- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 37
- Konu Sahibi dermannuri
Günaydın kizlar bugun transferimin 6.günü ama belirtim yok sadece gece 2 3 kez tuvalate gidiyorum sizde ne gibi belirtiler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 6. günüm kasık ağrılarım var ve çok sık tuvalete gidiyorum bundan önce 2 defa aşılama yaptık tutumadı inş bu tutarGünaydın kizlar bugun transferimin 6.günü ama belirtim yok sadece gece 2 3 kez tuvalate gidiyorum sizde ne gibi belirtiler var
Tüp bebek dimi senin asilama degil Inşallah canim hepimizinki tutarbenimde 6. günüm kasık ağrılarım var ve çok sık tuvalete gidiyorum bundan önce 2 defa aşılama yaptık tutumadı inş bu tutar
canom sende leke oldumu yerlesme kanamasi diyorlarya o iştebenimde 6. günüm kasık ağrılarım var ve çok sık tuvalete gidiyorum bundan önce 2 defa aşılama yaptık tutumadı inş bu tutar
hayır olmadı sadece kaşık ağrıların var diğer iki asilamada da boyle oldu ama tutmadı bu sefer tüp bebek. Salı günü test günüm inş. bu sefer olurcanom sende leke oldumu yerlesme kanamasi diyorlarya o işte
bende az ama iki gundur kasik agrisi var tek belirtim gece tuvalete kalkmak patlamak gibiyken onun disinda hic belirti yok bendedehayır olmadı sadece kaşık ağrıların var diğer iki asilamada da boyle oldu ama tutmadı bu sefer tüp bebek. Salı günü test günüm inş. bu sefer olur
bende sonuç yine hüsranbende az ama iki gundur kasik agrisi var tek belirtim gece tuvalete kalkmak patlamak gibiyken onun disinda hic belirti yok bendede
belirti pek olmuyor canim ya bendede hic bisey yoktumrb kızlar benimde 5 günüm bugün kasık ağrısı ve sık idrara çıkmam var ama suyu çok içiyorum 2,5 3 litre ben ona bağladım bunu
evet canim pozitifdermannuri cnm senin sonuç pozitif o zmn
sali test günümdü bugun cmt idrar testi aldim sirf o iki cizgiyi goreyim diye ama yinr negatif beta değerim 1000 küsür hemde idrar testi yanıltıyorBugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim predictor early ile test yaptım, negatif.carsamba kan testim var.. Siz evde test yaptınız mı? ://
Hangi marka test aldınız?sali test günümdü bugun cmt idrar testi aldim sirf o iki cizgiyi goreyim diye ama yinr negatif beta değerim 1000 küsür hemde idrar testi yanıltıyor
miratest eczaneden aldim erken test degil amaHangi marka test aldınız?