Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var gibi sanki ilk 5 dakikada mı çıktı? yarın bir daha tekrarlayın testi sabah ilk idrarla zaten varsa biraz daha koyulaşacaktırSlm arkadaşlar bata 2 gün kaldı son testim o ikinci çizgi silik gibi var mi bana mi öyle geliyor bu durumu yaşayıp hamile olan var mi
Slm arkadaşlar bata 2 gün kaldı son testim o ikinci çizgi silik gibi var mi bana mi öyle geliyor bu durumu yaşayıp hamile olan var mi
Ben gölge gördüm sanki. Inşallah vardır ya.Slm arkadaşlar bata 2 gün kaldı son testim o ikinci çizgi silik gibi var mi bana mi öyle geliyor bu durumu yaşayıp hamile olan var mi
Aynı hüsrana bende uğradım dün cnm malesef senin bat kaçtıArkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kan sonucu negatif çıktı resimde öylede direk bakınca bayağı var komsuda var valla dedi gaza geldim gittim negatif malesef (((((
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim kan sonucu negatif çıktı resimde öylede direk bakınca bayağı var komsuda var valla dedi gaza geldim gittim negatif malesef (((((
bat 3 du ama 5 de geldı canımAynı hüsrana bende uğradım dün cnm malesef senin bat kaçtı