- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.901
kristall canım her an hepimiz risk altındayız ona bakarsan deprem ülkesinde yaşıyoruz sonuçta... allah sevdiklerimizi korusun.. dertlenme canım.. içini ferah tut
ya hergün ya o yada ben msj atarım özledim diye.
Bugünde ben attım, oda yazmışki "bende özlediğim ama derse yoğunlaştığım için boş kaldığım anlarda aklıma geliyorsun"
Ay bunu belirtmesine sinir oldum, sanki ben ondan her dk. msj bekliyomuşum konumuna düştüm, bunu yazacağına cvp vermemesini tercih ederdim
evet straplez dikilip sonrada kapatılınca belli oluyor malesef.. ama bu sadece fikir olucakk.. modaevi dikerken tesettür diye düşünüp uydurcak bu modele göre kolunu yakasınıı.. yani şöylekii straplez şeklinde dikip kapatmıycak tatlım.. ilk baştan tesettür diye düşünüp çıkarcak kalıbını felann... ayyyyy anlatabildimmi yaa
ya hergün ya o yada ben msj atarım özledim diye.
Bugünde ben attım, oda yazmışki "bende özlediğim ama derse yoğunlaştığım için boş kaldığım anlarda aklıma geliyorsun"
Ay bunu belirtmesine sinir oldum, sanki ben ondan her dk. msj bekliyomuşum konumuna düştüm, bunu yazacağına cvp vermemesini tercih ederdim
cepken diktirilecekse birebir uyması gerekiyor kıyafete yoksa cok egreti duruyor
bnm gelinliğimde askılıydı cok şükür cepken sırıtmadı herkes beğenmişti ama bir ark ın malesef hatta renk tonu farkı vardı bariz belliydi sırıtıyordu
eveet en son gönderdiği msjıda sizinle paylaşmadan edemicem...
"Güzelim ben senin msj atmandan rahatsız olmuyorum. O msjları yazarkende seninle uğraşamam imasıyla yazmadım. Asıl sen beni yanlış anlıyorsun. Özür dilerim bu yanlış anlama için. yoksa senin msjların, arada çalışırken yanağıma bir buse kondurmuşsun hissi veriyor bana"
Şimdi cvp yazsammı acaba...
eveet en son gönderdiği msjıda sizinle paylaşmadan edemicem...
"Güzelim ben senin msj atmandan rahatsız olmuyorum. O msjları yazarkende seninle uğraşamam imasıyla yazmadım. Asıl sen beni yanlış anlıyorsun. Özür dilerim bu yanlış anlama için. yoksa senin msjların, arada çalışırken yanağıma bir buse kondurmuşsun hissi veriyor bana"
Şimdi cvp yazsammı acaba...
klik ve teolog hoşgeldiniz arkadaşlar..
adacım kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktan
talyacım yeşilli olanı beğendim sanada yakışırzemuszemus morlu çok düz duruyo:1ninca:
ay şu sozümü tektatlıyorum
sevgilinmi var derdin var, sevgilinmi yok derdin var
şaşırdım valaa
olsa birdert olmasa atrı bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?