testi yorumlar misiniz lütfennn

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.169
16.765
Kizlar adete 4 gun var coook silik bisey var orda boyle olup pozitof olan var mi birde bugin kahverengi bi akinti geldi sildim temizledim henuz bisey gelmedi hamileysem dusuk mu yapiyom yine acaba 20150601_171100.jpg

Benimde gun isiginda bakmama ragmen cok silikti insallah pozitiftir sabah idrarinla yap ozaman dha net cikiyor en garantisi kan tabi
Kan da verdim su kahverengi leke gelmeseydi adetimi bekleyecektim korktum bi an tecrubesiz de degilim ama yerlesme falansa ilk defa yasiyorum bunu

Benim ilk kayip gebeligimde lekenmeyle baslayip kirmiziya donen kanamam olmustu
Simdi tekrar hamileyim we damla damla kahwerengi oluyor arada doktor yerlesme ile ilgili falan demedi ama bazilarinda oluyor sanirim kk da okudugum kadariyla kirmiziya donmedigi surece normal her gebelikte farkli belki seninkide yerlesmedir

Benim ilk kayip gebeligimde lekenmeyle baslayip kirmiziya donen kanamam olmustu
Simdi tekrar hamileyim we damla damla kahwerengi oluyor arada doktor yerlesme ile ilgili falan demedi ama bazilarinda oluyor sanirim kk da okudugum kadariyla kirmiziya donmedigi surece normal her gebelikte farkli belki seninkide yerlesmedir
Henuz baska bir leke gelmedi kv rengi ya da kirmizi kirmiziya donerse zati bi dusuk daha

2.fotoda daha belirgin bence pozitif daha netlesme yada koyulasma olmadimi bi sure sonra tekrar baktnmi teste attinmi hemen

2.fotoda daha belirgin bence pozitif daha netlesme yada koyulasma olmadimi bi sure sonra tekrar baktnmi teste attinmi hemen
5 dakka sonra cektim ilk resmi bu da 15 dk sonra ilk resimde de var aslinda ama belli olmuyo ben görüyordum yani

hayalet gibi bir çizgiyi bende gördüm,adetinize daha varmış,idrara hcg yeni yeni geçiyordur belki,inşallah tutunmuştur bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh

X