testime bakar misiniz

mimozaasi

Sen koru rabbim meleklerimizi
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
1.376
641
Slm arkadaşlar bata 2 gün kaldı son testim o ikinci çizgi silik gibi var mi bana mi öyle geliyor bu durumu yaşayıp hamile olan var mi

Eklentiler

• P_20150401_143318.jpg
    P_20150401_143318.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 293
Slm arkadaşlar bata 2 gün kaldı son testim o ikinci çizgi silik gibi var mi bana mi öyle geliyor bu durumu yaşayıp hamile olan var mi
var gibi sanki ilk 5 dakikada mı çıktı? yarın bir daha tekrarlayın testi sabah ilk idrarla zaten varsa biraz daha koyulaşacaktır

Bana da silik çizgi var gibi geldi. Yarın sabah tekrarla testi. Hayırlısı olsun inşallah :KK68:Bir de idrarı çok mu fazla damlattın?

Evet biraz fazla olmuş sanırım var yani demi bide resimde daha silik çıkıyor

Bebegim kusura bakma ben görmedim ama fotografta görünmeye bilir. Bende yapmıştım bende de silik cikmisti ama benimki daha netti senin kini görmedim

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kan sonucu negatif çıktı resimde öylede direk bakınca bayağı var komsuda var valla dedi gaza geldim gittim negatif malesef :KK43:(((((

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kan sonucu negatif çıktı resimde öylede direk bakınca bayağı var komsuda var valla dedi gaza geldim gittim negatif malesef :KK43:(((((
Aynı hüsrana bende uğradım dün cnm malesef senin bat kaçtı

olsun canım hayırlısı olsun inşallah bir sonraki denemenizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Hayırlısı olsun canım, inşallah bir sonraki ay bebişin seninle olur. Hiç üzülme, strese girme olur mu?

teşekkur ederım hepınıze vallabıde gecıkınce 2 gun gectı ta gece geldı 3. gun bayagı stres oldum eşimde kızdı ama sonra kendımı ona anlatabıldım çok sukur rabbım tum ısteyenlere versın olanlarında saglık sıhat versın hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah bıldırım gelmeyınce yenı fark ettım

X