Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teyzem , Halam , Eniştelerim , Dayım , Yengem , Vee hatta kuzenlerim bile off bıktımm
Canım hepsi bir kulağından girsin bir kulağından çıksın...
Annen en doğrusunu söylemiş. Sevgili olmanın keyfini çıkarın...
Ban biz eşimle evlenmeden 5 yıl çıktık. O 5 yılı şuan bile özlüyorum bazen :asigim::asigim:
sakın kulak asma sakın...
22 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim. mutluyum ama özlüyorum bekar günlerimi..
diğer arkadaşlarında dediği gibi şimdiki aklım olsa 35 e kadar beklerdim.
ya artık 28-29 yşndan önce evlenen yok denecek kdr az.. millete ne oluyoo.. sen nezmn evlenmk istersen ozmn evlenirsin.. çalışıyorum hedeflerm var daha erken fln de sende..sustukca üstüne gelirler
Tabii onlar için hava hoş...Daha kızların gözü açılmadan verirler kocaya sonra sorunlar başlayıp mutsuzluklar anlaşmazlıklar ortaya çıkınca birtanesi yanında göremezsin...O zaman seni bir başına bırakırlar başının çaresine bak derler.Sanki bu lafları eden onlar değilmiş gibi hepsi ortadan toz olur gider...O yüzden böyle evde kaldın ettin diyenlere çok kızıyorum hemde çok Onlara ne ? ne zaman istersen o zaman evlenirsin..Bu işler kısmet işleridir..
Ayrıcaaa tabiki EVDE kalacaksın KAPI da değilllll ya :76:
Tabii onlar için hava hoş...Daha kızların gözü açılmadan verirler kocaya sonra sorunlar başlayıp mutsuzluklar anlaşmazlıklar ortaya çıkınca birtanesi yanında göremezsin...O zaman seni bir başına bırakırlar başının çaresine bak derler.Sanki bu lafları eden onlar değilmiş gibi hepsi ortadan toz olur gider...O yüzden böyle evde kaldın ettin diyenlere çok kızıyorum hemde çok Onlara ne ? ne zaman istersen o zaman evlenirsin..Bu işler kısmet işleridir..
Ayrıcaaa tabiki EVDE kalacaksın KAPI da değilllll ya :76: