Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benim gelecekteki halimmisinEvde rahat yürüyorsun ama nedense dışarda yürünmüyor.Bir kere evde yürüyorum sorun yok, markete gideyim alışırım diye düşündüm yokuştan çıktım gene sorun yok, bayırdan aşağı inerken yapamadım adım atsam yuvarlanırım gibi geldi yavaş yavaş duvara tutunarak indim.![]()
Sen benim gelecekteki halimmisinbende diyorum yarın markete gidiyim giyinip alışırım
Bide bizim burdan market direk bayır aşağı aslında bugün gidecektim ama korkuyorum yuvarlanıp giderim diye ya dışarı çıkıpta bide yürüyemezsem rezilliğimi düşünemiyorum bile hem topuklu giymiş bacak kadar boyuyla hemde yürüyemiyo madem yürüyemicen niye giyiyosun demezmi millet :26:
![]()
Benim evde topukluyla hoplayıp zıplamam lazım ki dışarda yürüyebileyim :)))
ayy şuan neden topuklu giyemiyosun?
Tamamen farklı sebeplerle bacağımdaki sinirde bir problem oluştu ve yürüyüşüm bozuldu.Epeyce bir fizik tedaviyle çok ilerleme sağladık fakat tam olarak henüz iyileşemedim.Sadece Adidas ya da Nike'ın yürüyüş ayakkabısını giyeceksin dedi doktorum.Normal bir spor ayakkabı bile ağrılara neden oluyor.Yarınki nişana bile onlarla katılacağım :) Tamamen iyileştikten sonra özel günlerde giyerim ama günlük hayatta giymem artık.Birden ayakkabısız kaldım :) Ama bu durumda zaten alçak topuklu ya da düz bile giymem mümkün değil,giydiklerime sayacağım artık :))
Evde rahat yürüyorsun ama nedense dışarda yürünmüyor.Bir kere evde yürüyorum sorun yok, markete gideyim alışırım diye düşündüm yokuştan çıktım gene sorun yok, bayırdan aşağı inerken yapamadım adım atsam yuvarlanırım gibi geldi yavaş yavaş duvara tutunarak indim.![]()
Tamamen farklı sebeplerle bacağımdaki sinirde bir problem oluştu ve yürüyüşüm bozuldu.Epeyce bir fizik tedaviyle çok ilerleme sağladık fakat tam olarak henüz iyileşemedim.Sadece Adidas ya da Nike'ın yürüyüş ayakkabısını giyeceksin dedi doktorum.Normal bir spor ayakkabı bile ağrılara neden oluyor.Yarınki nişana bile onlarla katılacağım :) Tamamen iyileştikten sonra özel günlerde giyerim ama günlük hayatta giymem artık.Birden ayakkabısız kaldım :) Ama bu durumda zaten alçak topuklu ya da düz bile giymem mümkün değil,giydiklerime sayacağım artık :))
İlk defa bi topuklu ayakkabım oldu bayramda aldım ama hala hiç dışarı çıkıp giyemedimDışarıda giymeye çok hevesleniyorum zaten boyumda kısa ona uygun bide geniş paça kot pantolon aldım altını bile bu topukluya göre kısalttırdım belli olmasın diye
ama gel görki ben onu spor ayakkabılarımla giyiyorum hala
Evde yürürken bile sendeliyerek yürüyorum 5 dk sonra yoruluyorum şu an ayağımda ben nasıl alışıcam bu topukluya dışarı çıksam rezil olurum yokuşları falan hiç inemem
İnce topukta değil kalın topuklu. Yani dolgu topuk. Sizce nasıl normal yürüyebilirim internetten video falan seyrettim dik durun falan diyor ama olmuyor yapamıyorum.
Dipnot : Bu ayakkabıyıda ucuza aldım markasız falan bişey her an yırtılabilir bide düşüyorum sürekli incecik ipi var zaten bi kere dışarı çıkabilsem içim yanmıcak hevesim içimde kaldı![]()
bende ayagımdan ıkı defa amelıyat oldum ve bugun dolgu topuklarla dustum![]()
Canım çok çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık![]()
Kuzenimde benzer bir problem yaşadı, onada doktor yürüyüş ayakkabısı dedi..Önce nike denedi sonra adidas..Adidas daha iyi diyip onunla devam etti taaki halam ona yurtdışından lotto marka sporları getirene kadar.. Sonra Türkiye'de de gördük aynı markadan, ondan başkasını giymiyor, bi dene derim :)))
Bu arada nike ve adidas kesinlikle kendi mağazalarından alınmalıymış![]()