 3 haftadır kıskançlıklarımız yüzünden kavga ediyorduk ama aramız yine düzeliyordu belkide ben öle sanıyodum ama ayrılmadan önce evlenceğim insan benim istemediğim harektleri yapmıcak bak seni uyarıyorum çok kötü patlıcam diyordu her kavga edişimizde en sonunda yine onu dinlemediğim bi sebepten dolayı ayrıldık ama açıklaması mantıklı ve böle bişeyi bahane yapıp terkedebilceği bişey değildi zaten bu olayı yaşamadan bigün öncede bana soğuk davranıyodu sanki ben tuzu biberi oldu diyorum.tabiki büyük hata yaparak yalvardım yakardım bitmesin diye keşke bitti dediğinde tamam deseydim şimdi böle olmazdık belkide kendimden daha çok uzaklaştırdım:KK43: ertesi gün işyerine gittim suan böle düşünüyorum yine aynı olcaz sonumuz yok başlasak yine aynı olcak biraz kafa dinlemek istiyorum dedi ben ağlamaya başladım sokakta ağlamamı hiç sevmezdi o yüzden akşam arkadaşımda kalıp uzun uzun konuşalım ne olcaksa olsun bende buralarda ağlayıp senide kendimde rezil etmiym dedim zar zor ikna ettim ogün birlikte kaldık tekrar kararın kesinmi dedim evet sonumuz yok diyince ağlamaya başladım sonra aşkım tamam ağlama dedi sarıldı öptü barıştık kendi isteğiyle belkide okadar ağlamamı istemedi acıdı bilemiyorum ama çok içtendi birlikte uyuduk sabah kalktığımızda yine soğuktu elimi tutumak bile gelmedi içinden akşam zar zor msj attı ben atmadan atmadı en son tamam dedim ne olursa olsn sonra kendi kendine aşkım evdeyim demiş günaydın aşkım falan gibi msjlar attı bir iki gün sonra yine uzaklaştı yine yanına gittim çalıştığı yere ayrıldık demiyorum kafa dinlemek istiyorum dedi bu muhabetleri bi süre duymak istemiyorum dedi zar zor yanından gönderdi akşam ararım dedi aramadı bende arkadaşlarmla kafamı dagıtmaya gittim arıcaktın hani diye msj attım gece 11 gibi arayamadım arkadaslarla dısardayız bana öğüt veriyolar sen ne yapıyosun dedi bende dısardayım dedim arakdaslarımla kafa dagıtıyorum dedim kimle diye sordu senin için önemi yok sölesem ne olcak diyince önemsiz kalmaya devam et ozaman dedi ben yine msj yağmuruna tuttum tabi nedemk istiyosn falan diye hata yaptım sensiz olamıyorum ne yapıcam dedim takıldığın arkaşlarına sor dedi yine kızdımı ne yapmaya çalısıyo hiç çözemedim en son hiç aramamaya başladı banada msj atma artık dedi ben en son konuşmak istediğimi acık kapı bıraktıgını söledim aradı son kez konustuk tekrar başlayamazmıyız dedim düşünmüyorum dedi seviyomusun sevmiyomusun bilmek istiyorum dedim sölemek istemiyorum bunu dedi böle diyince en az 5 6 kez aynı şeyi sordum sölemek istemiyorm dedi her defasında bende içim rahat etmiyo net bişey demediğin için dedim eskisi kadar değil soğudum dedi bende dedim ortası olmaz böle şelerin ya hi sevmezsin ya seviyosundr söle kaybetcek bişey yok artık dedim için rahat etcekse hiç sevmiyorum dedi hep çelişkili cevaplar verdi sonra hiçmi bikez denemk için şansı yok bu ilişkinin içinde hiçmi kırıntı yok dedim tekrar bigünde bitcek bişey değil kırıntı var tabiki dedi bi hiç sevmiyorum diyo bi böle diyo ve bana en son hayat bu belki 3 5 ay sonra kapında ağlayan ben olucam sen istemiceksin beni ben özlücem dayanamıcam bellimi olur dedi ogünden sonra bidaha hiç konuşmadık kabullendim tamamen aramadım hiç sizce özlemiyomudur hiç tamamen bitirmişmidir artık birdaha dönüşü olmazmı kızlar içim paramparça sanki ruhum öldü bedenim yaşıyo bukadar severken kokusunu elini yüzünü görmeden duymadan yapamıyorum parça parçayım bi umut varmıdır unutmayamı çalışym sizce artık ne yapayım ben kendi kendime karar veremiyorum ne olur yardım edin :KK43: bu arada hayatında biri olduğu içinmi bırakıyosun öleyse söle unutmam daha kolay olur dedim nefret ederim en azından dedim hayır yok ama öle demeyi bile düşündüm en son ama çok üzülürsün diye demedim dedi bunlar ne demek ya:KK43:
 

Sayralow

hayat seni sevince güzel
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.450
343
Ya artık sıkılmış ya da baska biri vardir hayatında ama ne olursa olsun istemiyorsa artik yapacak bir şey yok kendinizi düşünün tekrar barışıp ayni seyleri yaşamak ister misiniz bugün iyi sabah yine kötü boyle bir ilişki nasil devam eder ki artik hayatiniza dönün belki de böylesi daha iyi olur bilemeyiz
 

merker

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
39
0
31
gerçekten kararsız bir durum. ama bence bırak hiç arayıp sorma ne demişler tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı. hep böyle olur zaten sıkılır bunalırlar, bir kişiye sürekli bağlı kalmak yorar genelde. Sen boşver hayatına bir şekilde devam et o mutlaka geri dönecektir. Yanlız şunu düşünmelisin o geri geldiğinde gerçekten bir daha gitmiyeceği garantisi var mı ?
 

leyya88

teyzesinin birtanesiiii
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
2.477
31
ayrılık acısını bilirim çok zor, ama bu çocuk açık ve net bir şekilde sevsede sevmesede senden ve bu ilişkiden kurtulmak istiyor, bence inceldigi yerden kopsun, bir daha arama sorma onu, düzelmez bu ilişki bence :KK43:
 

unutulmusmuydum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
22
0
Ya artık sıkılmış ya da baska biri vardir hayatında ama ne olursa olsun istemiyorsa artik yapacak bir şey yok kendinizi düşünün tekrar barışıp ayni seyleri yaşamak ister misiniz bugün iyi sabah yine kötü boyle bir ilişki nasil devam eder ki artik hayatiniza dönün belki de böylesi daha iyi olur bilemeyiz

benim anlam veremediğim 2 gün önce herşey güzelken biranda böle olması beni çok şaşırttı herkes gibi ne yazıkki klasik olan bi söz sevdiğine emindim diyesim geliyo ama zaman geçtikçe diyemiyorum bazen nasip demekten başka bişey gelmiyo içimden ama çok fazla zorlanıyorum unutmak için :KK43:
 

unutulmusmuydum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
22
0
gerçekten kararsız bir durum. ama bence bırak hiç arayıp sorma ne demişler tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine kürkçü dükkanı. hep böyle olur zaten sıkılır bunalırlar, bir kişiye sürekli bağlı kalmak yorar genelde. Sen boşver hayatına bir şekilde devam et o mutlaka geri dönecektir. Yanlız şunu düşünmelisin o geri geldiğinde gerçekten bir daha gitmiyeceği garantisi var mı ?

döneermi dersin :KK43: tabiki bidaha gitmiceğinin garantisi yok ama bu normal hiç ayrılık yaşamamış ilişkilerde bile evliliklerde bile garanti olmuyorki hep aklımda abimle sözlüsüde 1 bucuk yıl ayrı kaldılar abim sevmiyordu istemiyordu ben biliyorum ama döndü ve şimdi evlenmek üzereler Allah nasip ederse:nazar: bazen ayrılık güçlendiriyorda içim param parça dayanamıcakmısım gibi hissediyorum :KK43:
 

f1453

Rabiş
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
2.329
130
Yazmista yazmis çocuk:KK43: korku basti benide bu yasadiklarinizi okuyunca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

merker

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
39
0
31
döneermi dersin :KK43: tabiki bidaha gitmiceğinin garantisi yok ama bu normal hiç ayrılık yaşamamış ilişkilerde bile evliliklerde bile garanti olmuyorki hep aklımda abimle sözlüsüde 1 bucuk yıl ayrı kaldılar abim sevmiyordu istemiyordu ben biliyorum ama döndü ve şimdi evlenmek üzereler Allah nasip ederse:nazar: bazen ayrılık güçlendiriyorda içim param parça dayanamıcakmısım gibi hissediyorum :KK43:

gerçekten seni sevmişse mutlaka döner er ya da geç. Ama bana sorarsan kendini daha fazla üzme. Seni daha fazla üzmesine izin verme şunu düşün bugün bunu diyip seni bırakan kişi tekrar geri geldiğinde aynı şeyleri söyleyebilir bu ihtimalde var. Ve sen o zaman daha çok üzülürsün ..
 

LilYumiyum

You Belong To Me..
Pro Üye
15 Kasım 2013
7.684
3.790
Amaann bırak Allah aşkına nefret ederim böyle tiplerden. Sana hayır falan gelmez ondan canım haberin olsun. Daha ayrılık kararının arkasında bile duramıyor. Senin için en iyisi unutmak emin ol başka aşklara yelken açmıştır bile sen burda kendini parala acaba seviyor mu acaba döner mi hiçmi özlemedi.. Belki çok acımasız geliyor ama yaşadım biliyorum hiç değmez.. Şuan onsuz yapamayacaksın gibi geliyor ama doğru insan çıkınca karşına iyiki bitmiş diyeceksin emin ol..
 

unutulmusmuydum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
22
0
gerçekten seni sevmişse mutlaka döner er ya da geç. Ama bana sorarsan kendini daha fazla üzme. Seni daha fazla üzmesine izin verme şunu düşün bugün bunu diyip seni bırakan kişi tekrar geri geldiğinde aynı şeyleri söyleyebilir bu ihtimalde var. Ve sen o zaman daha çok üzülürsün ..

Orasi tabiki öle bende öle düsünüyorum ve diyorum zaten sevse neden gitsin 2 gün önce sevgililer gününde nereye gidelm dyen insan 2 gn snra terk etti hemde kira kira seviyorum kirsada seviyorum cünkü biz kari koca gibi dolu dolu yasadik herseyi ailesine kadar icindeydm birden yabanci olduk ne onunla ne onsuz bi durumdayim erkekler nekadar vicdansiz nasil da unuttun bukadar zamanda ya😭

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

unutulmusmuydum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
22
0
Amaann bırak Allah aşkına nefret ederim böyle tiplerden. Sana hayır falan gelmez ondan canım haberin olsun. Daha ayrılık kararının arkasında bile duramıyor. Senin için en iyisi unutmak emin ol başka aşklara yelken açmıştır bile sen burda kendini parala acaba seviyor mu acaba döner mi hiçmi özlemedi.. Belki çok acımasız geliyor ama yaşadım biliyorum hiç değmez.. Şuan onsuz yapamayacaksın gibi geliyor ama doğru insan çıkınca karşına iyiki bitmiş diyeceksin emin ol..

Ben duygusal baktigim icin goremiyorum tabiki sizler kadar mantikli yorunlarinzla desteginizle umarim biraz toparlanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

LilYumiyum

You Belong To Me..
Pro Üye
15 Kasım 2013
7.684
3.790
Ben duygusal baktigim icin goremiyorum tabiki sizler kadar mantikli yorunlarinzla desteginizle umarim biraz toparlanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet kesinlikle sen şuan duygusal bakıyorsun.. Bende senin yaşadıklarını yaşadım o yüzden bu kadar rahat yazabiliyorum.. Aynı sözler bile.. O yüzden arkanda bırak onu inan bana daha mutlu olacaksın canın yanacak ama geçecek.. Şimdi barışsanız bile tekrar güvenebilecek misin ona ? Hep bir soru işaretiyle yaşayacaksın acaba yine soğudu mu yine ayrılacak mı ? Her yaptığı şeyi bunlara yoracaksın ve sende zamanla yıpranacaksın..
 

akaiabe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
262
107
Hikayeni okudum. Ve neden bilmiyorum ama çok masum bir his verdin bana, umarım mutlu olursun.

Burdaki bir çok hanım sana hak verecektir sanırım. Ben biraz objektif bakmayı deneyeceğim. Bence iki tarafın da çok hataları var. Onun senin kişiliğine olan müdahelesi, değiştirme çabası, ilerisi için kurallar koyması kabul edilir değil. Seninse açık konuşmak gerekirse triplerinin çok sinir bozucu olduğunu düşünüyorum. Mesela erkek arkadaşın sana arkadaşlarınla akşam kafa dağıtmaya çıkmayı yasaklamamış (ki öyle bir hakkı yok, ama malesef buna izin veren kadınlar mevcut) sadece kimlerle olduğunu sormuş ama çocuğu boşu boşuna terslemişsin. Erkek veya kadın bir kimsenin bi tarz davranışları kaldırabileceği bir sınır vardır ve sanırım sen o sınırı aşmışsın.

Tekrardan açık konuşmak gerekirse 3 ay önce 3.5 yıllık sevgilimden ayrıldım. Seviyordum, ancak eskisi gibi değil. İnsanlar birbirlerini yıpratırlar ve o da beni kıskançlık, kontrol etme arzusu v.b. sebeplerden oldukça yıpratmıştı. Demek istediğim birini ya seversin, ya sevmezsin diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sevebilirsin ama artık onunla beraber olmak sana zarar veriyordur, yoruyordur.

Kendini üzme, kendine haksızlık etme. Erkek arkadaşın döner mi dönmez mi bilemem ama 24 yaşındayım demişsin, eğer dönerse veya başka birini seversen, bence biraz daha az talepkar, ağır başlı ol. Fevri hareketler en çok seni yaralıyacaktır.

Umarım dediklerimi kötü algılamazsın. Ve umarım hayatında mutlu olursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Turczynka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
595
151
33
Erkek arkadasin senin ilginden bunalmis ve biraz nefes almak istemis. Bunu da zaten "ayrilmak istemiyorum kafa dinlemek istiyorum" diyerek acik bir sekilde belirtmis sana. Sen ustune dustukce de kacan taraf olmus. Bastan bu kadar israrci davranmasaydin, sana geri donebilirdi diye dusunuyorum.

Defalarca beni sevmiyor musun diye sormussun o da cevap vermek istememis Sonunda dayanamayip eskisi gibi degilim sogudum demis Ama bu cevap sana yine yetmemis ve sorusturmaya devam etmissin bu sefer de hic sevmiyorum diyince tekrar soru yoneltiyorsun ''hic mi kirinti yok?'' Yani o kadar zorluyorsun ki, karsindaki de bu sorulardan kacmak icin dengesiz cevaplar veriyor.

Birak! Demesi kolay diyorsundur ama birak ve gor bakalim nolcak 3.5 ay sonra. Belki de cidden kapinda aglayan o olucak