Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrhb..Arkadaşınızın ameliyatinda bir sorun var mi...Siz gorustunuzmu?bende tugba dindar dan randevu aldim ama memnunmu hastalar ogrenmek istedimMerhaba bende araştırıyorum
Numune de tuğba dindar diye yeni bi doktor varmış bi arkadaşım ameliyat oldu ben henüz görüşmedim ama çok memnun hem çokta güleryüzlü bi doktormuş onunla görüşmeyi düşünüyorum sizde öğrendiğiniz kişileri yaArsanız çok sevinirim
Mrhb.bende tugba dindar dan randevu aldim arkadasiniz hala memnunmu siz gorustunuzmu?Merhaba bende araştırıyorum
Numune de tuğba dindar diye yeni bi doktor varmış bi arkadaşım ameliyat oldu ben henüz görüşmedim ama çok memnun hem çokta güleryüzlü bi doktormuş onunla görüşmeyi düşünüyorum sizde öğrendiğiniz kişileri yaArsanız çok sevinirim
Muhammet erkanin estetik fotolarını gordum başarısız buldum nerdeyse eskisinden bi fark bulamadm ben omer ambarciogluna oldum ama memnun kalmadimdr. muhammet erkanı araştırdım baya memnun kalan var
Ben numune de tugba dindar isimli bir doktordan gun aldim iyi oldugunu duydum ama bakalim hayırlısıMuhammet erkanin estetik fotolarını gordum başarısız buldum nerdeyse eskisinden bi fark bulamadm ben omer ambarciogluna oldum ama memnun kalmadim
Canim ben samsundayim ve doktor ariyorum devlette olmak zorubdayum ama digerleri cok pahalliKızlar yakinsiniz şehir disinda olma gibi imkanınız varsa samsunda olmanızı öneririm çok iyi bir doktorum vardı herkese tavsiye ederim
Ucret nekadardi canimTesadufen bu baslıgı gördüm belki birilerine fikir verir diye yazim ben 2 ay once ktu de naci hocaya amelyat oldum eger burnumun ana yapisi degismesin ama var olan deformiteleri duzelsin diyosaniz tercih edebilirsiniz ama kendisi kucuk kalkik bi burun yapmayi pek tercih etmiyo yuz tipinize uygun degilse
3000Ucret nekadardi canim