topalliyorum bacagimda bir sıkıntı var

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
Arkadaslar hayirlisiyla 37.haftadayim zaten sıkıntılı ve bunaldim diyebilirim artik son zamanlar cok zor geciyor benim icin ama esas sorunum topalliyorum bu sorunu ilk yasadigimda doktora sordum pekte onemsemedi dogumdan sonra gecer dedi ama benim icim bi türlü rahat etmiyor evde bi yerden bi yere gidemiyorum topalliyorum tek bacagima yük veremiyorum taşımıyor. Daha once bu tip bi sorun yaşayan var mi ? Bilgisi olan var mi ?

Gecmis olsun arksdasim benimde bir fikrim yok bu hafta dr uma sormayi dusunuyorum 11 haftalik hamileyim bendede aksam baslayn sidettli bacak agrim oluyo senin dedigin gibi ileri topallma boyutunda degil allh sag salim dogumlar nasio etsin

bi kaç gündür bende de var kalçalarım ağrıyor ve ayağa kalkınca da yürümekte zorlanıyorum sendeliyorum. sol ayağımı çekemiyorum...yarın randevum var doktora da soracağım..

rahim genişlemişinden olduğunu düşünüyorum .

Arkadasi
Arkadaslar hayirlisiyla 37.haftadayim zaten sıkıntılı ve bunaldim diyebilirim artik son zamanlar cok zor geciyor benim icin ama esas sorunum topalliyorum bu sorunu ilk yasadigimda doktora sordum pekte onemsemedi dogumdan sonra gecer dedi ama benim icim bi türlü rahat etmiyor evde bi yerden bi yere gidemiyorum topalliyorum tek bacagima yük veremiyorum taşımıyor. Daha once bu tip bi sorun yaşayan var mi ? Bilgisi olan var mi ?
Arkadaşım aynı sorunu ablam 37. Haftada yaşamaya başladı.sınır sıkışması gibi olduğunu ifade ediyordu.son hafta hiç yürüyemedi.ama korkma doğumdan üç hafta sonra yavaş yavaş geçti.hemen ilk hafta geçmedi tbi.Doktora gitti doktor vücutta ki ağırlık dengesinden dolayı birde vücudunda kas yokmuş et ve kemik var dedi Biraz da zayıftı hamilelik ağırlığını kaldıramamak tam oldu.inşallah sen daha erken iyileştiren.

benim de olmuştu ilk hamileliğimde.daha erken başladı ve doğumdan önce geçti.doğuma giderken bir sıkıntım kalmamıştı.geçer diye tahmin ediyorum.ayrıca bana hamileyken annem de yaşamış böyle bir şey.herhalde sinir sıkışması gibi bir şey.geçmiş olsun

Daha 8 haftalık hamileyim , sol diz ve bacak ağrısından ne oturabiliyor, ne yürüyebiliyor, ne merdiven çıkabiliyor,ne uyuyabiliyorum. Ne yapacağım bilmiyorum, hamilelikten mi onu da bilmiyorum:KK43:

Daha 8 haftalık hamileyim , sol diz ve bacak ağrısından ne oturabiliyor, ne yürüyebiliyor, ne merdiven çıkabiliyor,ne uyuyabiliyorum. Ne yapacağım bilmiyorum, hamilelikten mi onu da bilmiyorum:KK43:
arkadaş ağrılar normal diyor . kanaman olmadığı sürece korkma diyor . onun iki düşüğü oldu kızından önce ..
bugün yine de doktora soracam normal olduğunu bide ondan duymak istiyorum.

• Beğen
Reactions: ZOE
X