Kur olarak keci boynuzu kuru ve bu sonuca ulasmamiza vesile olan tibet tibbi ilk mesajimda bahsetmistim.bu da bitkisel.kazak bir doktorumuz var onun tavsiyesiyle kullandigimiz ilaclar var onlari kullandik bu kadarCnm bitkisel kürlerinden bahşeder misin ayrıca eşinin hormonları nasıldı fsh testesteron lh bilgi verirsen çok seviniriz
Kur olarak keci boynuzu kuru ve bu sonuca ulasmamiza vesile olan tibet tibbi ilk mesajimda bahsetmistim.bu da bitkisel.kazak bir doktorumuz var onun tavsiyesiyle kullandigimiz ilaclar var onlari kullandik bu kada
spermiyogram sonuçlarınızı da paylaşabilirmisiniz acabaKur olarak keci boynuzu kuru ve bu sonuca ulasmamiza vesile olan tibet tibbi ilk mesajimda bahsetmistim.bu da bitkisel.kazak bir doktorumuz var onun tavsiyesiyle kullandigimiz ilaclar var onlari kullandik bu kadar
Tabi ki en son olani mi canimspermiyogram sonuçlarınızı da paylaşabilirmisiniz acaba
Sıfır olan ve sperm çıkan sonucu ikisini de atarsanız sevinirimTabi ki en son olani mi canim
Canım teşekkür ederim.siz de üç dört adet te olsa sperm çıkıyormuş testte üç dört bi milyon yapmak sıfırı bir yapmaktan daha kolay aslında.inşallah bebeğiniz doğal yollardan gelir.Bu 4_5 senelik tedavide neler yaptınız nelere dikkat ettiniz bu Dr la nasıl tanıştınız biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiziniz ve neden tedavi boyunca tahlil yaptırmadınız.Tıkanıklığa bağlı azo da daha kolay ve çabuk sonuçlar alınıyor bildiğim kadarıyla 12 yıl çok uzun bi süre geldi bana.Sifir sonucunu aldigimiz bir cok tahlil var daha gecmiste
Rica ederim canim benim.evet 12 yil uzun bir sure haklisin ama hersey nasip.sureclerimizi hak verirsin burada yazilacak kadar kolay degil.doktorla bizim bulundugumuz sehire gelmisti oyle gorustuk.bir cihazi var netten arastirirsan ismi nls cihazi kan idrar vs tahlilleri yapmadan oradan goruyor.makineden yani aslinda daha ayrintili bir konu bu burdan bu kadar anlatabiliyorum.iste tahlil yaptirmamizin sebebi bu zaten doktor makineden goruyordu.umarim aciklayici olmustur canimCanım teşekkür ederim.siz de üç dört adet te olsa sperm çıkıyormuş testte üç dört bi milyon yapmak sıfırı bir yapmaktan daha kolay aslında.inşallah bebeğiniz doğal yollardan gelir.Bu 4_5 senelik tedavide neler yaptınız nelere dikkat ettiniz bu Dr la nasıl tanıştınız biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiziniz ve neden tedavi boyunca tahlil yaptırmadınız.Tıkanıklığa bağlı azo da daha kolay ve çabuk sonuçlar alınıyor bildiğim kadarıyla 12 yıl çok uzun bi süre geldi bana.
Canım teşekkür ederim cevapladığın için evet her şey nasip vakti gelmeden hiç bişey olmaz.Makina kısmını tam anlayamadım ama netten araştıracağım.Rica ederim canim benim.evet 12 yil uzun bir sure haklisin ama hersey nasip.sureclerimizi hak verirsin burada yazilacak kadar kolay degil.doktorla bizim bulundugumuz sehire gelmisti oyle gorustuk.bir cihazi var netten arastirirsan ismi nls cihazi kan idrar vs tahlilleri yapmadan oradan goruyor.makineden yani aslinda daha ayrintili bir konu bu burdan bu kadar anlatabiliyorum.iste tahlil yaptirmamizin sebebi bu zaten doktor makineden goruyordu.umarim aciklayici olmustur canim
Arastir canim daha guzel olur insaAllahCanım teşekkür ederim cevapladığın için evet her şey nasip vakti gelmeden hiç bişey olmaz.Makina kısmını tam anlayamadım ama netten araştıracağım.
Evet canim sperm vardi bi kac tane de olsa ama sizin durumuzu biraz arastirdim anlayamadim Rabbim sifa versin insaAllahSizin kine hucre var mıydı bizim ki sertoli cell only sendromu böyle olan var mi
Merhaba arkaslar uzun yillardir bu formu her konuda takip ederim.ozellikle bizim konumuzda yani azosperm. Kisaca anlatayim.Biz 12 yillik evliyiz.evliligimizin ilk altinci ayinda ogrendik bu kelimeyi AZOSPERM.Bu 12 yilda cesitli tedaviler denedik tibbi ilaclar, bitkisel, hatta tup bebek ama sonuc basarisiz.en son tedavimiz bitkisel yani tibet tibbi.bu surec biraz uzun ve degisikti.ayrintilari ogrenmek isteyenlere anlatirim.bu tedaviyi goreli 4 5 sene oldu.ve biz hiiiic hastanede tahlil yaptirmamistik.gectigimiz hafta yaptirdik. doktorumuz eski tahlillerimize bakarak sonuc degismez demisti.ama yanildi.cunku sonucumuz cok guzeldi.yani azosperme gore.sayimiz 3 milyona yukselmis total on milyon.:) hareket oranlarida gayet iyi.doktor bile sasirdi.:)...tabi bizde...iste bizim hikayemizde boyle anlatmak istedim.cunku boyle yazanlari okuyunca cok mutlu olurdum.bana cok iyi gelirdi.umarim size de iyi gelir.Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin kardeslerim.üzülmek yok, gam yok, keder yok cunku ALLAH BIZE YETER.. :)))
Rica ederim canim benim.evet 12 yil uzun bir sure haklisin ama hersey nasip.sureclerimizi hak verirsin burada yazilacak kadar kolay degil.doktorla bizim bulundugumuz sehire gelmisti oyle gorustuk.bir cihazi var netten arastirirsan ismi nls cihazi kan idrar vs tahlilleri yapmadan oradan goruyor.makineden yani aslinda daha ayrintili bir konu bu burdan bu kadar anlatabiliyorum.iste tahlil yaptirmamizin sebebi bu zaten doktor makineden goruyordu.umarim aciklayici olmustur canim
Canim benim buradan yazmak uzun surer eger sakincasi yoksa telinizi verin araryayim.buradaki bazi arkadaslarla oyle gorustuk tedaviye baslayacak olanlar var.ha bu arada maddi olarak hic bir cikarim yok.sadece bana getirdigi faydayi paylastim. Bizim gibi olanlara Allah rizasi icin yardimci olmak istiyorum yazin telinizi goruselim insaAllahDr kimdir. Nasil bir yöntem izlemeliyiz. Oneriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?