Testte gölge

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Arkadaslar testte adeta hayali gibi zar zor görünen siyah bir çizgi var. Kırmızıyı elimle kapatıyorum yine de var. Sonucu bu şekilde çıkmış ve hamile olduğunu öğrenmiş olan var mı?

Bu şekilde çıkıyor görünmüyor çizgi. Birkaç gün sonra tekrar yapayım bakalım

Eklentiler

• 20160830_073625-1.webp
    20160830_073625-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 199
Canım daha önceki testlerinde böyle hayalet çizgi hiç oluyormuydu ...olmuyorsa hamile olabilirsin.kendimden örnek vermek isterim ben beraberlikten 8 gün sonra gözle gorueyecek sadece benim görebildiğim bir çizgi gördüm o ay 3 gün içinde sadece 40 50 test yapmistim ve hiç çıkmamışti taki 8 .günde yaptığım teste kadar ilk hayalet çizgim o zamn çıktı ve günlerce hayalet şeklinde devam.etti reglme bir gün kala netleşti.

Canım daha önceki testlerinde böyle hayalet çizgi hiç oluyormuydu ...olmuyorsa hamile olabilirsin.kendimden örnek vermek isterim ben beraberlikten 8 gün sonra gözle gorueyecek sadece benim görebildiğim bir çizgi gördüm o ay 3 gün içinde sadece 40 50 test yapmistim ve hiç çıkmamışti taki 8 .günde yaptığım teste kadar ilk hayalet çizgim o zamn çıktı ve günlerce hayalet şeklinde devam.etti reglme bir gün kala netleşti.
Teşekkür ederim canım benim aynı durum var bende de. İlk kez böyle oluyor. Önceden hiç bir şey yoktu aa negatif diyor çöpe atıyordum şimdi ise gözüm bozuldu herhalde allah allah dedim görünce.
Yumurtlama 3 gün geç oldu.
O yüzden reglime 3 gün kalmış olsa da bu şekilde görüyorum galiba pozitif ise tabii.

Gördüm cizgiyi ama bak benim bu kadar görünmüyordu bile inşallah hamilesindir..:anneadayı:
Ah ah keşke yüreğim hop etti okuyunca :D hele bakalım çıkarsa eğer... regl günü tekrarlarim.
Pozitif görsem de inanmayacagim bu gidişle :D
O kadar imkansız geliyor ki bakalım allah razı olsun senden ilgin için

Iyi de sen nisanli degil misin ki daha? Oyle okumustum da msj.nda. cocuk istemekte bayaa bi erkencisiniz sanirim ??
Hayır ben nikahliyim demiştim. Düğün olmadı demiştim nişanlı bir arkadaşa onunla karıştırıyorsunuz galiba?

İnanki cizgi varr:) senin adina cokk sevindim hayirlisi olsun :)

Back
X