trabzonda burun estetiği yaptıran var mı ?

oligre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
7
0
30
arkadaşlar trabzon da burun estetiği yaptıranınız var mı ? acaba hangi doktora gittiniz ? fiyatı ne kadardı tecrübelerinizi anlatır mısınız ? yardım edin lütfen

Merhaba bende araştırıyorum
Numune de tuğba dindar diye yeni bi doktor varmış bi arkadaşım ameliyat oldu ben henüz görüşmedim ama çok memnun hem çokta güleryüzlü bi doktormuş onunla görüşmeyi düşünüyorum sizde öğrendiğiniz kişileri yaArsanız çok sevinirim

Numune de tuğba dindar diye yeni bi doktor varmış bi arkadaşım ameliyat oldu ben henüz görüşmedim ama çok memnun hem çokta güleryüzlü bi doktormuş onunla görüşmeyi düşünüyorum sizde öğrendiğiniz kişileri yaArsanız çok sevinirim
Mrhb..Arkadaşınızın ameliyatinda bir sorun var mi...Siz gorustunuzmu?bende tugba dindar dan randevu aldim ama memnunmu hastalar ogrenmek istedim

Mrhb.bende tugba dindar dan randevu aldim arkadasiniz hala memnunmu siz gorustunuzmu?

Merhaba arkadaşlar Tuğba hoca Urfa'da görev yapmaya başlamış bende Tuğba hoca ve başka bir doktor arasında ikilemde kaldım Tuğba hoca nasıldır bilgi verirseniz gerçekten cok Mutlu olurum

Kızlar yakinsiniz şehir disinda olma gibi imkanınız varsa samsunda olmanızı öneririm çok iyi bir doktorum vardı herkese tavsiye ederim

"Yarın ameliyat oluyorum:) "başlığı altında birçok resmim var

Tesadufen bu baslıgı gördüm belki birilerine fikir verir diye yazim ben 2 ay once ktu de naci hocaya amelyat oldum eger burnumun ana yapisi degismesin ama var olan deformiteleri duzelsin diyosaniz tercih edebilirsiniz ama kendisi kucuk kalkik bi burun yapmayi pek tercih etmiyo yuz tipinize uygun degilse

Tesadufen bu baslıgı gördüm belki birilerine fikir verir diye yazim ben 2 ay once ktu de naci hocaya amelyat oldum eger burnumun ana yapisi degismesin ama var olan deformiteleri duzelsin diyosaniz tercih edebilirsiniz ama kendisi kucuk kalkik bi burun yapmayi pek tercih etmiyo yuz tipinize uygun degilse
Ucret nekadardi canim

X