arkadaşlar ilgilenip cevap verdeğiniz için teşekkür ederim.birşey daha sormak istiyorum.ben jeli kullandıktan birsüre sonra bir kısmı geri geliyo.sizdede böyle mi oluyo.hepinize sevgiler...
arkadaşlar mehaba.3. tüp bebek tedavime başlıyorum Allah nasip ederse.dualarınızı bekliyorum Allah rızası için.birde kafamı kurcalayan bir sorun var onu paylaşmak istiyorum sizinle.transfer sonrasında bir kısmımız iğne bir kısmımız jel kullanıyoruz.ben her iki tedavimdede jel kullandım ama iğne daha etkili diyenler var.jel kullanıpta hamiş olanlar, iğne kullanıpta hamiş olanlar yazabilmi lütfen.hamiş olmayanlardanda yorum bekliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun.sevgiler...a.s.
Canım ben ilk denememde sadece crino jel kullandım olmadı.2.denememde iğneyi 2 ampul sabah akşam toplam 120 tane vuruldum kalçadan.ama crinoyuda sabah akşam kullandım.tuttu canım iğnenin daha etkili olduğunu düşünüyorum.Hatta ben çatlatma iğnemi bile karnımdan olmuştum.
canım madem öyle bi sorunun var bunu druna söylemelisin.ben merkezdeki hemşireye sorduğumda iğneyi vajinismus olan hastalara veriyoruz aslında bi farkı yok demişlerdi.ya jel kullanan arkadaşlar..ben içime bişi sokmak istemiyorum.beni çok irite ediyor.zaten doktorum daha önce tedawi öncesi akıntımı önlemek için bi fitil vermişti.onu bile sokamadım.şimdide doktorum crino jel verdi.nekadar kısmını sokuyoruz vajinaya?yani sadece baş kısmı mı yoksa diğer bölümüde mi?üff ben zaten ewliliğimin ilk ayları vajinumustum.sonra aştım gerçi ama ..doktoruma sorup iğne istesem mi?
Birincide ve 2. de 3 tane biri tutundu kaiteleri iyiydi.canım teşekkür ederim.peki ilkinde ve ikincisinde kaç embriyo transfer edildi kaliteleri nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?