Transfer sonrası gün gün belirtiler

Teşekkür ederim. Çok sevindim inşallah ben de pozitifi görürüm

Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Herkeste aynı olacak diye birşey yok ama ben hiçbir belirti yaşamadım ve transferin 5. Günü şehirlerarası yolculuk yaptım hatta arabayı kendim kullandım ertesi günde pozitif olduğunu öğrendim. Doktorum bana seni ayağından tavana bağlasak nasibinde yoksa yine olmaz demişti

Teşekkür ederim canım ama bende bebeğimi kaybettim ne yazıkki 8. Haftada kalbi durdu kese küçüktü ama bebek büyüyordu keseye yapışcaktı neredeyse kalbi durduğunda rabbim herkese nasip etsin insaşlah senin adına çok mutlu oldum

İnşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip etsin canım sağlıkla huzurla inşallah

Çok güzel anlatmışsın üşenmeden biz bekleyenlere de umut oluyorsun teşekkür ederim benim de 5. Güm embriyosu aynı dediklerin şuan bende var 6. Günüm ve sabah hafiften mide bulantılarım var acaba tutmuşmudur yoksa erken mi bu mide bulantıları bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…