tiroit bezleri

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
31
Kızlar meraba ben bu hafta içinde tiroit olçumu yaptırıcağım daha önce yaptıran varmı bu konu hakkında bana bilgi verebilecek sıkıntım bir anda aşırı kilo alma adet duzensizliği yutkunamama cinsel isteksizlik asabiyet tüylenme vucutta odem(el ayak bacak şişmesi) nefes yetersizliği(aldığım nefes yarıda kesiliyo çoğu zaman) bu şikayetler üzerine gidip bi tahlil yaptırmak istiyorum tiroit sorunu olupda bu sıkıntıları veya başka sıkıntı çekenler varmı aranızda

bende çarpıntı ve nefes daralması vardı .doktor tirotla ilgili olabilir dedi.baktırdım hiçbirşey çıkmadı.inşallah sendede çıkmaz.tiroit ağır çalışıyorsa kilo alımı olurmuş.fazla bilgim yok ama bildiği kadarı.

Yavaş çalışıyor demek ki belirtiler onu gösteriyor. Hormon takviyesi yapıyorlar. Arkadaşımında hızlı çalışıyordu çok kilo verdi düzeldi sanırım kilo falanda aldı. İbrahim Saraçoğlu bol bol dereotu tüketin demişti tiroid sorunu yaşayanlar için. Geçmiş olsun canım

Oyle yemeğe duşkun biri değilim 25 kilo aldım 11 ay içinde ve veremiyorum yolda yokuş çıkarken çok sorun oluyor gizli şekerden şıphe etti aile hekimi fakat belirti tiroit bezlerini gosteriyo kimi kilo kaybı yaşamış ben alıyorum habire ve vücudum inanılmaz şişiyo ayrıca yumurtalıklarımda kist var acaba bundan kaynaklı olabilir mi die duşunuyorum

Bendede birden asiri kilo alma ve sürekli yorgunluk hissi vardi. 6 ay icinde 10 kilo almistim. Megerse tiroid bezlerim calismiyormus. 5 senedir düzenli olarak kontrole gidiyorum.

Sizinki de yavas calisiyor olabilir. Korkacak birsey yok. Ihmal etmeyin ve tahlil yaptirin en kisa zamanda.

Herkeste aynı belirtiler olmaz ki. Kaç tane tiroid hastalığı var. Sendeki az çalışma belirtileri. Gerekli tetkikler yapılır, sorun tiroid hormonundaysa tiroid hormonu takviyesi yapılır. Sabah aç karnına alırsın hapını, bulguların normole döner.

Bendede birden asiri kilo alma ve sürekli yorgunluk hissi vardi. 6 ay icinde 10 kilo almistim. Megerse tiroid bezlerim calismiyormus. 5 senedir düzenli olarak kontrole gidiyorum.

Sizinki de yavas calisiyor olabilir. Korkacak birsey yok. Ihmal etmeyin ve tahlil yaptirin en kisa zamanda.
Peki kiloları verdin mi sen

X