Tıbbın yetersiz kaldığı durum,durumumuz " Sebepsiz kısırlık "

Yagmur-Suu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
133
90
Öncelikle herkese selamlar
31 yaşında 7 yıllık evliyim , evliligimizin ilk 4 yılında bebek düşünmedik ve bizi uyaran hic kimse olmadı sonrasinda yavas yavas bi eksiklik ve bizden sonra evlenip çocuğu olanları görünce ve artık ailelerinde uyarilariyla düşünmeye basladik tabi ha diyince veya isteyince hemen olmadigini 1 sene ugrastiktan sonra anladık. . Malesef..
sonrasinda hacettepede gürkan bey var tüp bebek bölümünde ona gittik ve KESINLIKLE ASLA memnun kalmadik iki aşılama sürecim oldu baştan savmaydi ikiside .
sonrasinda tüp bebek için arastirma yaptığımızda Ahmet Erdem Mehmet Erdem hocalari bulduk ve Mehmet hocayla devam ettik hic bir sorun gorunmemesine ve herseyin iyi olmasına ve sürecimde de sıkıntı olmamasina ragmen 2.tup bebegi yaptirdik malesef olumsuz sonucu iki gün önce aldık. Doktorda dahil bizler umutluyduk fakat olmadı.
Tüp bebeği tekrar düşünmuyorum en azindan simdilik.
arastirdigima göre Ibrahim saracoglunun kürlerini deneyen ve sonucunda hamile kalan tanidiklarim oldugunu gördüm ve bu kürleri uygulamaya karar verdim umarim Diz çöküp hakkimizda hayırlısıni gönülden istedigimiz cigerimiz yana yana istedigimiz bebegimiz bizim icin hayırlı olur ve biran önce daha fazla aratmadan gelir İnşallah, ümitsizlik yok Şüphe yok en iyisini Rabbim bilir.
Şüphesiz en güzelini vermek için bekletiyordur...

"Sıkıntılı gönlümüzu sen biliyorsun Rabbim , yanan yuregimize MUJDELENMEYI nasip et.."

amin en kisa zamanda bebisiniz gelir..kurler iyi sonucta bitkisel bir de bu sekilde deneyin alllah en hayirlisini versin. allah en hayirli zamani bilir ve kucagina bebisini gonderiri insallah:KK60:

31 yaşında 7 yıllık evliyim , evliligimizin ilk 4 yılında bebek düşünmedik ve bizi uyaran hic kimse olmadı sonrasinda yavas yavas bi eksiklik ve bizden sonra evlenip çocuğu olanları görünce ve artık ailelerinde uyarilariyla düşünmeye basladik tabi ha diyince veya isteyince hemen olmadigini 1 sene ugrastiktan sonra anladık. . Malesef..
sonrasinda hacettepede gürkan bey var tüp bebek bölümünde ona gittik ve KESINLIKLE ASLA memnun kalmadik iki aşılama sürecim oldu baştan savmaydi ikiside .
sonrasinda tüp bebek için arastirma yaptığımızda Ahmet Erdem Mehmet Erdem hocalari bulduk ve Mehmet hocayla devam ettik hic bir sorun gorunmemesine ve herseyin iyi olmasına ve sürecimde de sıkıntı olmamasina ragmen 2.tup bebegi yaptirdik malesef olumsuz sonucu iki gün önce aldık. Doktorda dahil bizler umutluyduk fakat olmadı.
arastirdigima göre Ibrahim saracoglunun kürlerini deneyen ve sonucunda hamile kalan tanidiklarim oldugunu gördüm ve bu kürleri uygulamaya karar verdim umarim Diz çöküp hakkimizda hayırlısıni gönülden istedigimiz cigerimiz yana yana istedigimiz bebegimiz bizim icin hayırlı olur ve biran önce daha fazla aratmadan gelir İnşallah, ümitsizlik yok Şüphe yok en iyisini Rabbim bilir.

"Sıkıntılı gönlümüzu sen biliyorsun Rabbim , yanan yuregimize MUJDELENMEYI nasip et.."
siz mesajı yazalı çok olmuş ama cevap yazmadan geçemedim. ben ahmet erdem in hastasıyım. biz yeni başladık tedaviye. bize de nedensiz gibi dedi ahmet bey. ilk aşılamam olumsuz olunca eşime keçi boynuzu filan destek yapıyım dedim doktor ılımlı bakmıştı. bu esnada bi aktara(ismini vermem uygun olmayacağı için yazmıyorum) arı sütü için gittim. onlar karı kocanın kullanması gereken bi macun hazırladıklarını ve başarılı olduklarını söyledi. istersen ilgilenebilirsin. güvenirli marka bi aktar. kendisi de ginseng kullanmış yorgunluk için istemedikleri halde eşi hamile kalmış :p . eğer tedavilerimiz bir süre daha olumsuz giderse ben de bırakıp bu kürü yapmayı düşünüyorum.

canım bende iki aşılama yaptırdım gürkan hocaya ama nereye gidersen git aşılamada zaten özenmiyorlar tutma olasıgı çok düşük oldugu için, ama tüp bebekde daha iyi ilgileniliyo ben ocak ayında tüp bebek yaptırcam yine gürkan hocaya gitcem, ben çok memnunum, tüp bebek için hemşire ile konuştum aşılama yaptırdım olmadı vs dedim tüp bebekde uzun tedavi süreci uyguluyoruz aşılama gibi deil dedi hakkımızda hayırlısı olsun rabbim inşallah bizede nasip eder.

X