canım benim 16 yumurta toplandı 13 ü işlem gördü.8 i döllendi.veeeeeeeeeeeee bugün transfer edildi 2 tane.yanlız bana yat demediler 3 gün dikkat et dediler.4.gün transferim yapıldı.allahım bu nasıl bi heyecanmış kurban olduğum rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Hayırlısı olsun arkadaşım dikkat et gerçekten de.inşallah bebeklerin sana tutunur
tebrikler canım kaçıncı günün degerin kaç?allahım emekleriizi boşa çıkarma rabbimmmmm.ol de olsun inşallah
canım benim 16 yumurta toplandı 13 ü işlem gördü.8 i döllendi.veeeeeeeeeeeee bugün transfer edildi 2 tane.yanlız bana yat demediler 3 gün dikkat et dediler.4.gün transferim yapıldı.allahım bu nasıl bi heyecanmış kurban olduğum rabbim hepimizi güldürsün inşallah
çok sağol canım rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 10.gün değerim 60 çıktı ama benim 12.gün yani yarın tekrar testti tekrarlıyacağım
7. gün testi beni yanıltmadı erkende olsa doğruymuş.. sonuç neegatif... ağustosta donmuşlardan koydurucaz artık(
geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun inşallah dondurulmuşların yuzunu guldursun ağostos çok erken değilmi cnm en azından eylullu beklesen rahmin ve vucudun dinlense biraz bence daha iyi olur cnm yinede sen bilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun7. gün testi beni yanıltmadı erkende olsa doğruymuş.. sonuç neegatif... ağustosta donmuşlardan koydurucaz artık(
biraz üzüldüm tabi ama iyiyim ilk denememizde olmadı şimdi adetimi bekliyorum karnım şişti ne z<aman olur ki acaba .. dr ağustosta 2. adetinde istersen yapalım transfer dedi bende tmm dedim 9 tane donmuşum var.. bu sfer birden fazla emb. transfer ettiricem. herşey yolunda bile olsa bizim bilemediğimiz bir nedenden tutmuyo işte..hakkında hayırlısı olsun canm üzülme.iyi tarafından bak ki dondurulmuşların var.2. tedavim ama dondurulmuşum yok benimsakın üzülme
geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun inşallah dondurulmuşların yuzunu guldursun ağostos çok erken değilmi cnm en azından eylullu beklesen rahmin ve vucudun dinlense biraz bence daha iyi olur cnm yinede sen bilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun
biraz üzüldüm tabi ama iyiyim ilk denememizde olmadı şimdi adetimi bekliyorum karnım şişti ne z<aman olur ki acaba .. dr ağustosta 2. adetinde istersen yapalım transfer dedi bende tmm dedim 9 tane donmuşum var.. bu sfer birden fazla emb. transfer ettiricem. herşey yolunda bile olsa bizim bilemediğimiz bir nedenden tutmuyo işte..
tamam canım dr la tekrar konuşup ertelemeyi düşüneceğim teşekkür ederim ilginize..ohh maşallah canım çok güzel bi sayı dondurulmuş. ama bende arkadaşa katılıyorum eylülü bekle istersen biraz vücudun dinlensin rahmin dinlensin öyle dene derim.tabiki kendin bilirsin yinedehakkında hayırlısı olsun inşallah.
hayırlısı olsun edaaa.inşallah güzel sonuçlar vereceksin bizlere..müjdeler
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşaallah. ananas çok iyiyimiş bana öle dediler bende bol bol ananas suyu ve meyvesi tükettim bide balık filan yedim dene istersen belki işe yarar.. güzel haberler alırsın inşaallah.
çok teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı.senin bebeklerinin beklediği gün var demekki bakalım benimkiler tutunacakmı
çok şükür ALLAHIM HAMİLEYİMMMMM.
7. gün testi beni yanıltmadı erkende olsa doğruymuş.. sonuç neegatif... ağustosta donmuşlardan koydurucaz artık(
tebrik ederim canımAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bu arada galiba bu ikinci testin kaç çıktı sonucun?
teşekkür ederim canım çok saol inşallah.tamamına edirir rabbim inşallah..evet 2. testim 290 çıktı bugün 12. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?