Tiroid tahlili

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
herkese iyi haftasonları. Uzun zamandır diyet yapıyorum fakat kilo veremiyorum versem de çabalarıma karşılık çok çok az. Senelerdir sonuc alamıyoum diyetlerden bu gün aradtirdım tiroid salgısı azsa bu olabiliyormus yorgunluk dikkatsizlik saç dökülmesi tırnak kırılmas gibi birçok belitti de mevcut. Tiroidime baktırnaya karar verdim. Yatın bir hastaneye gidicem hangi bölümden yaptırmalıyım ve doktor tahlil isteyecek nüyük ihtimalle tiroid tahlili aç karnına mı olur? Ve fiyat bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..

Dahiliye doktoruna gidin. Bende hipotiroidi hastasıyım ve haydarpaşa numune hastanesine gidiyorum. yaklaşık 5 yıldır sabahları 05:00-07:00 saatleri arasında ilacımı alıyorum ve şu anda tiroidlerim normal seviyede. ilacıma dikkat ediyorum ama. Eskiden saç dökülmesi halsizlik şikayetlerim hat safhadaydı. şu an hamdolsun çok iyi durumda

Dahiliye doktoruna gidin. Bende hipotiroidi hastasıyım ve haydarpaşa numune hastanesine gidiyorum. yaklaşık 5 yıldır sabahları 05:00-07:00 saatleri arasında ilacımı alıyorum ve şu anda tiroidlerim normal seviyede. ilacıma dikkat ediyorum ama. Eskiden saç dökülmesi halsizlik şikayetlerim hat safhadaydı. şu an hamdolsun çok iyi durumda
İlaca başladıktan sonra metabolizmanın hızlanması ve kilo kaybı oldu mu?

X