- 24 Ağustos 2023
- 439
- 121
- 26
- Konu Sahibi yagmur damlasii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa öyle mi diyorsunuz bir ağlamadigim kalmistisorun yok. igg pozitif bu virüs size bulaşmış zamanında ve vücudunuz buna karşı bağışıklık kazandı demek. aşı yapılmış gibi düsünün. yani vücudunuzda bu virüslere karşı antikorlar var.
önemli olan igm pozitif çıkmaması. igm vücutta o virüs altif olarak var demek oluyor. yani yeni bulaşmış veya hala atlatılamamış. bir sorununuz yok yani korkmayın
bakın benim de hepsi pozitif çıktı hamilelikte test yapıldığında doktorum maşallah hepsini gecirmissin dedi hiç korkma.Yaaa öyle mi diyorsunuz bir ağlamadigim kalmisti
Şükür yani igmlerde sorun yoksa sıkıntı yok demektir değil mi pazartesi gidip gostericem zaten ama şimdi bugün cumartesi yarın pazar gidemicem diye stres yapmıştım çok teşekkür ederim sizin dogumunuz gerçekleşti mi yoksa gebelik devam mı ediyobakın benim de hepsi pozitif çıktı hamilelikte test yapıldığında doktorum maşallah hepsini gecirmissin dedi hiç korkma.
evet igm pozitif değilse sorun yokŞükür yani igmlerde sorun yoksa sıkıntı yok demektir değil mi pazartesi gidip gostericem zaten ama şimdi bugün cumartesi yarın pazar gidemicem diye stres yapmıştım çok teşekkür ederim sizin dogumunuz gerçekleşti mi yoksa gebelik devam mı ediyo
Maşallah umarım sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsunuzdurevet igm pozitif değilse sorun yok
hala devam ediyor hamileliğim benim 21.haftadayım
sağlıklı çok sükür. siz de güzel bir hamilelik gecirirsiniz insallahMaşallah umarım sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsunuzdur
Çok teşekkür ederimsağlıklı çok sükür. siz de güzel bir hamilelik gecirirsiniz insallah