Tp Bebek ve Akupunktur

melis hemen ara doktorunuuu ,

aşk olsun ben karşılık bekleyerek okumamıştım canımm Allah razı olsunnn inşallah yarın dondurulmuş spermiyalar bizi üzmez.. Evet toprakta sarı reyhan hem yarı hem mavii hatta

canım benımya karsılık olsun duye değıl.......olurmu..yanoıı unutmadım bebışım.........ınşş uzme kendını ıyı olur........
sızı boyalı hatunlar kız sız benı beyenmezsınız kız ben caydım buluşmaktan caba eşarbıma permamı yaptırsammmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

yaa sen delimisin divanemisin
heycandan kursağından lokma gitmemiş birde simit haa brawo sen kabız olmandan korkmuyomusunn git süt ısıt kendine bişiler ye sonrada yat
hergün düzenli meyvelerinide ye

nazcım ondan tabı pıs kız gıt ye bışeyler baın donet tabı .....kan şekerın duşmış hadı zorla ye bışeyler sen lazımsın bebelere................

delikafadulden reyhanında eşarmında röfle yoktu ama sarı oldunu düşünüyommm gözleride mavi yaa ama sankim siyahtıı saclarııı
yok öyle cayymakkk

kız toprak nerdesın hadı gel.............haftaya hepınız beklıyo olcanı dımı....ohhhhh ne guzellllllllll

kızım heycandan kolaymı anne olacaksın alışmannn lazım aama hadi ekmek arası hiç istemiyosa bile domates salataık yap mideni tutar

nazcım peynır zeytın ye tuzlu ya ıyı gelır................yakınımda olsanız doverdım sızı kız.....yıyın cabuk benımkılere kardes lazımmmmmmdelikafadulden

benimde pazartesi olursa toprakla aynı gün oalcak transfer naz bi hafta olacak neredeyse

herhaldee delii sapık git cabuk yemek ye ben şuan ekran karşısında tereyag kızdırdım yogurdun üzerine döktüm bandıra bandıra yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…