- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.421
benim bazı arkadaşlar süt verdikleri sürece iştahları da açık olduğu için ancak süt vermeyi kestikten sonra zayıfladılar. ama o su toplama ödem şişlikleri yavaş yavaş gidiyormuş 6 ayda falan. hamilelik göbeği de 6 ay 1 sene içinde iniyormuş.Kizlar bi sey soracam?
Hamilelikte aldigim kilolar duruyor.akannehir azda olsa emzirdigim icin pek dikkatte etmiyoerum bu kilolar ne zaman gidiyor.
Vucudum cook su toplamisti halen daha aykkabi giyemiyorum inanin hamilelikte cook istahsizdim zaten sekerde vardi son 35 haftadan sonra sismistim kiyafetlerimin hic biri olmuyor.Disari cikasim bile gelmiyor.
Sanirim yeni kiyafet alacam offfffffffffff belki diyeceksiniz yillar sonra bebegin oldu bos ver bu takintilari ama kizlar insellah veririmde biraz sabir.
DR: 6 ay diyor sanki hep böyle kalacakmisim gibi geliyor.Muallim toprak sizde ne kadar surede verdiniz?
Selam arkadaşlar. Sabah doktora gitmiştim. Şimdi döndüm eve. İki gün rapor verdiler. Şiddetli faranjit olmulşum. 4 saat KBB doktorunu beklediim ve isyan ettim. Hastaneye girdiğimde daha iyiydim çünkü. Şimdi 38.3 ateş var. Zararsız bir antibiyotik ve minoset verdiler. İnşallah geçer. Faruk beyin dediğine göre bu hastalık opu'yu ve yumurta kalitesini etkilemezmiş. Ama acilen transfere kadar iyileşmeliyim.
İnanamıyorum yani. Bir yıldır bu tedaviye hazırlanıyorum ve başıma gelene bak. Moralim fena çkötü açıkçası.
Gökçecim doktorun nasıl uygun görüyor doğumu?
Bensucum nerdeesin? Bugün ikinci test günün senin. Haberlerini bekliyoruz.
mualimcim,gökçecim,eylülcüm,nilcim,blusecim,kukacım,denizcim,toprakcım,aretcim bebekistiyoruz dualarınız vede beni düşündüğünüz için rabbim birlerce kez razı olsun sizlerden..iyiki varsınız.....,,,,,,,,,,,canım arkadaşlarım herşey buraya kadarmış rabbim nasip etmedi bebeğimim tutunmasını ...şuanda bile inannınki bunları gözüm yaşlı yazıyodrum...psikolojim çok bozuldu...artık yaptırmak istemiyorum..herşeyden sogudum.artık çocukta istemiyorum...hep aglayak bunları dedimm..içimm yanıyoorrr .....raabbim kimseye yaşatmasın bunlaru .çok zor arkadaşalar bir kere daha yıkılmak çok zorr...................................gökçemm inşş saglıcakla kucagına alırsınn..canım sen fikrini söle doktorun ne diosa öle yap canım........eylülcüm geçmiş olsun..inşş senden hayırlı haberler alırz....arkandan blesu kuka inşşş.....nilcim bekliyoruz ogluşunun fotolarını.....kıslar yeni yeni toparlanavcm moralim halt safhada hepinizi öpüyorum kendinize iiiyi bakın....
,Denizcim sağol canım. Dün geceyarısı operasyonu yaptık:) Çorba üstüne ıhlamuri tarçın karanfil ballı çay. Üstüne bir minoset. Üstüüste battaniyeler. Terledim epeyce. Sonra sıcak banyo. Ve düşürebildik ateşimi. Bir daha da çıkmadı. Boğazımın şişi iniyor yavaş yavaş. İnşallah iyileşirim. Moralimi kötü etkiledi bu hastalık. Çok pozitiftim. Biraz karamsarlığa kapıldım açıkçası. Yarın opu var. Bakalım nasıl geçecek. Kaç yumurta çıkacak, kaliteler nasıl? Dün gece ovitrelle iğneyi yaparken eşim ' ilk defa çok heyecanlıyım' dedi. İnşallah onun da benim de umutlarımız, emeklerimiz boşa çıkmaz.
slm canlarım....nilcim yaşımı sormussun canım.37 yaşındayım..vede bende yumurta rezervi az..ama rabbim nasip ettikten sonra dimi nilcim .onun için farketmez.......eylülcüm cidden dediğin gibiydi yaaa..bir kere bile hamile kalsam diyodum .oldu kaldım ama nasipte yokmuş..cidden muallimm düşük daha zormuş......kukacım rabbim kimsenin emegini boşa vermesin...kukacım inşş sende kendiliğinden hamiş kalırsın inşşşş........blesu nasipte yokmuş..gökçecim şuna inanıyorum rabbim banada vercek inşşşş.....rabbim gökçeyi ve denizi hayırlısıyla saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kıslarrr bugün aglamaktan bitap olduğum için eşim beni hale hanımla görüşmeye götürdü...hale hanım buraya kadar gelipte kaybetmişken bırakmayacagız dedi azimle devam edecegiz..sen azimli birisin dedi....tekrar adet görmemde 2ci günü bekliyorum tekra rabbimin izniyle başlıyoruz kıslarrrr....herşeyin başı sabır......ha birde topragın sölediği bahçecide akupunturcu emel hanıma görüşmeye gidecektik...akupunturu kaldırmışlar anlamadım .sorduk bilgi vermediler..muallimcim elektrikli akupuntur nasıl oluyor..sen ölemi yaptırdın......ben bu işlemi yapmadan gitmiştim estethica' ya özgür evren ersoy ignelerle yapıyor...bilmiyorum ne kadar doğru......................eylülcüm yumoşlarınmı toplanıyor canımm.inşşşş kaliteli olurlarrr döllenirlerr..vede sana sıkıca tutunurlar
canımmm......hepiniz öpüyorum .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan
slm canlarım....nilcim yaşımı sormussun canım.37 yaşındayım..vede bende yumurta rezervi az..ama rabbim nasip ettikten sonra dimi nilcim .onun için farketmez.......eylülcüm cidden dediğin gibiydi yaaa..bir kere bile hamile kalsam diyodum .oldu kaldım ama nasipte yokmuş..cidden muallimm düşük daha zormuş......kukacım rabbim kimsenin emegini boşa vermesin...kukacım inşş sende kendiliğinden hamiş kalırsın inşşşş........blesu nasipte yokmuş..gökçecim şuna inanıyorum rabbim banada vercek inşşşş.....rabbim gökçeyi ve denizi hayırlısıyla saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kıslarrr bugün aglamaktan bitap olduğum için eşim beni hale hanımla görüşmeye götürdü...hale hanım buraya kadar gelipte kaybetmişken bırakmayacagız dedi azimle devam edecegiz..sen azimli birisin dedi....tekrar adet görmemde 2ci günü bekliyorum tekra rabbimin izniyle başlıyoruz kıslarrrr....herşeyin başı sabır......ha birde topragın sölediği bahçecide akupunturcu emel hanıma görüşmeye gidecektik...akupunturu kaldırmışlar anlamadım .sorduk bilgi vermediler..muallimcim elektrikli akupuntur nasıl oluyor..sen ölemi yaptırdın......ben bu işlemi yapmadan gitmiştim estethica' ya özgür evren ersoy ignelerle yapıyor...bilmiyorum ne kadar doğru......................eylülcüm yumoşlarınmı toplanıyor canımm.inşşşş kaliteli olurlarrr döllenirlerr..vede sana sıkıca tutunurlar canımmm......hepiniz öpüyorum .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?