Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sık iliskkyle bi sure daha deneyin bence eger esinin spermelerinde sorun yoksa..ama dedigim gibi sık iliskiye dikkat edin..benim 1 yumurtam olusuyo..doktorum dogal yolla bime gebe kalabilecegimden bahsetti..yasin daha cok degil..en azindan bi 6 ay deneyin. Dogal yolla..Merhaba kızlar tüm testtlerim yapıldı herşey yolunda fsh deha amh hepsi çok iyi ancak sağda 4 solda 5 yumurta saydı doktor yaşın 30 rezervin yaşına göre az tüp yapman lazım dedi sizce başka doktora da gideyim mi? Ve toplamda 9 yumurta az mı?
2,93 amh dhea 300 fsh 5,73Amh kaç?
Eşimde sorun yokmuş bende de hiçbir sorun yokmuş tek gördüğü az yumurta moralim çok bozuldu başka doktora da gideyim diyorum 1 yıldır deniyoruz ilk kez bu doktor yumurta rezervin az yaşıtlarına göre dediCanim sık iliskkyle bi sure daha deneyin bence eger esinin spermelerinde sorun yoksa..ama dedigim gibi sık iliskiye dikkat edin..benim 1 yumurtam olusuyo..doktorum dogal yolla bime gebe kalabilecegimden bahsetti..yasin daha cok degil..en azindan bi 6 ay deneyin. Dogal yolla..
Gayet normal ki. Benim 0.82 bana bile aşılama denenebilir dendi. Ben vakit kaybetmek istemiyorum yarın başka bir merkezle görüşeceğim. Siz de sonuçları başka bir doktorun değerlendirmesini isteyin.2,93 amh dhea 300 fsh 5,73
Canim bulundugun yerdeki en iyi doktoru arastir..ama herkesin iyi dedigine bakma..senin durumunda olan hastalatin daha cok tercihh ettigi bir doktor secmelisin..buarada senin yumurtalatinda gayet iyi masallah..belki yasina gore azdir orasini bilemem tabi ama sayi olarak az bir sayi degil..Eşimde sorun yokmuş bende de hiçbir sorun yokmuş tek gördüğü az yumurta moralim çok bozuldu başka doktora da gideyim diyorum 1 yıldır deniyoruz ilk kez bu doktor yumurta rezervin az yaşıtlarına göre dedi![]()
Teşekkür ederim canım kesnlikle öyle yapıcam başka doktorlara da göstericem fsh dhea herşey normalken bir tek rezerv düşüklüğünden hamile kalamamak ne bileyim ikna edici gelmedi :/Gayet normal ki. Benim 0.82 bana bile aşılama denenebilir dendi. Ben vakit kaybetmek istemiyorum yarın başka bir merkezle görüşeceğim. Siz de sonuçları başka bir doktorun değerlendirmesini isteyin.
Değil mi canım? Bende öyle düşünüyorum açıkcası bunu diyen doktora ilk kez gittim tüp bebek doktoruydu bu acaba ticari mi dedi diye düşünmüyor değilim her değerim normalken.. bakalım başka doktorlara da gidicem ama yumurta rezervim çok düşük değil dimi size göre?Canim bulundugun yerdeki en iyi doktoru arastir..ama herkesin iyi dedigine bakma..senin durumunda olan hastalatin daha cok tercihh ettigi bir doktor secmelisin..buarada senin yumurtalatinda gayet iyi masallah..belki yasina gore azdir orasini bilemem tabi ama sayi olarak az bir sayi degil..
Canim gittigin ozel hastaneyse ticari bakiyolar..ama ozel muayenehaneyse..tup bebk yaomak gibi zorunlulugu olmadigi icin once dogal yolla kalmani bekliyolar..devletsede bilemicem..Değil mi canım? Bende öyle düşünüyorum açıkcası bunu diyen doktora ilk kez gittim tüp bebek doktoruydu bu acaba ticari mi dedi diye düşünmüyor değilim her değerim normalken.. bakalım başka doktorlara da gidicem ama yumurta rezervim çok düşük değil dimi size göre?
Düşük de değil ki zaten.Teşekkür ederim canım kesnlikle öyle yapıcam başka doktorlara da göstericem fsh dhea herşey normalken bir tek rezerv düşüklüğünden hamile kalamamak ne bileyim ikna edici gelmedi :/
Bunu diyen doktor özel bir klinikte bence de öyle bakıyor ne kadar iyi profesör olsa da hepsi aynı değil mi canımCanim gittigin ozel hastaneyse ticari bakiyolar..ama ozel muayenehaneyse..tup bebk yaomak gibi zorunlulugu olmadigi icin once dogal yolla kalmani bekliyolar..devletsede bilemicem..
Dimi amaaa :) evet düşük değil az ama kaliteli dhea sonucuna göre sonuçta hemen tüpe karar vermeyeyim dimi?Düşük de değil ki zaten.![]()
Eşte bir problem yoksa bu değerle tüpe gerek yok hemen. Ama tabi bunu doktorlar söylesin.Dimi amaaa :) evet düşük değil az ama kaliteli dhea sonucuna göre sonuçta hemen tüpe karar vermeyeyim dimi?
Canim ozel klinikte diyoaun..onlar yaomak zorunda klinigine para kazandiricak cunki.proflarda malesef butun bunlara alet oluyo..cogu...ama bazi proflar cok iyi..daha profeyonel..ama bunu desigim gibi ozel muayenehanesi olanlar daha cok dikkat ediyor..inan benim 1 yumurtam oluyo hep..daha once ozel bir hastanede 2. Kaite 3. Gun embriyo transferi oldum..suandaki doktorum dusun dogal yolla bile kalabilirain diyo..esimde problem yok..esin sperm testi yaptirdimi kuzum..eger ikinizdede problem yoksa ondan dedimm..bi 6 ay en fazla sık iliski dneeyin..daha yasin kucuk..ama 6 ay olmazsa tup bebegi deneyin cunki giderwk yumurta sayin dusebiliyoo..suanki olan yumurtalarinida sonra bulamayabilirsinBunu diyen doktor özel bir klinikte bence de öyle bakıyor ne kadar iyi profesör olsa da hepsi aynı değil mi canım
Eşim için fevkalede dedi bende de herşeye bakıldı hemde herşeye tek olumsuz bulduğu folikül sayısı düşük rezerv dedi ne bileyim bana da pek inandırıcı gelmedi herşey normalken tek yumurta sayısından olmaması :/ siz biliyor musunuz acaba ne kadar sürede yumurtalarım azalır ne kadar zamanım kalmıştır?Canim ozel klinikte diyoaun..onlar yaomak zorunda klinigine para kazandiricak cunki.proflarda malesef butun bunlara alet oluyo..cogu...ama bazi proflar cok iyi..daha profeyonel..ama bunu desigim gibi ozel muayenehanesi olanlar daha cok dikkat ediyor..inan benim 1 yumurtam oluyo hep..daha once ozel bir hastanede 2. Kaite 3. Gun embriyo transferi oldum..suandaki doktorum dusun dogal yolla bile kalabilirain diyo..esimde problem yok..esin sperm testi yaptirdimi kuzum..eger ikinizdede problem yoksa ondan dedimm..bi 6 ay en fazla sık iliski dneeyin..daha yasin kucuk..ama 6 ay olmazsa tup bebegi deneyin cunki giderwk yumurta sayin dusebiliyoo..suanki olan yumurtalarinida sonra bulamayabilirsin
Eşte bir problem yoksa bu değerle tüpe gerek yok hemen. Ama tabi bunu doktorlar söylesin.
[/QUOTE
Eşimde problem yok çok şükür tek problem yumurta sayımmış ama ben her ay bir tane sağdan yumurta büyütüyorum 20mm çok şükür progesteronumda 12-15 seviyesinde ne bileyim tüp çok uç bir konu gibi![]()
Teşekkür ederim çok sağolun :)Dediğim gibi başka bir doktor bulun. Sakin olun![]()
Inan bilmiyorum canim..bunu doktorlarin bile bilebilceginden emin degilim..sadece olaailik verebilirler..Eşim için fevkalede dedi bende de herşeye bakıldı hemde herşeye tek olumsuz bulduğu folikül sayısı düşük rezerv dedi ne bileyim bana da pek inandırıcı gelmedi herşey normalken tek yumurta sayısından olmaması :/ siz biliyor musunuz acaba ne kadar sürede yumurtalarım azalır ne kadar zamanım kalmıştır?