Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında özel bişey yapmadım.14 aydır istiyorduk..2 ay önce hsg cekildi hiçbi sorun yoktu..önümüzdeki ay tedaviye başlıycaktık adet olmayı bekliyordum.onun için de rahattım..hiç bi belirti de olmadı.hatta adet belirtileri vardı iştah açıklığı lekelenmeler duygusallık hepsi vardı..her adet döneminde olan şeylerdi..ama sabah öylesine yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi görünce kanda baktırdım.Bunu yazdığıma inanamıyorum ama önerim sakin olmak ve takmamak...çok zor olsa da..Nasıl hamile kaldın neler yaptın
naptın kan testi yaptırdın mı bugün,aslında özel bişey yapmadım.14 aydır istiyorduk..2 ay önce hsg cekildi hiçbi sorun yoktu..önümüzdeki ay tedaviye başlıycaktık adet olmayı bekliyordum.onun için de rahattım..hiç bi belirti de olmadı.hatta adet belirtileri vardı iştah açıklığı lekelenmeler duygusallık hepsi vardı..her adet döneminde olan şeylerdi..ama sabah öylesine yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi görünce kanda baktırdım.Bunu yazdığıma inanamıyorum ama önerim sakin olmak ve takmamak...çok zor olsa da..
merhaba arkadaşlar..düşük yaptım malesef pazar kanamam başladı...hastanedeydim dün gece çıktım...dış gebelikten şüphelenildi ama kendiliğinden düşük oldu..
inşallah..sağlıklı olsun da..bugün daha iyiyim..
Çok üzüldüm ...
Ama hiç korkma . Bak en azından çok şükür hamile kalabiliyosun .
O yüzden umudun körelmesin . Denemelere devaaaaam
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah gelişmeleri yaz tamammıkızlar 367 çıktı değerim :) ama lekeler için doktor kalp atışını duyana kadar birşey yapamayız dedi.kalp atışından sonra birşeyler yapılabilirmiş..2 güne bi katlaması gerekiyor değerin pazartesi tekrar baktıracağım...dualarınıza ihtiyacım var..
şşmdi okudum yaaa geçmiş olsunnnn inşallah sonrakinde kalırsın hemeninşallah..sağlıklı olsun da..bugün daha iyiyim..