Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

cepken diktirilecekse birebir uyması gerekiyor kıyafete yoksa cok egreti duruyor
bnm gelinliğimde askılıydı cok şükür cepken sırıtmadı herkes beğenmişti ama bir ark ın malesef hatta renk tonu farkı vardı bariz belliydi sırıtıyordu

canım hiç kızma bence sen hiç üzerine düşme o msj attığında sen de ona benzer bir msj atarın anlar o zaman öle demek neymişklava:

anladım canım, tesettürlülerin işi zor yaa...

hoppala yarim yaz geldiii... yaa erkek değilmii hepsii aynıı.. afedersiniz cimcimem alınma ama hepsinin ruhunda var az biraz öküzlükksempatiksalakcinni bu msj yerine.. bende özledim canım keşke dersim olmasaydıda senle daha çok görüşebilseydik deseydii..ne sen kırılırdın nede onun incileri dökülürdü:mymeka:

şuu cepken olayı yüzünden abiye giymkten nefret eder oldumm.. bu yaz bir sürü kuzen düğünü olduu.. o yüzden hep takım tarzı şeyler giydimkaydirigubbakcemile3

işte odunluğu tutuyo bazen, oduncuk diyorum zaten :))
Bide ilk tanıştığımızdan beri hep o bulunuyo bu tür davranışlarda ben kızıyorum, adım kaprisliye çıkacak (

ayyy bnm eşimde bana yapmıştı görüşmeye başlayalı bir hafta filan olmuştu demiştim ki bu akşam görüşecek miyiz dediki görüşemeyiz yurda gitmem lazım nasıl bozuldum
ark ım aldı eline tlf nu bnm yerime msj attı
zaten ben de arkımda kalacağımı söleyecektim gelemem diyecektim yurda gidip gitmemen beni alakadar etmez diye
bu sefer de bnmki bozulmuş

ee öle olur cimcime cim sen anlayışsızolursun dırdırcı olursun bu tür durumlarda onlar hep haklıdır sende demişsin ya odundurlar diye
ama zamanı gelince ilgiyi beklerler en güzelinden
bu tür durumlarda sabredecksin yutacksın kendisi ilgi isteyince aynısıyla karşılık vereceksin ben tam 3 sene nişanlı bekledim az mı cektim

eveet en son gönderdiği msjıda sizinle paylaşmadan edemicem...
"Güzelim ben senin msj atmandan rahatsız olmuyorum. O msjları yazarkende seninle uğraşamam imasıyla yazmadım. Asıl sen beni yanlış anlıyorsun. Özür dilerim bu yanlış anlama için. yoksa senin msjların, arada çalışırken yanağıma bir buse kondurmuşsun hissi veriyor bana"
Şimdi cvp yazsammı acaba...

sen bilirsin cnm içinden ne geliyorsa onu yap bence

klik ve teolog hoşgeldiniz arkadaşlar..

adacım kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktan

talyacım yeşilli olanı beğendim sanada yakışırzemuszemus morlu çok düz duruyo:1ninca:

senin ki aklınca kapris yapmışkaydirigubbakcemile3 bakmış sende trip atıyorsun çark ediyor:mymeka:

yaz cimcimemm keşke bu msjı ilk başta çekseydinde bende kırılmasaydım canım diyeekaydirigubbakcemile3

ay şu sozümü tektatlıyorum
sevgilinmi var derdin var, sevgilinmi yok derdin var
şaşırdım valaa
olsa birdert olmasa atrı bir dert

klik ve teolog hoşgeldiniz arkadaşlar..

adacım kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktan

talyacım yeşilli olanı beğendim sanada yakışırzemuszemus morlu çok düz duruyo:1ninca:

sağoll bebemmsempatiksalakcinni yeşil huzur rengi zatenn.. baktıkça açar insanıızemuszemus

ee ne var ne yok gördünmüü kıss benim kahvaltı takımlarını bir fikir versene cankuşumŞeniz

ay şu sozümü tektatlıyorum
sevgilinmi var derdin var, sevgilinmi yok derdin var
şaşırdım valaa
olsa birdert olmasa atrı bir dert

doğru diyorsun canımm.. biz sabahtan beri yanyanaydıkk birbirimizi yedik.. şimdi dışarıya çıktı araba almaya 10 kere aradıı.. yemek yediğimi bildiği halde doydunmu yaptırıyımmı bişiler diye sorduu... sevgilin olsun olsunda hep dibinde olmasınn... aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…