Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer dahil 5. Günü yapmıştım negatif çıktı ama 6. Günü yapınca silik çizgi çıkmıştı yerinizde olsam 7. Günü yaparımMerhaba kızlar. Yarın transferimin 5. günü olacak. Test yapsam mı acaba diye kafamda dönüp duruyor. İçinizde 5. Gün test yapıp sonuç alan var mı?
Merhaba canım ayın kacinda transfer oldun bende 12 sinde transfer oldum inşallah pozitifizdir hepimizde bende burada gördükçe yapma hevesi geliyor ama sonradan çekiniyorum yapmadımMerhaba kızlar. Yarın transferimin 5. günü olacak. Test yapsam mı acaba diye kafamda dönüp duruyor. İçinizde 5. Gün test yapıp sonuç alan var mı?
Hayırlı olsun.Ben de 11 inde transfer oldum bugün 6. Günüm ve dayanamadım yaptım. Aşırı silik bi çizgi var testin kendi çizgisi mi bilemedim Eki Görüntüle 3480028
Tebrik ederim canım bende görüm çizgiyi erken olduğu için tam belli değildirBen de 11 inde transfer oldum bugün 6. Günüm ve dayanamadım yaptım. Aşırı silik bi çizgi var testin kendi çizgisi mi bilemedim Eki Görüntüle 3480028
hiç tedirgin olma canım kan günün ne zaman kendiliğinden böyle çizgi hiç olmuyor bildiğim benimÇok teşekkür ederim ama Ben emin olamadım ya çok silik ya testin kendi çizgisi mi zaten diyorum
Transfer gününü saymazsak 6. Testim aynı böyle hayalet çıkmıştı 4 ve 5. Günler boştu. O gün kan vermiştim ve kanda pozitif görmüştüm.Ben de 11 inde transfer oldum bugün 6. Günüm ve dayanamadım yaptım. Aşırı silik bi çizgi var testin kendi çizgisi mi bilemedim Eki Görüntüle 3480028
Umarım vardır canı gönülden söylüyorum. Yani test bozuk felan değildirYa umut oldunuz teşekkür ederim. İlk anda yoktu ama 5 dk içinde silik de olsa gördüm ama işte hemen kapılmak da istemiyorum ya kuruma çizgisi falansa diye.Bakalım cumaya kadar dayanmaya çalışacağım Sizin ne kadar oldu
Merhaba kızlar. Yarın transferimin 5. günü olacak. Test yapsam mı acaba diye kafamda dönüp duruyor. İçinizde 5. Gün test yapıp sonuç alan var mı?