Topuklu ayakkabımı giyemiyorum :(

tek değilsin bu konuda ben de giyemiyorum :27:

yılda bir düğün olucakta tapuklu ayakkabı giyicem oda arabayla gidildiği için giyerim. normal hayatta hiç giymedim giyemedim sevemedim bi türlü kendime yakıştıramadım. taki geçen sene tamam bende tapuklu ayakkabı giymeye başlıyorum deyip işe o ayakkbılarla gitmeye karar vermek en büyük hatam dı :27: yolda bi ağlamadığım kaldı hiç unutmam o günü işkence çektim resmen :10:

bu senede dolgu tapuklu aldım zorlansam da bunlar daha rahat pes etmek yok başarıcam :ssz:

Aynı mağazadan aldığım farklı marka 2 topukluyla başladım bende.. Biri dandik marka 9 cm ama çok hoş modeldeydi, ilk onu giymek istedim sonuç tabiki felaket.. ayaklarımı vurdu, genişledi kalıbı falan.. Diğeri 11 cm olunca tabi giymeye cesaret edemedim.. taki giyipte rahalığını farkedene kadar !!! kesinlikle ayağı sarmalı topuklu ayakkabı, rahat kalıplı olmalı ve hepsinden önemlisi kaliteli olması..

Haa ucuz ayakkabılarla rahat edenlerde yok mu? Var, salına salına yürüyolar hemide :21:

Topuklu dünden beri ayağımdaydı ilk defa şimdi yatak odasından salona kadar sendeliyerek değil düz yürümeyi başardım:52::36: Tabi kendime sürekli bozma yürüşüyünü bozma oluyo bak bırak yırtılırsa yırtılsın korkma diyorum :D Ya sanırım tam basamıyodum korkudan olacak galiba bu iş yavaş yavaş:46:

Evde rahat yürüyorsun ama nedense dışarda yürünmüyor.Bir kere evde yürüyorum sorun yok, markete gideyim alışırım diye düşündüm yokuştan çıktım gene sorun yok, bayırdan aşağı inerken yapamadım adım atsam yuvarlanırım gibi geldi yavaş yavaş duvara tutunarak indim.:27:

Evde rahat yürüyorsun ama nedense dışarda yürünmüyor.Bir kere evde yürüyorum sorun yok, markete gideyim alışırım diye düşündüm yokuştan çıktım gene sorun yok, bayırdan aşağı inerken yapamadım adım atsam yuvarlanırım gibi geldi yavaş yavaş duvara tutunarak indim.:27:
Sen benim gelecekteki halimmisin :D bende diyorum yarın markete gidiyim giyinip alışırım :D Bide bizim burdan market direk bayır aşağı aslında bugün gidecektim ama korkuyorum yuvarlanıp giderim diye ya dışarı çıkıpta bide yürüyemezsem rezilliğimi düşünemiyorum bile hem topuklu giymiş bacak kadar boyuyla hemde yürüyemiyo madem yürüyemicen niye giyiyosun demezmi millet :26::52:

Sen benim gelecekteki halimmisin :D bende diyorum yarın markete gidiyim giyinip alışırım :D Bide bizim burdan market direk bayır aşağı aslında bugün gidecektim ama korkuyorum yuvarlanıp giderim diye ya dışarı çıkıpta bide yürüyemezsem rezilliğimi düşünemiyorum bile hem topuklu giymiş bacak kadar boyuyla hemde yürüyemiyo madem yürüyemicen niye giyiyosun demezmi millet :26::52:

aslında evde yürüseniz biraz alısırsınız :))

Son düzenleme:
Benim evde topukluyla hoplayıp zıplamam lazım ki dışarda yürüyebileyim :)))

ayy şuan neden topuklu giyemiyosun?

Tamamen farklı sebeplerle bacağımdaki sinirde bir problem oluştu ve yürüyüşüm bozuldu.Epeyce bir fizik tedaviyle çok ilerleme sağladık fakat tam olarak henüz iyileşemedim.Sadece Adidas ya da Nike'ın yürüyüş ayakkabısını giyeceksin dedi doktorum.Normal bir spor ayakkabı bile ağrılara neden oluyor.Yarınki nişana bile onlarla katılacağım :) Tamamen iyileştikten sonra özel günlerde giyerim ama günlük hayatta giymem artık.Birden ayakkabısız kaldım :) Ama bu durumda zaten alçak topuklu ya da düz bile giymem mümkün değil,giydiklerime sayacağım artık :))

Tamamen farklı sebeplerle bacağımdaki sinirde bir problem oluştu ve yürüyüşüm bozuldu.Epeyce bir fizik tedaviyle çok ilerleme sağladık fakat tam olarak henüz iyileşemedim.Sadece Adidas ya da Nike'ın yürüyüş ayakkabısını giyeceksin dedi doktorum.Normal bir spor ayakkabı bile ağrılara neden oluyor.Yarınki nişana bile onlarla katılacağım :) Tamamen iyileştikten sonra özel günlerde giyerim ama günlük hayatta giymem artık.Birden ayakkabısız kaldım :) Ama bu durumda zaten alçak topuklu ya da düz bile giymem mümkün değil,giydiklerime sayacağım artık :))

Canım çok çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık :34:
Kuzenimde benzer bir problem yaşadı, onada doktor yürüyüş ayakkabısı dedi..Önce nike denedi sonra adidas..Adidas daha iyi diyip onunla devam etti taaki halam ona yurtdışından lotto marka sporları getirene kadar.. Sonra Türkiye'de de gördük aynı markadan, ondan başkasını giymiyor, bi dene derim :)))

Bu arada nike ve adidas kesinlikle kendi mağazalarından alınmalıymış :34:

Onu hala bende yapamıyorum, yokuş inmek hele de merdiven inmek :14:

Ben bugün 10 cm topukluyla yürüdüm valla. Platformdu ama benim ki :52:
Saat bir gibi giydim akşam 6 ya kadar ayağımdaydı. Son zamanlara doğru çok zorladı ayaklarımı acıttı.
Ama topuklu ayakkabı giyebilmenin yolu evde alıştırma yapmaktan geçer. :51: Evde giyinip alışacaksın. Yoksa yolda yürüyemezsin

ben dustum bugun ya :37:

bende ayagımdan ıkı defa amelıyat oldum ve bugun dolgu topuklarla dustum :37:

İlk defa bi topuklu ayakkabım oldu bayramda aldım ama hala hiç dışarı çıkıp giyemedim :D Dışarıda giymeye çok hevesleniyorum zaten boyumda kısa ona uygun bide geniş paça kot pantolon aldım altını bile bu topukluya göre kısalttırdım belli olmasın diye :27:ama gel görki ben onu spor ayakkabılarımla giyiyorum hala :5::5::5: Evde yürürken bile sendeliyerek yürüyorum 5 dk sonra yoruluyorum şu an ayağımda ben nasıl alışıcam bu topukluya dışarı çıksam rezil olurum yokuşları falan hiç inemem:( İnce topukta değil kalın topuklu. Yani dolgu topuk. Sizce nasıl normal yürüyebilirim internetten video falan seyrettim dik durun falan diyor ama olmuyor yapamıyorum.

Dipnot : Bu ayakkabıyıda ucuza aldım markasız falan bişey her an yırtılabilir bide düşüyorum sürekli incecik ipi var zaten bi kere dışarı çıkabilsem içim yanmıcak hevesim içimde kaldı :1:

öncelikle korkma bence evde değilde artık dışarda dene korkmadan orda bakışları üstüne çekmemek için yürümek zorunda kalırsın ve böylece daha sağlam basarsın:) ben ilk kez topuklu aldığımda direk dışarı çıkmıştım çok zorlukta çekmedim ki ince topukluydu dedim kendime sen bu işi becerirsin ne eksiğin var giyenlerden süslendim ettim böyle kendime güvenerek bir çıktım ooohhh:37: valla çok ayrı bi hava katıyo insana topuklu ayakkabı :34:

bende yürüyemiyordum dolgu topukla bile ama alıstım artık günlük giyiyorum kendime inanamıyorum :) dolgu topuk benim ayakkabım platformu var önünde cok dik bi ayakkabıda değil..cok rahat gercekten..kafama koydum kızdım biraz kendime taktım ayagıma cıktım bi..sonra hiç korkmadan yavas yavas giymeye basladım bi bakmısım yanımda kimseye ihtiyacım olmadan günlük giyebiiyorum :) hatta masallahta yani bu ayakkabılarla ne dağlar gezdim :) evet direk dağlara tırmandım yani :) :nazar: giye giye alıstım..ilk baslarda bileğimin gücü kalmıyodu ondan yürüyemiyodum ama sonra evde parmaklarımın ucunda yürümeye basladım hep bileğim alıssın diye..sonra giydim işte :)

Canım çok çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık :34:
Kuzenimde benzer bir problem yaşadı, onada doktor yürüyüş ayakkabısı dedi..Önce nike denedi sonra adidas..Adidas daha iyi diyip onunla devam etti taaki halam ona yurtdışından lotto marka sporları getirene kadar.. Sonra Türkiye'de de gördük aynı markadan, ondan başkasını giymiyor, bi dene derim :)))

Bu arada nike ve adidas kesinlikle kendi mağazalarından alınmalıymış :34:

Çok teşekkür ederim canım.Evet Nike'ın tabanı Adidas'a göre daha düz ve ince geldi bana da.Adidas'ın kendi mağazasından aldım çünkü spor ayakkabı tabanları hakkında çok bilgili değildim başıma gelmeden önce.Lotto'yu biliyorum ama hiç aklıma gelmedi doğrusu doktor marka söyleyince,tavsiyen için sağol ,onları da denemek isterim.Günlük elbiselerin altına giymek için tabanı yürüyüş ayakkabısına benzer birşeyler arıyordum Skechers diye bir marka buldum netten.Onu denemek istiyorum sanırım Boyner'de ve 1-2 spor mağazasında satılıyormuş,modelleri günlük kıyafetlere uyar gibi duruyor.Kuzenin bir de ona baksın canım.Sevgiler :))

Back
X