tetenoz aşısı olanlar....

ben ilk gebeliğimde olmuştum,çünkü parmağımı kesmiştim:( dün doktoruma sordum gerek olmadığını söyledi bana bıraktı ilkinde yaptırdığımı söyledim gebelikte yapılan tetanoz aşısının koruyuculuğunun doğumla bittiğini söyledi eylül ayında sağlık ocağına gideceğim önerirlerse yaptırabilirim garanti olsun diye

banada dr.um gerekli değil dedi...yaptırmayanlar kimler genelde herkes yaptırıyor mu onu merak ediyorum...
birde kaçıncı haftaya kadar yaptırmak gerekli??

22. haftaya kadar yaptırman lazım sağlık ocaklarının kontrolünde değilsiniz herhalde kızlar... ben de geç gittim nerdeyse fırça yiycektim takip etmedikleri için ceza alıyorlarmış...

22. haftaya kadar yaptırman lazım sağlık ocaklarının kontrolünde değilsiniz herhalde kızlar... ben de geç gittim nerdeyse fırça yiycektim takip etmedikleri için ceza alıyorlarmış...

fırca atacakları bir durum yok aslında madem bu kadar önemli eskiden olduğu gibi evlere gidip takip yapsınlar zaten sürekli dr.a gidiyorum mecburen...bide sağlık ocağı çıktı basımaa ve dr.um çok kızıyor orda hiçbirşey yaptırmıyorum ben..bebeğe falan baktırmıyorum dr.mda yaptırdım tahlillerin sonucu götürüyorum o kadar..onlar ceza değil aslında prim alıyorlarmış bugun anlattı bana sağlık ocağında calışan biri o yüzden bu kadar cok gel,gell baskısı yapıyorlarmışş.

doğru söylüyosun ben de sadece aşı için gittim gel diyolarda telle haber veririm dedim

Back
X