Test gününü bekleyenler birbirimize destek olalim

dermannuri

Derman
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
486
308
37
Günaydın kizlar bugun transferimin 6.günü ama belirtim yok sadece gece 2 3 kez tuvalate gidiyorum sizde ne gibi belirtiler var

hayır olmadı sadece kaşık ağrıların var diğer iki asilamada da boyle oldu ama tutmadı bu sefer tüp bebek. Salı günü test günüm inş. bu sefer olur
bende az ama iki gundur kasik agrisi var tek belirtim gece tuvalete kalkmak patlamak gibiyken onun disinda hic belirti yok bendede

mrb kızlar benimde 5 günüm bugün kasık ağrısı ve sık idrara çıkmam var ama suyu çok içiyorum 2,5 3 litre ben ona bağladım bunu

Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim predictor early ile test yaptım, negatif.carsamba kan testim var.. Siz evde test yaptınız mı? ://

Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim predictor early ile test yaptım, negatif.carsamba kan testim var.. Siz evde test yaptınız mı? ://
sali test günümdü bugun cmt idrar testi aldim sirf o iki cizgiyi goreyim diye ama yinr negatif beta değerim 1000 küsür hemde idrar testi yanıltıyor

Anladm, teşekkürler cevap için. Benim ki erken testti işte.. Biraz moralim bozuldu..bakalım.

Bugun 7 gunum hic belirtim yok dun 6 gunumde bir damla gibi kahverengi akıntım oldu adet bitiminde peceteye gelen uzayan renkte gelirya oyle birsey az miktarda iyimi bilmiyorum

13 şubatta 5.gün embriyosu transfer edildi 22 şubat test günüm kasık ağrısı oluyor ara inş pozitif olur dua edin arkadaşlar

X