Teste bakar mısınız?

hnrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
289
257
merhaba.adetlerim düzünsiz.sat 20 haziran,ilk kez bu sabah test yaptım pek de umursamayarak.çünkü 1 haftadır lekelenmelerim vardı..sizce nasıl? bi bakar mısınız? öğleden sonra kan vericem

Eklentiler

• 11759001_10206091269312282_1357920018_n.jpg
    11759001_10206091269312282_1357920018_n.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 277
Hafif de olsa belirgin bir ikinci çizgi var... Çok bekletmediyseniz testi büyük ihtimal gebesiniz inşallah Allah gönlünüze göre versin...

hemen çıktı o silik çizgi..ama kahverengi lekeler ne? yaklaşık 1 haftadır oluyor.Adetlerimden önce olurum böyle sonra da adet olurum.adet olucam diye öylesine yapmıştım testi..ama hiç 1 hafta sürmezdi o lekeler..2 3 gün olur kana dönerdi...neyse daha tam sevinemiyorum...hayırlısı..umarım sağlıklı olacaksa olur...kan testinde belli olacak

umarım inşallah...hevesim kursağımda kalmaz...isteyen,dileyen,gerçekten anne baba olcak herkesin dileği gerçekleşsin..tek isteğim bu..herkesle birlikte benim de..

Gebesin tebrik ederim. Ama tavsiyem doktora hemen gitmen lekelenmelerden dolayı. Progesteron hormonun düşükse eğer lekelenme yapabilir.

kızlar 367 çıktı değerim :) ama lekeler için doktor kalp atışını duyana kadar birşey yapamayız dedi.kalp atışından sonra birşeyler yapılabilirmiş..2 güne bi katlaması gerekiyor değerin pazartesi tekrar baktıracağım...dualarınıza ihtiyacım var..

Nasıl hamile kaldın neler yaptın
aslında özel bişey yapmadım.14 aydır istiyorduk..2 ay önce hsg cekildi hiçbi sorun yoktu..önümüzdeki ay tedaviye başlıycaktık adet olmayı bekliyordum.onun için de rahattım..hiç bi belirti de olmadı.hatta adet belirtileri vardı iştah açıklığı lekelenmeler duygusallık hepsi vardı..her adet döneminde olan şeylerdi..ama sabah öylesine yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi görünce kanda baktırdım.Bunu yazdığıma inanamıyorum ama önerim sakin olmak ve takmamak...çok zor olsa da..

Duyarsin onuda allahn izniyle bide bkmisin elinde bebgin sağlıkla inş :) ne güzel çok sevindim 7 8de tam olarak duyarsin ins

hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah. bu ilk 3 ay en dikkatli olman gereken zaman. lekelenmende varmış istirahat et mümkün olduğunca iş falan yapma.

aslında özel bişey yapmadım.14 aydır istiyorduk..2 ay önce hsg cekildi hiçbi sorun yoktu..önümüzdeki ay tedaviye başlıycaktık adet olmayı bekliyordum.onun için de rahattım..hiç bi belirti de olmadı.hatta adet belirtileri vardı iştah açıklığı lekelenmeler duygusallık hepsi vardı..her adet döneminde olan şeylerdi..ama sabah öylesine yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi görünce kanda baktırdım.Bunu yazdığıma inanamıyorum ama önerim sakin olmak ve takmamak...çok zor olsa da..
naptın kan testi yaptırdın mı bugün,

merhaba arkadaşlar..düşük yaptım malesef pazar kanamam başladı...hastanedeydim dün gece çıktım...dış gebelikten şüphelenildi ama kendiliğinden düşük oldu..:KK43:

merhaba arkadaşlar..düşük yaptım malesef pazar kanamam başladı...hastanedeydim dün gece çıktım...dış gebelikten şüphelenildi ama kendiliğinden düşük oldu..:KK43:

:KK61:
Çok üzüldüm ...

Ama hiç korkma . Bak en azından çok şükür hamile kalabiliyosun .
O yüzden umudun körelmesin . Denemelere devaaaaam :emir_bebek::nazar:

kızlar 367 çıktı değerim :) ama lekeler için doktor kalp atışını duyana kadar birşey yapamayız dedi.kalp atışından sonra birşeyler yapılabilirmiş..2 güne bi katlaması gerekiyor değerin pazartesi tekrar baktıracağım...dualarınıza ihtiyacım var..
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah gelişmeleri yaz tamammı

X