- 14 Aralık 2020
- 28
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi Umuttt wantedddd
-
Merhaba. Benim 6. Günüm benimde ayaklarım çok üşüyo sürekli ayaklarımda termofor var şuan bileEmbriyo transferi sonrası ayak usumesi olan var mı. Bu gebelik belirtisi olabilir mi..
Hala yatıyomusunuz peki? Ben dün kalktım artık biraz. Benm ara ara karnıma ağrı giriyo. Benm ağrımın olmadığı max 2 gündür. Sürekli değilsede ara ara bıçak gibi giriyo gidiyo geri. Belirti aramıyorum artık bıraktım. Allaha yalvarıyorum inşallah bu kadar acıyo boşa çekmemişizdirBenim de 7. Günüm. Başka hiç bi şey yok ben de. İlk günler sağ kasıkma batma oluyordu. O da kesildi. Korkuyorum çünkü adet öncesinde de ayaklarım usurdu benim. Insallaher tutmuştur ikimizinki de...
Bugün de sol böbrek de ağrı başladı. Hergün başka bi ağrıYok. Sürekli yatmıyorum. Evin içinde dolanıyorum. Ben de belirtildiği aramiyacagim artık diyorum ama. Bi süre sonra kendimi dinlerken buluyorum. Kafa hep orda. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez..
Önemli olan sonucu. Ben de ağrısın istiyorum bi yerlerim. Belirti olur belki diyeBugün de sol böbrek de ağrı başladı. Hergün başka bi ağrı
Özellikle gündüzleri bi türlü isitamiyorum. Ama akşamları kendiliğinden ısınıyor. İnşallah gebelik belirtisidir. Yok ben test gününü bekliycem. Direkt kan verip kurtulmayı düşünüyorum.Benim de hamileyken hep ayaklarım donar. Tek belirti bu oldu. İlk transferimde 6.gün, 2.transferimde 5.gün evde test yaptım, pozitif çıktı. Sonra sabırla kan tahlili gününü bekleyebilecekseniz test yapın bence
İnşallah gebelik belirtisidir. Transferin ikinci gününden itibaren buz gibi ayaklarım. Ben de adet olmadan önce üşürdü ayaklarım. O yüzden adet olacak galiba diye korkuyordum hep. Ama kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyormus sanırım. .ayaklarım buz kütlesine dayanmış gibi donuyordu, ve 17 haftalık hamileyim suan. Herkesde belirtiler aynı olmayabiliyor, ama benim için ayak üşümesi gebelik belirtisiydi :)
Ay artık bıraktım dinlemiyorum kendimiÖnemli olan sonucu. Ben de ağrısın istiyorum bi yerlerim. Belirti olur belki diye
Benim de test günüm cumartesi . Acile gidip vermeyi düşünüyorum. Benim de adet günüm bugün. İnş olmam. Ama kasik agrilarim var. Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyormus diye duymuştum. Ama emin değilim. .inşallah ikimiz de pozitifı görürüz.Ay artık bıraktım dinlemiyorum kendimiaksi gibi 12. Günüm pazara denk geliyo +1 gün daha beklicem mecbur. Dün az su içmişim ondan ağrımış böbreklerim. Başkada belirtim yok. Ayak üşümem haricinde o transferden beri üşüyo zaten rabbim hakkımıza hayırlısını eylesin, kaderimizde yoksa da ikramı olsun inşallah.
Benimde Perşembe ama ilaçlar engellermi yoksa negatifse olurmuyuz hiç fikrim yok. İnşallah olmazsın. OlmayızBenimde test günüm cumartesiye denk geliyor. Ama acile gidip vereceğim.. adet günüm bugün. İnşallah olmam. Ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var.. kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyormusdiye duydum ama emin değilim...... Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. .
inşallah olmayız.. hiç değilse test verebilelim diye dua ediyorum. Sivilceye takılma. Benim alnımı sivilce bastı. Kullanılan ignelerden ilaçlardan kaynaklanıyor onlar. İnşallah buraya yazarım belli olunca..Benimde Perşembe ama ilaçlar engellermi yoksa negatifse olurmuyuz hiç fikrim yok. İnşallah olmazsın. Olmayız
Benim minik bir sivilcem belirdi sabah burnumda biraz moralim bozuldu açıkcası ama duayla moralimi yükseltmeye çalışıyorum. Tüm dualarım sizinle. Cumartesi günü hayırlı haberlerini bekliyorum
YaaaaCanım ben bugün test yaptırdım. Pozitifı gördüm çok şükür Rabbim. Sen de inşallah pozitif görürsün. ..
Aminn canım inşallah.. çok şükür Rabbime. . İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum. Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah. .Yaaaaaz önce aklıma geldin inan yolda eve geliyordum. Teşekkür ederim habersiz bırakmadın çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın Pazartesi de ben hayırlı haberle yazarım inşallah
Gozunuz aydin saglikla devam etsinCanım ben bugün test yaptırdım. Pozitifı gördüm çok şükür Rabbim. Sen de inşallah pozitif görürsün. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?