Toplu Depresyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Bugün yine bir aile siyanür ile intihar etmiş. Biri 5 diğeri 9 yaşında iki kız çocuğu. Adam notunda 9 aydır işsiz olduğunu belirtmiş.

"Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz."

Bilmiyorum ama bir süredir aşırı bir depresiflik ve umutsuzluk hali içinde hissetmeye başladım haberleri izledikçe.

Ama neyseki yayın yasağı getirilmiş ailenin intihar haberine. Düşünsenize, hayatınızdan vazgeçiyorsunuz ama kimse duymuyor. Neden? Çünkü millet özenmesin. Çünkü herkes ölürse sistem nasıl devam edecek? Vergileri kim ödeyecek? Devlet erkanını kim besleyecek?

Öyle kafanıza göre ölemezsiniz, teröristlik yapmak yok!!!!

Son düzenleme:
Cunku millet ac!
Evinin kirasini odemekte zorlanani gectim bir kuru ekmek bulamayanlarla dolu ulke.
Kis gelsin iyice artacak bu vahim durumlar.

Ne demislerdi 3y — yoksulluk yolsuzluk ve yasaklarla mucadele.
Yolsuzluk yapanlarin yoksullarin sirtindan gecindigi bir ulkede yoksul olumlerine sebep olanlarin haber olmasini yasaklarlar adina da siyanur deriz, kim nerden bilecek.

Sirtlan gibi siritan biri demisti „bizim donemimizde yoksul yok“ diye hah iste ayni ondan.

Galiba İzmitti, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden bir baba vardı. Sorumlu kimselerde hiç utanma, sıkılma meydana geldi mi acaba?

Yoo. Yeni zamlar geldi. Herkes aynı pişkinlikte. Ölen öldüğüyle kalıyor.

Cok üzüldüm anne ve baba kendi canlarını son vermeyi düşünüyor ama çocuklar onlar herşeyden habersiz, nasil bu duruma geldik bilmiyorum. Baba çocuklarla el ele bulunmuş içim acidi siyanür birde cok aci veren birşeymiş düşünmek istemiyorum. Siyanür nasil temin edilir aklimda almıyor. Keşke böyle olmasaydi hicbir sey

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama düşüncemi açık açık yazıcam. Bizim insanlarımız bu şekilde umutsuz ve çaresizce ölümü isterken, Suriye'den gelenler neye güvenerek bu kadar rahat? Rahatlıktan kastım da şu: her birinde en az üçer tane çocuk var. Çatır çatır doğuruyorlar. Nasıl, hangi imkanlarla büyüyor bu çocuklar? Gamsız bir şekilde gezip eğleniyorlar. Nasıl oluyor?

Siyanür kullanmaz, gazı açar, başka bir şey yapar.

Ölmeye karar verdikten sonra araç çok. Araçları engellemek yerine bu insanlar neden vazgeçiyor diye sorsalardı "sorumlu" kişiler, belki ölümler olmazdı.

Ama bizde "sorumlu" kimse yok. Biz kendimize yönetici değil, sahip seçmişiz çünkü. Parayı ver, çeneni kapat.

Kimse bir halttan katiyen sorumlu değil
.

Son düzenleme:

Gecen bir gazetede okudum suriyeliler ortalama 5 cocuk doguruyormus turkiyede , cok uzak bir zamanda degil kisa bir sura sonra turk nufusunu gececekler , ulkede azinlik kalacak turkiye cumhuriyeti vatandaslari

Konuya gelirsek , sabah sosyal medyada okudugumdan beri bogazim dugum dugum , soylenecek sozun bittigi noktada ulkede

Büyüklere sorsan türkiye çok iyiye gidiyor kiralar aldı başını gidiyor doğru düzgün maaş alan yok işsizlik soylemiyorum bile değeri 600 TL olacak evler 1200 lira oldu gizliden gizliye gelen zamlar geçim zorluğu hayat şartları insana herşeyi yaptırmaya zorluyor allah sonumuzu hayır etsin aklımıza imanimiza mukayyet olsun ama yanlis düşünen gören biziz çünkü Türkiye ekonomisi çok iyi..

Yarım saattir siyanür temini tartışılıyor. O aileyi öldüren siyanür değil sizsiniz!
Ağız dolusu küfretmek istiyorum!

Siyanür temin edemese ölmeyecek sanki. Daha 2 gün oldu adliyede kendini 7.kattan atan adam o kadar insanın önünde can verdi. Siyanürü tartışmak yerine bu insanlar neden bu kadar ümitsiz diye düşünsek keşke

Irkçılıkla itham edilmek istemiyorum. Suriyelilerle kişisel bir derdim yok. Ama bu kadarına müsaade edilmesine hayret ediyorum. Klasik cümleler aslında ama klasik olması gerçek olmadıgı anlamına gelmez. Geçen bir devlet hastanesine gittim, kadın dogum ğzerşne. Orada vaziyet aynen bu şekilde. Suriyeli sayısı Türklerden daha fazla. Gerçekten çok gamsız ve mutluluklar. Bizde eksik olan ne bunu anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…