TETANOZ ASISI SONRASI

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
kızlar cuma günü aşı oldum. acısı hala geçmedi kolumu hareket ettiremiyorum gece üstüne yatamıyorum. aranızda aşı yaptıran ve bu şekilde acısı geçmeyen var mı?

bana da buz koy demişti yaptım ama anlık geçiriyor sonra yine devam. neyse bugün biraz daha hafifledi geçecek gibi.

benim ki bi hafta surdu. esim saolsun masaj yap dedim omzuma adamin koluma masaj yapasi da geldi bi sıktı yeminle aklim cikti bi an :KK70: bu ilkinde oldu tabi ikince de benden uzak ol dedim bu sefer 3 gun falan agridi :)

ben birinciyi vuruldum ikincimi cuma gunu vurulucam ama benim kolum hic acimadi cok sukur temizligimi yaptim yemegimi yaptim gayet rahatti sanki asi olmamistim :)
ben sansliydim bakalim ikincisinde olucakmi :)

benim ki bi hafta surdu. esim saolsun masaj yap dedim omzuma adamin koluma masaj yapasi da geldi bi sıktı yeminle aklim cikti bi an :KK70: bu ilkinde oldu tabi ikince de benden uzak ol dedim bu sefer 3 gun falan agridi :)
erkekler işte canım :) benimki de aşılı kol olduğunu unutup sol tarafımdan sarılası geliyor iki gündür acılar içindeyim :KK47:

kızlar cuma günü aşı oldum. acısı hala geçmedi kolumu hareket ettiremiyorum gece üstüne yatamıyorum. aranızda aşı yaptıran ve bu şekilde acısı geçmeyen var mı?

benimki bir hafta sürdü, geçen hafta ikini dozunu yaptırdım, onunda acısı yeni yeni geçiyor. Aşının kendisinde varmış hemşire uyarmıştı beni. İlk yapıldığında sıkıntı yaşamamıştım ama akşamına ağrıda son noktayı bulmuştum :KK43:

Bende cuma günü yaptırdım. Yaptırdığım gün gündüz bişey yoktu gece bir sızladı üstüne yatamadım. Günlerdir elimi süremiyorum omzuma bugün yeni yeni geçiyor acısı o_O

Daha az kullandığınız kolunuza yaptırın. Benim ilk aşımın acısı 1 hafta sürdü 2. aşıda ise 2 günde geçti. Ama ilk aşı sonrası çok zorlandım..

3 gün sürdü acısı benim. geçti artık sol koluma yaptırmıştım zaten ama soluma yattığım için çok zorlandım.

X