Tp Bebek ve Akupunktur

çok sagolun kızlar bilgiler iç.in bakalım haftaya ne diycek dr um ona göre normal dogum olursa epidural isterim ,sezeryan olursada dediginiz gibi lokal isterim ilk anını görmek isterim kızııımın
bensu nerdesin kızzz

Son düzenleme:
benim bazı arkadaşlar süt verdikleri sürece iştahları da açık olduğu için ancak süt vermeyi kestikten sonra zayıfladılar. ama o su toplama ödem şişlikleri yavaş yavaş gidiyormuş 6 ayda falan. hamilelik göbeği de 6 ay 1 sene içinde iniyormuş.

geçmiş olsun. eğer ateş narkoz almaya ve toplamaya engel değilse sorun etme düşer elbet. ben yumurta kalitesini de bozduğunu da sanmıyorum. sorun olsa faruk bey derdi. sadece dikkat et kendine ilaçlarını iç dinlen çabuk iyileş

Bensuuuuu canim sevindim.Bana dr. pozitif cikip kanama olursa korkma boyle olaylar cok oluyor hamile kaliyorlar demisti. Iyi seyleri dusunelim insallah tutunur Allahim devamini erdirsin!

elyulcum tedvi nasil? Gecmis olsun! Hemen hemen iyiles Allahim yardmcin olsun! akapunktur almak istiyorum.... Bizde insani deli ediyorlar ine ile ilac bitkisel veriyorlar...

mualimcim nil nisam bluesuu toprak aret .. nasilsiniz arkadaslar!!!!!

Kizlar INSANLIK diyen olmus.... Bugun bazi insanlardan nefret ettim....Hicbirseye inamiyorlar....KORKUNC...

sağolun arkadaşlar. moralim daha iyi. ilk başta çok paniklemiştim. ateşimi düşürmeye çalışıyoruz. 39u geçti. ama minosetle düşüyor.eşim çok iyibakıyor sağolsun. umarım en kısa sürede geçer.
bensuyu çok merak ediyorum. umarım kötü birşey yoktur.

Nilcim verirsin kilolarını hiç dert etme. Süt vermeyi bırakınca yediklerine dikkat edersin. Zaten koşuşturmaca ile kilo kalmaz.
Gökçecim sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebeğini ilk kucağına aldığın an dünyanın en mutlu insanı olacaksın herhalde.
Denizcim senin de süre azaldı. Alçıyla hayat zordur. Yardımcı tutmuştun galiba. Aman hiç yorma kendini canım.
İnşallah tüm hamileler sağlıkla sorunsuzca bebeklerini dünyaya getirirler.
Hamile kalmaya çalışanlara da Allahım nasip etsin inşallah.
Kukacım akupunkturu dene canım. Doktorlar çok fazla alternatif tıp konusunda destek vermiyorlar. Ama gitsen iyi olur.

mualimcim,gökçecim,eylülcüm,nilcim,blusecim,kukacım,denizcim,toprakcım,aretcim bebekistiyoruz dualarınız vede beni düşündüğünüz için rabbim birlerce kez razı olsun sizlerden..iyiki varsınız.....,,,,,,,,,,,canım arkadaşlarım herşey buraya kadarmış rabbim nasip etmedi bebeğimim tutunmasını ...şuanda bile inannınki bunları gözüm yaşlı yazıyodrum...psikolojim çok bozuldu...artık yaptırmak istemiyorum..herşeyden sogudum.artık çocukta istemiyorum...hep aglayak bunları dedimm..içimm yanıyoorrr .....raabbim kimseye yaşatmasın bunlaru .çok zor arkadaşalar bir kere daha yıkılmak çok zorr...................................gökçemm inşş saglıcakla kucagına alırsınn..canım sen fikrini söle doktorun ne diosa öle yap canım........eylülcüm geçmiş olsun..inşş senden hayırlı haberler alırz....arkandan blesu kuka inşşş.....nilcim bekliyoruz ogluşunun fotolarını.....kıslar yeni yeni toparlanavcm moralim halt safhada hepinizi öpüyorum kendinize iiiyi bakın....

Son düzenleme:

Bensucum inan ne diycegimi bilmiyorum ama rabbim sabrini kat kat versin ahhhhhhhhhh bilmezmiyim ama hemen pes etmek yokkkkkkkkkkkkkk bence zamani gelmedi inaniyorumki rabbim seni bir gun sevindirecek.
Bensucum yasin kac canim?
Yumurta rezervinmi az bunlari soruyoruzm ama ne olur kizma bana Rabbim yar ve yardimcin olsun inseallahhhhhh

Bensuuuu oncelikle Allahim sana yardim etsin! Herkez kendin dahil iyi haberler beklerken...Allah buyuktur bizim icin neyin hayirli oldugunu ancak ancak o bilir.... Saagligina dikkat et! Yikilmamak elde degil.... Canim elden gelir birsey yok hayata devam edecegiz... Simdi biraz sakinles kendine iyi bak ....

Beyinim kalbim kendim kabul etmese bile biz cocuk olmasa bile mutlu olmaya calisacagiz dedik esimle birlikte.... Burdaki arkadaslar ayni yoldan gecmis olmas dedikleri zaman hamle kalan arkadaslar.. Belki beklemedik bir an mucize olur da hamile kairsin!

anim Allahim yardimci olsun! kendine dikkat et!

gunaydın...........
canım bensuu moralım bozuldu canım ya tekrar test yaptınmı sonuc eydı merak ettım...........ama canım yolun sonu degıl ınş yenıden ınş gerek kalmadan hamıle kal ınşş cok zor bılırım yazdıgın ıçınde cok sagol canım benım .........ama hersey kısmet kımılerı doguruo sokaga atarken nıce yurek yanıyor evlat dıye............ınşş bıgun ınşş gelecek canım ve sen o zamana kadar guzel bebegın ıçın cesur olmalısın ve ıyı olmalısın ..............rabbım sana guç versın
kuka ne guzel dusunmussun esınleeeeee elbette hersey bebek degıl ınşo olmadanda mutlu olunur ama rabbım onunla versın guzel mutluluklar dılerım ınşşşşşşşşşşşş..........demekkı daha zamanı degıllmış demekkı rabbım bıraz daha bekletecek ...........ve rabbım sevdıgı kullarına sıkıntı verırmısssss........cok opt

Bensucum çok üzgünüm canım. Maalesef bu yoldan geçen herkesin yaşadığı problem bu. Moral depolayıp hazırlanıp, olumsuz sonuçlarla yıkılıp, tekrar başlama cesaretini göstermek.
Keşke Mualli'in dediği gibi filmerdeki başı dönüp midesi bulananlar kadar rahat ve farkında olmadan hamilelik yakalayabilsek. Ama işte bazılarımız için bu süreç böyle işlemiyor.
Tedavi görenlerimizde ise kimi ilk denemede yaşıyor mutluluğu, kimisi de 8-10 hatta 14.yü deneyeni gördüm geçen gün TV'de.
Kuka çok haklı. Eşimizle çocuksuz da mutlu olmayı başarmak.
Bu tedavinin bence iyi yanı şu: bugüne kadar hiç hamile kalamadaığını yazdığını hatırlıyorum. Ama şimdi oldu. Devam etmedi ama oldu. İnşallah en kısa sürede toparlayacaksın kendini canım. Hepimiz senin yanındayız.

Bensucum yaaa....bugün heycanla senden güzel haber varmı diye açmıştım ama çooookkk üzüldüm.....canım şu anda sana ne desek boş...ama zaman herşeyin ilacı....

bensucum canım yaa inançok üzüldüm rabbim böyle uygun görmüş demeki sadece biraz daha sabır gerekiyo inşolucak ilerde canım inşşş kib aeo

bensuu inan çok üzüldüm. ben önce senden sonra eylülden pozitif bekliyordum. ama bir yandan eylül ün dediği gibi şimdiye kadar hamile kalamamışken en azından bunu yakalamışsın. hani derler ya 1 kere hamil kalabilen yine kalabilir diye. inşallah hayal kırıklığın acın en kısa sürede geçer.

eylül umarım bugün ateşin düşmüştür daha iyisindir

Denizcim sağol canım. Dün geceyarısı operasyonu yaptık:) Çorba üstüne ıhlamuri tarçın karanfil ballı çay. Üstüne bir minoset. Üstüüste battaniyeler. Terledim epeyce. Sonra sıcak banyo. Ve düşürebildik ateşimi. Bir daha da çıkmadı. Boğazımın şişi iniyor yavaş yavaş. İnşallah iyileşirim. Moralimi kötü etkiledi bu hastalık. Çok pozitiftim. Biraz karamsarlığa kapıldım açıkçası. Yarın opu var. Bakalım nasıl geçecek. Kaç yumurta çıkacak, kaliteler nasıl? Dün gece ovitrelle iğneyi yaparken eşim ' ilk defa çok heyecanlıyım' dedi. İnşallah onun da benim de umutlarımız, emeklerimiz boşa çıkmaz.

eylülcüm 1 günlük ateş ile yumurtalara birşey olmaz. sen yine de minosetini falan bugün de iç tekrarlamasın. zaten minoset-parol hamilelik boyunca da içilebiliyor zararsız. yarına inşallah bir dolu yumurtan çıkar ama en önemlisi en az 2 tanesi güzel döllenir. hayırlısı. allah büyüktür.

Çok teşekkürler Denizcim. İnşallah kaliteli yumurtalar çıkar ve iyi bölünen embriyolar olurlar. Tabii en önemlisi tutunmayı başarırlar. Bu sonraki aşama, öncelikle yarınki yumurtalar için heyecaanlıyım. İnşallah iyi haberler veririm.
Sen de kendine iyi bak. Diğer topikten seni takip ediyorum. Biraz sıkılmışsın yatmaktan. Normal tabi. Bol bol film falan izlemeye çalış. Zamanını daha eğlenceli geçirecek zevk aldığın şeyleri yapmaya gayret et. Tabi yatarak biraz zor ama çok az kaldı doğumuna. Sabır.

,
Eylül canımm Yarın mutlaka haber ver kaç yumurtan toplanmış.İnşallah güzel bir şekilde döllenirler.İyi şanslar.

slm canlarım....nilcim yaşımı sormussun canım.37 yaşındayım..vede bende yumurta rezervi az..ama rabbim nasip ettikten sonra dimi nilcim .onun için farketmez.......eylülcüm cidden dediğin gibiydi yaaa..bir kere bile hamile kalsam diyodum .oldu kaldım ama nasipte yokmuş..cidden muallimm düşük daha zormuş......kukacım rabbim kimsenin emegini boşa vermesin...kukacım inşş sende kendiliğinden hamiş kalırsın inşşşş........blesu nasipte yokmuş..gökçecim şuna inanıyorum rabbim banada vercek inşşşş.....rabbim gökçeyi ve denizi hayırlısıyla saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kıslarrr bugün aglamaktan bitap olduğum için eşim beni hale hanımla görüşmeye götürdü...hale hanım buraya kadar gelipte kaybetmişken bırakmayacagız dedi azimle devam edecegiz..sen azimli birisin dedi....tekrar adet görmemde 2ci günü bekliyorum tekra rabbimin izniyle başlıyoruz kıslarrrr....herşeyin başı sabır......ha birde topragın sölediği bahçecide akupunturcu emel hanıma görüşmeye gidecektik...akupunturu kaldırmışlar anlamadım .sorduk bilgi vermediler..muallimcim elektrikli akupuntur nasıl oluyor..sen ölemi yaptırdın......ben bu işlemi yapmadan gitmiştim estethica' ya özgür evren ersoy ignelerle yapıyor...bilmiyorum ne kadar doğru......................eylülcüm yumoşlarınmı toplanıyor canımm.inşşşş kaliteli olurlarrr döllenirlerr..vede sana sıkıca tutunurlar canımmm......hepiniz öpüyorum .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan

Selam canim
Yasini sordum ablamin kiz Bensucum bende 39 yasindayim benimde rezervim azdi hatta bana hic ümit verilmemisti canim yaaa burdaki dr lar hic ugrasmayin yumurta var yok olsafda kalitesiz olur iyi döllenmez demislerdi.birde hamile kalirsan haberimiz olsun dediler alayli bir sekilde iste o zaman gözumu hirs daha cok bürumustu.
Daha cook gucleniyordum bu olumsuzluklara karsi biliyordum bunlar imtehanimdi bir gece rabbime sigindim göz yaslari icinde dua ettimmafoldumbenRabbimden istedim verecek olan oydu yaratacak olan oydu yeterki dilesin ol desin hic olmazmiydi.Ve o gece ruya gordum kisaca kapilarin acildigini ve yaptirdigim hastanenin dr gördum vs ruyayla amel olunmaz ama icime bir ferahlik girmisti esime bu sefer olacak dedim ALLAHIN IZNIYLE icime o ferahligida rabbim vermisti tabiki
Demem oki ben inaniyorumki yaradanim emeklerini bos cevirmeyecek canim kardesim inanki sana cani gönulden dua ediyorum.Dualarimizi rabbim kabul etsin inseallah
Transferini kim yxapti?
dr kimdi öpüyorum canim Allaha emanet ollllllllolumunekankayizsmile

Geçmiş olsun Bensunaz seni çok iyi anlıyorum.Pes etme mutlaka olacak arkadaşımın ağbisinin karısı 38-39 yaşlaındaydı yumurta rezervi azdı 8.tüp bebekte kavuştu ikizi var şimdi pes etme canım devam etopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…