• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapmalı mıyım

birtomris

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
137
47
13
kızlar bat 15 kasım gibi görünüyor salı günü part time işe gidicektim pazartesi test yapsam çıkar mı iş biraz ağır o yüzden korktum

güvenilir bir markadan erken gebelik testi alıp deneyin isterseniz ama negatif çıksada belki değer henüz yükselmemiş olabilir

güvenilir bir markadan erken gebelik testi alıp deneyin isterseniz ama negatif çıksada belki değer henüz yükselmemiş olabilir
Önerdiğiniz bi test varmı evde laboquick gebelik testi var da
Günlerdir de kasıklarımda batma bel ağrısı iştah artışım var ama psikolojik oluyor her ay o yüzden umut bağlamadım

Günlerdir de kasıklarımda batma bel ağrısı iştah artışım var ama psikolojik oluyor her ay o yüzden umut bağlamadım
Laboquick hiç kullanmadım ama burda çok övüyorlar o test markasını. Ben sürekli Predictor early kullanıyorum hiç yanılma payı olmadı bende 2 kere hamile kaldım ikisinide erkenden öğrendim. Kuruma çizgisi veya yalancı pozitif filan çıkarmıyor.

Laboquick hiç kullanmadım ama burda çok övüyorlar o test markasını. Ben sürekli Predictor early kullanıyorum hiç yanılma payı olmadı bende 2 kere hamile kaldım ikisinide erkenden öğrendim. Kuruma çizgisi veya yalancı pozitif filan çıkarmıyor.
Yarın bi alıyım içimde şüphe kalmaz en azından

Siz negatif çıksada ne olur ne olmaz kendinizi yormamaya çalışın erken dönemde negatif alabilirsiniz değeriniz henüz yükselmemiş olabilir. Sabah ilk idrarınızla testi yapmanız daha sağlıklı olur

Avox markasını öneririm ben %99 kessin sonuç veriyor.Tercih edilen test markası genelde yanılma payı çok düşük ve kuruma çizgiside bırakmıyor.

Siz negatif çıksada ne olur ne olmaz kendinizi yormamaya çalışın erken dönemde negatif alabilirsiniz değeriniz henüz yükselmemiş olabilir. Sabah ilk idrarınızla testi yapmanız daha sağlıklı olur
Zaten o kadar alıştım ki negatif görmeye sırf işe gitcem varsa bile vicdan azabı çekmeyim diye yapıyorum

kızlar bat 15 kasım gibi görünüyor salı günü part time işe gidicektim pazartesi test yapsam çıkar mı iş biraz ağır o yüzden korktum
Predictor early ile öğrendim ben de . Adet kanamasından 6 gün öncesine kadar pozitif gösterebiliyor ama siz yarın alırsanız bir sonraki gün sabah idrarı ile testi deneyin hem erken olup hem seyrelmiş idrar olursa negatif çıkabilir . Negatif çıksada geç yumurtlamaya karşı regli gününüz gecikince tekrarlayın

Predictor early ile öğrendim ben de . Adet kanamasından 6 gün öncesine kadar pozitif gösterebiliyor ama siz yarın alırsanız bir sonraki gün sabah idrarı ile testi deneyin hem erken olup hem seyrelmiş idrar olursa negatif çıkabilir . Negatif çıksada geç yumurtlamaya karşı regli gününüz gecikince tekrarlayın
Reglim erken olur ama asla gecikmez hiç şüpheye bile düşürmedi beni sağolsun 🥲
Testi alıp deneyeceğim burdan güncelleme yaparım inşallah

Predictor yanıltmıyor..Predictor şaşmiyor ben geçen adet döneminde yaptim negatif ertesi gün yine yaptım negatif 10 dakika geçti geçmedi adet olmuştum..Gecen ay adete 3 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün sabahı beklemedim gece 2.45 de yaptım daha belirgindi adetten den 1 gün önce yaptım net çizgi.. adetim 6 gün geçti kan verdim evet gebelik vardi ama son durumunu bilemiyorum daha doktora gidemedim Perşembe günü randevum var.. ama hayırlısı tabikide yanılma payı olaydabilir en kesin kan verin kafanızda hiç bir soru kalmasın

Back
X