- 8 Ocak 2015
- 609
- 439
Malesefffffff..Daha yolun başındayım.. Gönül isterdi denemiş başarılı olmuş. biri olarak, size tavsiyelerde bulunayım..2 ay sonra umarım o da olur...Gelelim benim hikayeme...Ne kadar acizmişim. Moralimi bozacak bir kelime duyduğumda hooooppppppppp saldır yemeğe..her sabah diyete başlayıp akşam bırakıyorum..ve kendi çabamla vermiş olduğum 7 kiloyu geri aldım. sırf bu stres ve moral bozukluğundan. Öncelikle kendimden özür diliyorum, yıllardır ona haketmediği kadar ağır yükler taşıttığım için, değmeyecek bir insanı hala seviyor olduğum için.( benim için öldü desem de yüreğe söz geçmiyor. kendi içimde yaşıyorum artık) ve kimsenin beni sevmesini istemeyip kendimi giderek çirkinleştirme çabalarım için...
EVREKA ANIIIIII...
Evet şu andan itibaren yepyeni bir sayfa açıyorum.
Belki buraya yazacağım için utanır fazla yemem :)
Kızlar desteğinize çokkkkkk ihtiyacım varrrr.. Kilo vermem lazım..27 yıldır kendime hakettiği özeni göstermemişim..
2 ay sonra arkadaşımın düğünü var...umarım o zamana kadar kilo verebilirim..daha da önemlisi incelebilirim..
stepperım var. günde 1 saat yapmayı düşünüyorum.basenleri incelttiğini duydum. boyum 1.70 kilom 77..ama basenlerimmmmim maşallahı var...fikirlerinize uyarılarınıza desteğinize ihtiyacım var.. Nolurrrr bir el atın :)
EVREKA ANIIIIII...
Evet şu andan itibaren yepyeni bir sayfa açıyorum.
Belki buraya yazacağım için utanır fazla yemem :)
Kızlar desteğinize çokkkkkk ihtiyacım varrrr.. Kilo vermem lazım..27 yıldır kendime hakettiği özeni göstermemişim..
2 ay sonra arkadaşımın düğünü var...umarım o zamana kadar kilo verebilirim..daha da önemlisi incelebilirim..
stepperım var. günde 1 saat yapmayı düşünüyorum.basenleri incelttiğini duydum. boyum 1.70 kilom 77..ama basenlerimmmmim maşallahı var...fikirlerinize uyarılarınıza desteğinize ihtiyacım var.. Nolurrrr bir el atın :)