- 3 Ağustos 2025
- 266
- 234
- 18
- Konu Sahibi butterflyeffect1
-
Evet o yüzden söyledi.Öğğğ boklu derken diğer çocuk kıskanmasın diye mi söyledi
Torun ayrımı yapmaları için bir neden var mı
Siz ne yaptınızEvet o yüzden söyledi.
Hayır ne gibi bir neden olabilir ki?
Eşim konuştu çocuğumla bu şekilde konuşmayın diyeSiz ne yaptınız
Hayır onlar da uzakta. Telefondan konuşuyorlar. Daha yeni 1 haftalığına gittiler yanlarınatorun ayrimi olmasi normal degil mi? birini telefondan telefona goruyorlar onda da cocuk birsey anlamiyor zaten bag yok arada, oteki ellerinde büyüyor
tabii ki ellerinde büyüyen, bag kurduklari cocuk daha kiymetli olacak. ne bekliyordunuz ki?
ailesiyle konusmayi kestiyseniz buna şaşırmayın da üzülmeyin de
Sizce biraz abartmıyor musunuz?Eşim konuştu çocuğumla bu şekilde konuşmayın diye
Abartıyor muyum bilmiyorum ama çocuğuma o şekilde denmesine üzüldüm açıkçası.Sizce biraz abartmıyor musunuz?
Olur mu öyle şey ya el kadar bebeğe söylenecek şey mi? Ben olsam büyük mesele çıkardı.Sizce biraz abartmıyor musunuz?
O terbiyesizle muhattap olmuyorum ama eşime gerekenleri söyledim. Diğer torunun gönlünü hoş tutmak için benim çocuğumdan ne istedi anlamış değilimKayınvalide o terbiyesizliği yaptığında yerin dibine sokup bir daha torun göstermemeliydiniz.
Evet doğru bir davranış üslup değil bu onu cahil usul bilmeyen doğru düşünmeyen biri yapar ama altta kötü niyet yok gibiAbartıyor muyum bilmiyorum ama çocuğuma o şekilde denmesine üzüldüm açıkçası.
Çok üzüldüm çocuğunuza.O terbiyesizle muhattap olmuyorum ama eşime gerekenleri söyledim. Diğer torunun gönlünü hoş tutmak için benim çocuğumdan ne istedi anlamış değilim
Aşağılık az bileEvet doğru bir davranış üslup değil bu onu cahil usul bilmeyen doğru düşünmeyen biri yapar ama altta kötü niyet yok gibi
Aşağılık biraz fazla ağzının payını değil uyardık olmalı değil mi
Görüşüp görüşneme sizin tercihiniz ama anne görüşmüyor ise turunda uzak büyüyor aileye
Beni anladığınız için teşekkür ederimÇok üzüldüm çocuğunuza.
Kadın usul bilmiyor ağzı bozuk ama kaş yaparken göz çıkarmış bellikiOlur mu öyle şey ya el kadar bebeğe söylenecek şey mi? Ben olsam büyük mesele çıkardı.
O hep öyle ama aşırı terbiyesiz had bilmez bir insanKadın usul bilmiyor ağzı bozuk ama kaş yaparken göz çıkarmış belliki
Tabiki siz bilirsiniz benimki de bir yorum işteAşağılık az bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?