N Nazliss1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2025 72 11 3 24 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #1 Arkadaslar adetime 3 gün var. Sabah ilk idrarla yapmistim bugun. Acaba hamile olabilirmiyim? Tecrubesizim. Eklentiler IMG_20251020_074407.webp 54,3 KB · Görüntüleme: 20
Arkadaslar adetime 3 gün var. Sabah ilk idrarla yapmistim bugun. Acaba hamile olabilirmiyim? Tecrubesizim.
beyazmanolya66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 568 719 33 27 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #2 Nazliss1 .!.: Arkadaslar adetime 3 gün var. Sabah ilk idrarla yapmistim bugun. Acaba hamile olabilirmiyim? Tecrubesizim. Genişletmek için tıkla... Ayyy pozitif görünüyor kendine dikkat et yorma kendini ve en yakın zamanda bi kan ver betanı görürsün hem
Nazliss1 .!.: Arkadaslar adetime 3 gün var. Sabah ilk idrarla yapmistim bugun. Acaba hamile olabilirmiyim? Tecrubesizim. Genişletmek için tıkla... Ayyy pozitif görünüyor kendine dikkat et yorma kendini ve en yakın zamanda bi kan ver betanı görürsün hem
A aksu_62 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2025 199 33 13 31 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #3 Çizgiler evet Dıyor ama en iyisi kan da net çıkar şimdiden tebrikler inşallah vardır kan testi yaptır
Çizgiler evet Dıyor ama en iyisi kan da net çıkar şimdiden tebrikler inşallah vardır kan testi yaptır
N Nazliss1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2025 72 11 3 24 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #4 beyazmanolya66 .!.: Ayyy pozitif görünüyor kendine dikkat et yorma kendini ve en yakın zamanda bi kan ver betanı görürsün hem Genişletmek için tıkla... Bugun kan verdimde sonuc yarin cikicakmis. Cok istenen bir gebelikti dayanamadim buraya soruyum dedim
beyazmanolya66 .!.: Ayyy pozitif görünüyor kendine dikkat et yorma kendini ve en yakın zamanda bi kan ver betanı görürsün hem Genişletmek için tıkla... Bugun kan verdimde sonuc yarin cikicakmis. Cok istenen bir gebelikti dayanamadim buraya soruyum dedim
beyazmanolya66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 568 719 33 27 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #5 Nazliss1 .!.: Bugun kan verdimde sonuc yarin cikicakmis. Cok istenen bir gebelikti dayanamadim buraya soruyum dedim Genişletmek için tıkla... Ah nazlı hanım bilirim o duyguyu cok istemeyi rabbim size nasip etmiş diyelim bence insallah sağlıkla huzurla artsın değerleriniz gelişsin bebiş insallah belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız bizlerede fikir olsun
Nazliss1 .!.: Bugun kan verdimde sonuc yarin cikicakmis. Cok istenen bir gebelikti dayanamadim buraya soruyum dedim Genişletmek için tıkla... Ah nazlı hanım bilirim o duyguyu cok istemeyi rabbim size nasip etmiş diyelim bence insallah sağlıkla huzurla artsın değerleriniz gelişsin bebiş insallah belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız bizlerede fikir olsun
N Nazliss1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2025 72 11 3 24 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #6 beyazmanolya66 .!.: Ah nazlı hanım bilirim o duyguyu cok istemeyi rabbim size nasip etmiş diyelim bence insallah sağlıkla huzurla artsın değerleriniz gelişsin bebiş insallah belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız bizlerede fikir olsun Genişletmek için tıkla... Karın, kasık agrilarim oluyor ara ara. Birde arasira bas donmesi oluyordu.
beyazmanolya66 .!.: Ah nazlı hanım bilirim o duyguyu cok istemeyi rabbim size nasip etmiş diyelim bence insallah sağlıkla huzurla artsın değerleriniz gelişsin bebiş insallah belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız bizlerede fikir olsun Genişletmek için tıkla... Karın, kasık agrilarim oluyor ara ara. Birde arasira bas donmesi oluyordu.
beyazmanolya66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2023 568 719 33 27 20 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazliss1 #7 Nazliss1 .!.: Karın, kasık agrilarim oluyor ara ara. Birde arasira bas donmesi oluyordu. Genişletmek için tıkla... En bilinen ve en fazla yaşanan gebelik belirtilerinden maşalllah sağlıkla olsun büyüsün tebrik ederim
Nazliss1 .!.: Karın, kasık agrilarim oluyor ara ara. Birde arasira bas donmesi oluyordu. Genişletmek için tıkla... En bilinen ve en fazla yaşanan gebelik belirtilerinden maşalllah sağlıkla olsun büyüsün tebrik ederim