Testime bakarmisiniz

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
PhotoGrid_1472282059374.webp

Testi ilk yaptığımda bişey göremedim daha sonra farkettim lütfen cevap

10 dakikadan sonra cikan cizgiler yanilticidir yani dogru deildir cnm ilk 10 dakikada cikmasi onemli olan tekrarla istiyorsan

Zaten 2 haftadır deniyorduk ben dayanamayıp test yaptım testte bu kadar kisa zamanda belli olma ihtimali nedir

Yarın ilk idrarla tekrar dene veya kan testi ver canım

Cizgi olmasi gereken yerde degil T nin tam altinda olmasi gerekio bnce adetinin gecmesini bekle snra tekrarla testi

Hamile olduğunun belli olması için sadece T nin altında mi olması gerekir kırmızı çizginin. Şu anda benim hamile olma ihtimalim yokmu ki

Hamile olduğunun belli olması için sadece T nin altında mi olması gerekir kırmızı çizginin. Şu anda benim hamile olma ihtimalim yokmu ki
Bazen içindeki test kayabiliyor ona takilma sen ama bu kadar erken cikmasi beni sasirtti bence sen yarin sabah ilk idrarinla testi yeniden yap bu test çok saglikli değil. Ve ilk 5 dakika içindeki sonucu değerlendirme eğer hamileyken zaten çizgi hemen cikacaktir adet günü geçip çizgiyi görmeyenler var senin adetine 10 gün kala boyle cikmasi sasirtici emin olmak için ya kan testi vereceksin yada testi evde tekrarla derim

Back
X